Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



Hos Annson

Nu sitter jag, Camilla och Anna hemma i da crib och chillar galet. Vi har hittils lyckats göra en panacotta och ska snart äta middag. Jag och Camilla sprang till Konsum och ut på egna äventyr genom att försöka köpa hem pepparrot. På tub? Ja men det gick ju. Så lyckades vi tappa bort oss i kassan och förstod inte vart växeln tog vägen.

ASSÅ VAFAN?!

Justin Bieber är rankad bland top 5 i årets hetaste "män". ASSÅ VA?! För det första, vad är snubben? 10 typ? Alla småbrudar där ute som har drappats av Bieber-fever, seriöst gå och göm er. Inse att Justin Bieber är och förblir gay. Att man ens vågar påstå att lilla JB slår Cristiano Ronaldo, Johnny Depp, Ian Somerhalder eller Chace Crawford. Pinsamt är vad det är.


Uppdatering
Nej jag hatar inte Justin Bieber. Faktum är att jag tyckte killen var riktigt söt och begåvad när han bara var Youtube-Justin. Sen så blev han tjejbieber, snobb och alla flickor i precis hela världen började tro att de och ingen annan var hans hemliga "baby". Men hello world, sitter något snett i arslet eller? Han är överspelad. Han är inget mirakel. Han är inte "årets hunk". Killen är inget annat än en barnrumpa. Inget ont om barnrumpor, jag är en stor sådan. Men förklara snälla, vad är det alldeles fantastiskt unika med den lilla pojken som kallas Bieber?

REKORD REKORD REKORD!

Jepp, jag är helt klart bara bäst. Sov till halv 4 idag. SLÅ DEN! Men det absolut bästa kom ju när jag klev upp ändå. Jag fick chansen, hör och häpna, att äta både frukost lunch och mellanmål. På. En. Gång. Hej ett matvraks fantasi? Heaven var vad detta är. Men sen så måste jag bara säga att jag inte förstår mig på vissa människor. Ni vet de som säger "nä gud så mätt jag blev" och slutar äta? Jamen... jaha? Vadå mätt? Vadå sluta äta? Man kan alltid, och detta är en regel, pressa ner lite till. Är det gott finns det väl ingen anledning att sluta, eller? Och vem fan är mätt och när kommer han?

För er som ville veta hur det går med fingrarna

...så kan jag berätta att lillfinger-bubblan-grejset fortfarande är kvar medan ringfingret har ett "köttigt" (höhö!) och öppet sår. Det hela funkar helt okej antar jag, men jag kan fortfarande inte låta bli att tycka att jag borde få skadestånd av brush som har gjort detta hemska mot mina stackars fingrar. Dock måste jag medge att jag inte kan låta bli att känna mig lite unik. Som Harry Potter ungefär. Jag är cool.

Ignorera miffot i bakgrunden så vore det bara kanon. Verkligen.

Mördar-blicken/Ögonbrynsgrejen


Satt och övade på att höja ett ögonbryn
för ett tag sedan. Varför? För att det tycks vara något min hjärna inte klarar av, vilket självklart bara gör mig ännu mer beslutsam över att jag ska lyckas med det. Tyckte jag var riktigt duktig där ett tag med att inte rycka i överläppen och sådär. Men nej, sen kom Rikard och förstörde allt på en gång. Nu är det inte kul längre. Tränar på min mördarblick istället. Det är jag mycket bättre på. Sen kan man ju fråga sig om bilden ovanför tillhör ett av mina försök att lyfta på ögonbrynet eller ett av dem då jag försökte ge en mördarblick. Jag skulle vilja säga både och. Men det fungerar hur som helst så det hela kvittar väl.

Sagan om bönan

Citerat, Lelle 01.42 den 29 December: Min hjärna är en böna


En vanlig konversation bara

Niki: ...sånt där laxeringsmedel
Lelle: Är inte det sån smörja man har på båten?
Christine: Nej, det är sånt man äter. Så man skiter som bara den.
Lelle: Aahaaa....
Niki: Yes! Så är det.
Lelle: Men. Vad roligt! HAHAHHAHA! Kan vi inte lura på någon att äta sånt?

Dagens reflektion

Reflektion: Alla över 40 verkar tro att "stänga ner" och "logga ut" är samma sak.

Inget å' göra åt tyvärr

Jag tror detta är svar nog på frågan "Har jag alltid varit lika konstig?"



Yepp. Född sån. Skäms jag? En aning.

Natt o hela grejen

Ja det är ett elakt påstående men det gör inget för det är sant. Eller vänta, va? Äh skit samma. Jag är liiiite spårad och klockan är liiiite mycket kanske. Jag är liiiiite trött, och när jag är trött händer det grejer i hövveknoppen. Ni vet de där tillfällena då man tycker allt är hysteriskt roligt? Ta det och gångra med tio. Nä, gör det till hundra. Gånger alltå. Slutpunkt eller vad man nu kan banka ihop detta till är att jag borde sova. Lite. Min hjärna funkar inte som den ska såhär dags, OM jag inte får äta förstås. Vilket jag inte får. Jag har inte käkat på länge. Förresten är min laddare borta, SPÅRLÖST, om någon var intresserad av att veta det. Slå en pling om ni får syn på en svart grej med en sladd på. Den är min.

Skinka livar upp stämningen

Jag och Anna har diskuterat nyår över mail....

Anna: *....* svara snarast!
Lelle: Hej...
Lelle: HAHHAHAHA kändes bra :) Hur som helst så eh... skinkberget låter ju superb, skinka är gott. Och just nu är jag trött så vi säger såhär att vi diskuterar detta när jag inte har huvudet på en kudde. Hmm namnam
Anna: Haha bra där. Men det är skinnaviksbergen inte skinkbergen
Lelle: Jag vet. Hah. Älskar min humor. Hahahahah! Gud, mina geniala ideer börjar nu bli lite utav en börda.
Anna: ;)
Lelle: Hahaha feeeett tooooorr anna! Skinka. Hahahaha! Okej jag är trött...

Till dig

And if you want me to feel real deep
ill hook you up with some poetry
Roses are red and violets are blue
They both look pretty good baby girl
but then so do you

Jo Anna, du kanske vill kolla mobilen och din Facebook-wall också...

What to do, what to do

Här sitter man mitt uppe i natten, med en dygnsrytm som är vänd upp och ner, och känner plötsligt att man blev jäkligt sugen på en Shai-Latte... Shit vad problematiskt...

Kaviardennis

Jag har just insett att min koppling mellan namnet Dennis och kaviar inte har någon logisk förklaring alls. Det bara hör ihop helt enkelt. Dennis. Och kaviar. Det är ju nästan så man hör det, eller hur? DENNIS, kaviardennis. Det är en blond, typisk svensk pojke som springer runt på grusvägar utan skor hela sommrarna och blir smutsig om fötterna! Och som äter kaviar...

Baby all i want for Christmas is you

Jag har kommit på en sak. Jag måste ju vara världens bästa present någon kan önska sig. Därför bestämde jag mig för att klä ut mig till en julklapp i år och ge mig själv till min familj. Generöst va? Mycket ekonomiskt också måste jag säga. Och ekologiskt och naturellt och allt vad man nu kan tänka sig att jag är. Det skulle alla ha. En egen orginal-Linnea.


Jul 2010, officiellt ö.v.e.r.



Meterhög snö, snorkallt också såklart



Mat åt mig



Mer mat åt mig



Öl åt mig



Tänkte leka fotograf och fota lite ljus. Duktig.



På tal om ljus, detta är världens coolaste lampa. Så ni vet.



Syskonen körde bort alla över 25 och went nuts i köket med att försöka göra ett eget pepparkakshus. Det gick väl sådär. Bitarna blev olika stora, huset blev snett och höll på att ramla ihop. Och sen så....



....brände Martin mitt finger. 30 minuter efter det hela såg det ut någonting åt det här hållet...



Och en timme efter....



Och en dag efteråt... Bli inte äcklade nu....



MEN SÅHÄR SER DET UT MARTIN DIN KLUMPUNGE!!

Cheescake, Linnea style





Är detta rasism?



Och att säga negerboll räknas till rasism, men inte detta? Man undrar ju. 

Firande med en touch av Old School

Jag och Martin 2010 efter att ha klätt granen. Fin den blev, eller hur?



Ääääh skoooja bara! Gud vad lättlurade ni är! Jag var typ sju där. Om ens det. SAAAAJK!

Mormor och morfar

Nu har jag kommit fram till mormor och morfar (blev framflyttat, skulle egentligen ha kommit imorgon) och Martin envisas med att VARA JOBBIG. Sluta läs här din tönt. 

I alla fall, angående mina hälsobekymmer så har jag knarkat alvedon och alla möjliga roliga piller så jag mår betydligt bättre än vad jag gjorde för ett par timmar sedan. Jag och Murreman ska snart släpa fram granen och klä den, fint ska det vara. Sedan blir det säkert uppesittarkväll och SEN ÄR DET JUL.

Något att vara stolt över

Linnea tror att jag kommer slå rekord i däckande. STATUS! Fast jag måste säga att det här med däckande är lite krångligt ändå. Man däckar, ofta med något i munnen. Dreglar lite sådär. Sen så svettas man som en gris också på grund av febern. Fryser. Har 10 missade samtal när man vaknar. Ja ni vet, det vanliga....

Give me something to break

Linnea är sängliggande och har migrän dagen innan julafton. Nu får det fanemig räcka. Jag har damp, vill här ifrån men orkar inte ens gå upp. Kroppstemperaturen är pissigt låg. Jag skakar. Sover bort dagarna för att det är snällast mot huvudet. Döda mig. Döda mig. Eller ge mig något jag kan få ut min ilska på. Vad händer med en Linnea som inte får träna på 5 veckor? Hon slåss. Hon gormar. Hon tjurar. Hon är dryg. Hon skriker.


Aa fast nää

Idag skulle jag tränat. Haft avslutning. Varit med en kompis. Fast nää. Jag har migrän istället. Legat i en säng hela dagen och käkat alvedon. Mycket bättre.

Disco pogo, tjingalingaling

FÖRSTA NATTEN I MIN OCH BRUDARNAS LOVFRIHET!! TJOLLAHEJ!!

Vrickade människor

Nu har jag kommit hem från en Saw-natt hos Emelie med brudarna, Johan och Oscar. En sak ska ni veta, att det som absolut toppar mina skräcklistor är dockor, clowner och gravida. Dessa tre ting kan jag bara inte förstå mig på, och jag bara absolut HATAR dem. Det är äckligt, det är läskigt och det är onaturligt.

Jo, dock var det ju bara de två förstnämnda som förekommer i filmen. Men fortfarande, det är vidrigt. Jag säger bara, VEM är så sjuk att man hittar på något som är BÅDE en docka och en clown? Den människan måste vara helt vrickad.

(Ni som inte fattar vad jag snackar om, sök på "Jigsaw" på google. Jag tänker bannemej inte kolla den förbannade dockj*veln i onödan, och jag tänker inte heller låta en enda bild som föreställer något av det läskigaste på jorden pryda min blogg. Kort sagt, vill ni ha en bild får ni fixa det själva)

Jag har pissat på mig

Är det för mycket begärt att en enda gång få ha en normal julavslutning utan att missa munnen när jag ska dricka julmust och spilla skiten i mitt knä? Kom igen liksom.

Jag känner mig lurad

Det blev skolavslutning idag i alla fall. Just nu står jag i skolans centralhall och känner mig otroligt blåst eftersom jag i fyra år har gått och trott att musikarna (9M detta året) har haft sitt hemklassrum bredvid oss. Nehe, de har tydligen alltid varit på andra sidan skolan. Det hela kom som en stor chock och jag är otroligt upprörd just nu. Har någon sagt något? Nej, inte har en enda kotte sett till att leda mig bort från mina villovägar. Jag känner mig naken. Rädd. Exposed. Blåst. Blond. Och grundlurad.

Stora kontaktområden

Anna: Jag måste gå upp bajstidigt imorgon för att åka till läkaren.
Lelle: Har du lov?
Anna: Nä, får tisdag. Själv?
Lelle: Jag meeed! Suger ju! Assent. Känner många som slutar den 17:e
Anna: Alla mina vänner slutar på tisdag...
Lelle: HAHAHAHAHAHA!
Anna: ?
Lelle: Tänkte dra ett skämt om att det visar hur stor vänskapskrets du har, men jag lät bli.

Ssscchhnillet

Jag fick en sån jäkla fin snilleblixt medan jag satt och halvsov i soffan. Jag tänkte se hur mycket mamma hängt med i mina musiksvängar genom åren. Det visade sig att hon ungefär hade slutat vara pigg och observant efter mitt Guns N Roses-stadium jag hade i tvåan. Inte för att jag inte lyssnar på dem längre, men seriöst. Allt som gällde då var Slash och Axl Rose.

Efter ett tag gav jag upp. Speciellt frustrerande var det när hon fick lyssna på min favoritlåt och jag berättade att, citerat "det här är världens finaste låt". Varför gapas de så mycket då? Ahopp. Var sån då. 

Nu har jag varit så pass go så jag har dragit ihop ett par låtar så att människor som är lika musikutvecklande som min mamma kan sluta lyssna på Dileva och börja lyssna på sånt som faktiskt har de kriterierna (förtydligande - utan gap) ni efterfrågar men fortfarande inte suger. Pusspuss mamma älskar dig.




 Observera att de två sista låtarna är stenhårda, tillägnat alla hårda mormödrar där ute som klarar av lite mer än deppmusik. Observera också att Butthole är understruket. JA, det var nödvändigt.

All I need is me

Jag fick just höra att....

"
in every circle of friends theres one who makes a serious conversation dirty, one who knows how to answer every question you throw at them, a blonde one and of course the one who says random jokes and punch lines"

Jag tolkar detta som att jag själv är min absolut allra bästa kompis, och att jag har allt en vänskapskrets kan tänkas behöva. Jag är helt enkelt bäst.

Vad är närdå?

GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL! GARDEN STATE IKVÄLL!



Hey Zack Braff min ögonsten

Annie are you Ok? Are you Ok Annie?

Igår fick jag reda på att Anna fortfarande är fullt normal (i den mån det går) och att hennes operation har gått bra. Har varit ganska nervös eftersom jag är den typen som får kalla kårar av att gå ner och väga sig hos skolsyster och pissar på sig av att gå till tandläkaren. Tur att min bebo mår bra, nu måste jag bara vänta på att jag ska få träffa henne. Min Annie.



You've been hit by, you've been strucked by. A smooth sergeon...

Jag drar med mig kaos

Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen igår, men jag kom inte ens in på mitt användarkonto så till slut gav jag upp. Hur som helst så var det Nobel igår, och som vanligt blev det KNAS runt omkring mig. Plattade håret bredvid sjuksyster, vilket i och för sig var galet fint tills jag var tvungen att springa ut i ovädret och det krullade upp sig igen. Min klänning kom även för sent, och därför insåg jag också lite sent att den var för stor. Stod inne hos min rektor och gemade och nålade fast klänningen på alla ställen man kan tänka sig, och därmed blev jag sen till min kavaljer. Rusade in i ett led av fina människor för att leta reda på honom, i en decimeter klack - mycket graciöst.

Vid middagen bytte jag namnskylt för att jävlas med servitriserna (eller för att jag var uttråkad, vem vet) och blev kallad Elsa resten av kvällen. När priserna delades ut och människor skulle försöka sig på att hålla tal var det självklart också jag som skrattade högst i hela lokalen. Efter maten blev det dans. Dans som skulle föreställa vacker och fin. Hah, screw that! Jag och musikkillarna klev in till centrum på golvet och dansade som gammelfarfar och gänget, tills vi fick igång en dansring runt någon stackare som skuttade omkring för oss. Den som kände sig sugen på att visa upp sig kunde självklart gå in i den där ringen och pumpa på. (Tobbe, sä jävla bäst) Mycket tjoande och tjutande blev det, precis som det ska vara.

Efter det hela tjohejet drog jag och Rasmus oss åt Gustavs håll och det blev Thrillerkväll. Fint ska det vara, jajamen. Hem på det, sova, chilla, "träning" (har inte kommit igång med den riktigt än, just nu är det bara chill) och plugg. Nu ska jag kolla lite Tyska och njuta av det faktum att efter denna helg är det endast två dagar kvar i skolan. JULLOV HERE I COME!



 Tobbe, stiligare snubbe får man leta efter

Och du undrar varför jag inte svarar?



Sluta logga ut. Det blir liksom lättare att svara då.

Seriöst, jag är ingen nobelbrud

Det är nobelfest imorgon. Snälla Gud jag orkar inte. Långklänningar är gay. Okej?

Jag sitter nog kvar här ett tag

Slutade apsent idag, borde vara förbjudet, och hann knappt till träningen. Blev bara Vincente (idrottspsykolog) på slutet och på hemvägen köpte jag och Linnea galet många lussebullar och proppade i oss på tuben. Shiieäät vad smart man när man proppar i sig massa lussekatter utan att träna och tömma kistan först. Ni anar inte hur mycket jag äcklar mig på mig själv just nu. Håller på att sprängas inifrån och kan knappt lyfta mitt enorma arsle ur soffan. Jag tror seriöst att min rumpa blivit så stor att den har skapat ett eget ekosystem. Jag hör något där nerifrån. Nej fy satan, dum idé Linnea. Riktigt dum idé.

Sum-sim 2010 är över

Hemma från 3 dagars Sum-sim. Och vilket avslut det blev. Linnea Gustafsson som inte har tränat på flera flera veckor och dessutom låter som en hes kråka fick veta 1 timme innan den näst sista grenen på dagen startades att hon ska delta i lagkappen eftersom reservlaget kom med och hon behövs då det inte finns någon som kan ta den platsen jag har i laget. Hur gick detta kan man fråga sig? Jo, Linnea Gustafsson sket ner sig totalt sista femtian.

Och... Kanske borde nämna att vi blev diskade. Frida var lite het på gröten och tjuvstartade sista sträckan. OPPSIE! Men SCCHIIIIETSAMMA! Vårt lag skulle ha det roligaste den sista timmen, och jag kan ge mig fan på att vi hade det också. Carro och Linnea klarade av sitt första Sum-Sim, och det med en diskning i bagaget då också. Det är tamefan unikt!

Sum-sim

Sum-Sim hela dagen, GAAAL1 KUL. Och eftersom jag inte sov något igår (gick upp klockan 1, klockan 3, klockan 4, och strax innan fem) är jag duktigt trött och känner att det börjar bli dags att sova. Dagarna är ganska långa, upp runt sju-åtta och hem samma tid på kvällen. Men värt det hela är det ju absolut!

Jay är king

Jay vann Idol, jäkligt tur för mig som satsade en tvåhundring på grund av min tvärsäkerhet. Men som sagt, är man king så är man. Jay är ju en klass för sig. Nu blir det till att sussa. Sum-sim imorgon, och jag är aspepp. Gud vad jag älskar Sum-Sim. Satan alltså..

When I'm Gone

Jag har fått en tallrik

OCH EN JÄKLIGT FIN SÅDAN OCKSÅ!





Tapettillverkning i full gång

Just nu sitter jag och "pluggar" bild. Sa jag pluggar? Oh yes i did. Nu vet jag vad ni tänker. Bild är inget ämne man pluggar till. Håhå, så smart tänkt säger jag då. Jo, men säg det till min bildlärare. Hon förstår nog inte riktigt hur det funkar nu för tiden. Vem har tid att sitta och rita hemma när man måste plugga till ett SO-prov på 80 sidor?

I varje fall så sitter jag och gör en mönsterpassad tapet just nu, och även en sagobok. Det hela blir väl inte så jättebra eftersom jag har total motivationsbrist, men strunt samma. Jag ska även hinna med att bygga en möbel och göra en film, (nej, detta kallas inte inte snickerikunskap som jag först trodde, VI ÄR KVAR PÅ BILDKATEGORIN. Hur detta hänger ihop kan man fråga sig) innan nästa termin så jag har ju tid på mig att visa att jag kan göra riktigt bra arbeten senare.



Min "tapet" hittills. Skulle man haft något sånt här på sin vägg hade man antagligen fått grova psykiska problem. Blir snurrig bara av att titta på fotot. Jag säger bara, mönsterpassning is a bitch.

Kreativa lösningar

Uttråkad? Skaffa barn och bli av med problemet de närmsta 20 åren.

Jag kan själv

Lelle: Oh shit när slutar vi?
Niki: Klockan...
Lelle: Ahh juuuuste, hel.
Niki: ...prec...
Lelle: Oh shit vad har vi efter det här?
Niki: Eh.. Vi har...
Lelle: Ah juste, vi har religion! Shit.
Niki: .... mhm...

Under ytan

FÖRSTA TRÄNINGEN PÅ HUR LÄNGE SOM HELST IDAG! Visst, det såg mer ut som en drunkningsolycka, men det viktiga är att jag är tillbaka i vattnet. Är skittagg på att börja gymma och komma igång med träningen igen, det kommer bli megagött.

Det var väl en läsupplevelse

Okej, nu är det alltså 7 timmar kvar tills bokj*veln ska vara utläst. Jag säger bara OH MY GOD, vem är så korkad så att han skriver en bok på 300 sidor även fast han INTE FÖRSTÅR sig på användningen av kapitel?! Seriöst människa, är det för mycket begärt för dig att hoppa en rad nån gång i bland? 

Jag menar visst att boken är skriven 1981, men det är ingen duglig ursäkt så länge forskningsinstitutet inte kommit fram till att människan för 30 år sedan var född naturligt tråkig och korkad. Eller är den kanske skriven medvetet värdelös? Han kanske vill göra folk självmordsbenägna? Ja, inte vet jag. Men om snubben faktiskt hade använt sig av sin hjärna (jag bara antar att han har en hjärna) utteputteliiiite hade han säkert insett att tråkiga böcker, försök att hänga med nu, inte är intressanta. TADAAA!! Hårda saningen är levererad baby.

Jag har ALLTID varit rolig!

Hos mormor och morfar fastnade vi framför ett band när jag och mina morföräldrar var på Kanarieöarna. Det fanns ett klipp då vi var på en djurpark, och morfar filmade med sin kamera.

Morfar: Här har vi en jättestor krokodil...
Lelle, 7 år: EN GÄDDA!!
Morfar: ...säkert 3 meter.

Hahahaha! Förstaklassig humor redan då. Svar ja, jag är bara helt naturligt rolig. Det bara läggs fram för mig, BAAM! Satan vilken jävla unge man är.

Jag bara undrar

Vad är inte en frukost om man stoppar fingrarna i brödrosten?

Alltför välkänd situation

Det typiska, välkända scenariot - Du går och pratar med din kompis och det tar ett bra tag att inse att din käre vän har spatserat iväg på egna äventyr, och att den enda du faktiskt snackar med är dig själv. Känslan av att känna sig som ett annat psykfall är oersättlig. Succé.

Mig upp i dagen!

Jag ska läsa ut världens sämsta bok till på Måndag. Jag tror faktiskt att det enda roliga är att den finns en karaktär som faktiskt heter "Lelle". Lite lustigt faktiskt, jag kan verkligen känna igen situationerna kring Lelle och leva mig in i den rollen....

....Lelle blev nerslagen på grund av sin stora käft...

Piiiiiiiinsaaaamt!

Jag har längtat efter att komma ut ur huset hur länge som helst. Denna tanke ersattes fort av tacksamheten jag känner till mitt egna hem när mormor drog fram gamla videoband på mig och nöjt spelar upp på TVn. Mycket. Pinsamt.

Banden... Måste.... Förstöras... På... Något.... Sätt!!

Med mormor och morfar

Sitter för tillfället hemma hos mormor och morfar och njuter av att vara i fina berga. Bara vara liksom. Gött. Vi har käkat, kollat på skidskytte och planerat lite inför jul. Så ska jag nog försöka se till att få med dem på en omgång kortspel också. Inte för att ha förutfattade meningar nu, men JAG KOMMER VINNA och jag kommer göra det hårt. Först, efterrätt!

Bagge är en vis man!

"Jag orkar inte säga mer Jay. Du är bah bäst!"

 

Leva sig in i rollen



Pluggar man tyska så är det bra om man ser ut som en tysk också.
Vad säger vi om backslicken? Jag gillart! Plus i kanten faktiskt.

Måste här ifrån

Jag är på dåligt humör, känner mig äcklad av allt och kan inte tänka. Eftersom jag inte kommer utanför det här förbannade huset kan jag inte heller hitta någon idiot att ta ut min ilska på. Detta leder till allmän deppression och ryckande i armarna, vilket självklart bara gör att jag känner mig ännu mer uppgiven. Kan ni se den onda cirkeln här eller? Jag till och med startade en bitchfajt-konversation över facebookchatten bara för att jag känner ett behov av att sprida hat. Ja, jag är en hemsk människa. Men det hade ni också varit om ni suttit samma båt som jag gör just nu. Eller fängelse. Beror på hur positivt man vill se på saken. Jag personligen skulle välja att kalla detta ett fängelse. Men jag är väl inte den mest livsnjutande människan i dagsläget.

Det var det jävligaste!

Ahopp. Jag ligger hemma och är sjuk på "Hug A Swimmer Day" Nää, detta är lågt!

JAG HAR INTE TRÄNAT PÅ 6 DAGAR!%!"#/¤"?!



6 dagar?! Det är 14 timmars träning. Sjukdomar är SÅÅÅÅ överskattade. Det här suger.

RSS 2.0