Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



SHIIIET VAD LÄSKIGT!

"Linnea Gustafsson, född 20 februari 1986. Svensk orienterare som tävlar för OK Hällen och gjorde sitt stora internationella genombrott 2009 med guld i nordiska mästerskapen, silver på världsmästerskapen och brons i World Games"'

Gud vad creepy.. Jag är ju också född den 20 februari.. Jag ryste första gången jag ögnade igenom det, trodde nästan att det var jag först x)

"LEELLEE, herregud han kör på oss.. vi.. vi kommer döö!"

På vägen hem från skolan höll jag och Christine på att bli påkörda av en glassbil. Christine reagerade med att få total panik och sprang in i en snöhög, medan jag nynnade på "glassbilslåten" och höll på att skita på mig av skratt! Stackars christine har väl fått en hjärtattack vid det här laget, eller åtminstone en hjärnblödning.. Heheheh :)



 Under den mjuka och krämiga ytan lurar ondska och mörker...

R.I.P Heath Ledger

"Heath Andrew Ledger, född 4 april 1979 i Perth i Western Australia, Australien, död 22 januari 2008 på Manhattan i New York City, USA, var en australisk skådespelare som blev flerfaldigt prisbelönad för rollen som den homosexuelle cowboyen Ennis Del Mar i filmen Brokeback Mountain. Han blev under inspelningen av Brokeback Mountain väldigt god vän med Jake Gyllenhaal som också är hans dotters gudfar. Var även en bra vän med skådespelaren Russell Crowe.

Ledger spelade också den kända skurken Jokern i filmen The Dark Knight, uppföljaren till Batman Begins. För denna roll belönades han 2009 med en Oscar. Hans sista film blev fantasyfilmen The Imaginarium of Doctor Parnassus, regisserad av Terry Gilliam, som hade premiär 2009. I den filmen delar Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell hans roll eftersom han dog innan han hann avsluta rollen.

Den 22 januari 2008 hittades Ledger död i sin lägenhet på Manhattan. Han dog av en ödesdiger blandning av sömntabletter, ångestdämpande medicin och smärtstillande, men läkarna fastslår att döden var oavsiktlig.[1] Ledger efterlämnade en dotter, Matilda Rose, som han fick tillsammans med skådespelerskan Michelle Williams 2005. Williams och Ledger träffades under inspelningen av Brokeback Mountain.

Ledger fick också en Golden Globe för "Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture" för sin roll i The Dark Knight 2009.

Han belönades postumt med en Oscar i kategorin bästa manliga biroll för rollen som Jokern i filmen The Dark Knight."

O..M..G! Detta är ju en av mina favoriter..! Jag visste inte ens att han var död! Läste just inlägget av Ninnie, där hon skrev upp ett antal kända personer som har dött unga. Och.. han fanns där.. i texten.. NOOOOOO!!

Underbart

Som ni märker så har jag en Youtube-period just nu... Så det kan vara :)

Idol på en skala 1-10...

Nej tack...
















ÄLSKAR...









Grattis på födelsedagen, lilla Linnea!

Ja, grattis då! Nu är jag ett år närmare seniliteten, sweet. Jag har tagit och startat dagen lite lugnt med varm choklad och lite presentöppning (Man märker hur väl folk känner mig, jag fick nämligen en hel hög med choklad) Jag har även passat på att gå ut i det rusktigt kalla vädret. Ett ganska lagom födelsedagsfirande tycker jag. Jag ska försöka se till att få lite skolarbete gjort, titta på en mysig film och käka riktigt mycket choklad. Visste ni förresten att Ramstein kommer till Sverige just idag? Haha, jag och mamma satt just och diskuterade dem - sen så visade det sig att de skulle till globen, just idag. Så det kan vara! Lite tyskt firande över det hela, eller vad säger vi?

Uppdatering:
Tack för alla gratulationer under dagen! PUSS PÅ ER!

Vetduvetduvetduvetdu...

GUNS N' ROSES KOMMER TILL SVERIGE (skåne) I JUNI! Tjoohoo, gissa vem som ska har bestämt att hon ska besöka på sina släktingar i Blekinge i sommar? Jag kommer bete mig som en total galnig, hoppandes och skrikandes - FYLLD AV LYYCKA!

Gud vad jag älskar dem! Har lyssnat på den gruppen så länge jag minns. Jag kommer ihåg att det BARA var Guns N' Roses som spelades i huset när jag var liten. Jag satt där på mitt rum och sjöng med i texterna ("SWJEEET SCHAJLD O MAJN!!") Jag spelade låtarna om och om igen tills de blev sönderspelade och värdelösa. Tragiskt..

Klok som jag var bestämde jag mig iaf för att ta en paus från GNR... Vilket ledde till att..



JAG NU SPELA DEM HUR MYCKET SOM HELST, MWOAHAHA!

Say WHOOT?!

Jag satt och tittade på Nyheterna i 20 minuter innan jag återfick medvetandet och frågade mig själv vad fan jag höll på med egentligen

Mwoahahah underbaraste!

Ni kommer att förstå...





 

Nu är det slut på det roliga

Inatt drömde jag att jag skulle föda barn. I drömmen hade jag (dagarna innan) panik för jag verkligen inbillade jag skulle dö av det. Fy satan så hemskt. Och sedan så fick jag någon form av "förlossnings-deppresion" också. Hur tippat är det? Jag bara grät och grät, exakt hela tiden. Sedan blev jag nersövd innan förlossnigen, antagligen för att jag var en sån plåga som aldig kunde sluta lipa, och vaknade när doktorn hade bebisen i handen. Han gav den till mig och jag blev överrumplad av "modersglädje". Men på en gång nästa dag försvann min lille bebis. Jag Jag blev HELT förkrossad! Så jag sprang runt och grät ännu mer. Sedan vaknade jag, och jag har fortfarande inte hittat min skalliga avkomma. JAG VILL HA TILLBAKA MIN BEBIS!

Våfflor e gött!

Nu tar jag och drar på mig mina mystofflor...



...och avnujter några våfflor!



Kvällens planering: Ingenting

Godistipset!



Leka i snön

De 3 budorden;
- Ät inte gul snö
- Ät inte brun snö
- Ät inte vit snö

Hey ho, hey ho! Ut i trädgårn ska vi gå, tralalalalal...!

 

Min baksida, som vanligtvis har otroliga höjdskillnader under meterhögarna med snö



Såhär såg jag ut efter att ha gått upp för...



...den här hemska trappan...



Jag gjorde den här stutsmattan "fin" för några veckor sedan då snölagret
var ungefär lika högt. Jag kastade ner allt... men till vilken nytta?



"Hej Ben, jag är snö. Vill du vara vänner?" Men yey. Kallt.

Finaste

Shadow puppet theater

 



----------------------------------UPPDATERING----------------------------------





Nu blir det film!

Nu ska jag bara krypa ner under täcket med en massa, massa kuddar. Sätta på mig mina mystofflor, äta godis och titta på en bra film! Gud så skönt! En perfekt torsdags-kväll! 



Du blir ni bra suktad va? 



Whooops, dreggla lite ba


.

Linnea dissar...

Nummer 1; Folk som inte har förmågan att skratta - finns det något värre än att stöta på en stel människa som inte kan bjuda på ett leende? Det är otroligt obekvämt med personer som inte kan dra lite på mungiporna.

Nummer 2; SL
-  det är väl inte någon nyhet att SL strular, men nu får det väl räcka. Det byggs vart man än går, även på de ställen som fungerade utmärkt innan. Bussar kommer inte. De enda bussar som verkar gå är de som inte en människa tar. Varför åker t.ex bussar som ska mitt ut till ingenstans åka varje kvart när jag får stå och vänta på min i en halvtimme? Tågen är alltid sena och lyckas alltid på något sätt göra så att man missar nästa buss, vilket gör att man alltså BLIR tvungen att vänta på den där bussen, som aldrig går, i en halvtimme.

VECKANS VINNARE; Skoltoaletter - kan ni förstå att 99% av ungdomarna håller sig i 8h 5 dagar i veckan, bara för att toaletterna i skolan ser ut som att de är gjorda av elevernas alldeles egen avföring? Och varför, herregud, har man ett fönster mitt i väggen, så att alla kan bevittna när man försöker skita? BU till skol"toaletterna", vi kräver en renovering!

Herregud vad händer?!

Det här är inte bra! Jag ska inte lyssna på sånt här skit. Men jag är helt galen i i den här låten. EMELIE SKOLLING vad har du gjort mig till? Hur blev det med "rock n´roll forävaa"? Hur kunde det här hända?

Religionsprov - tjo*host*hoo!

Yippie Kayey, idag tyckte min SUPER-religiösa lärare att det passade med att SUPER-religiöst prov. Tyvärr gick det väl inte sådär SUPER-kanon, men ett VG går nog att flörta till sig. Med min charm så är det säkert inte helt omöjligt, eller vad säger ni?




Äsch, det spelar inte så jättestor roll faktiskt. Gjort är gjort. Nu satsar vi på framtiden, och med framtiden menar jag tyskaprover som jag har i övermorgon. Pluggdags! Puss på er sötisar

Elijah Wood - snygging där!

Jag kom och tänka på mitt och Alexs samtal om snyggingar (Johnny Depp, helloo!) Vi satt där och diskuterade Leonardo DiCaprio, Orlando Blom och Jesse McCartney, men hur fan kunde vi missa Elijah Wood? Jag har alltid tänkt på honom som "Den-där-frodo-snubben", men han är så mycket mer ju. Han är... SNYGG? Nu har jag suttit och kollat upp lite bilder på nätet, och han är definitivt värd att ingå i kategorin "läckerbitar" a.k.a "framtida altenativa fästmän". Titta bara på killen - snacka om ögongodis!



På tal om ÖGONgodis... Spana in ISÖGONEN! Woow...



Sötnöt...



Spankt that as, oh yeah!

RÖSTA!

Ola - melodifestivalen! Behöver jag säga något mer?

Nya jeans med mini

Jag är lite snuvig och har haft så ont i halsen idag, så jag skippade träning. Man kan få en massa skit av att träna med infektioner i kroppen. Hjärtinflammations-grejs om jag inte minns fel. Påläst? Ja, lite kanske. Jag vill inte riskera att bli jättesjuk igen och står då hellre över någon dags träning för att se till att bli helt frisk.

Men men, i alla fall. Jag sällskapade mini till stan, och vi två shoppingmonster vandaliserade stackars Weekday genom att prova i princip alla jeans i affären (och den affären är annat än liten!) i alla möjliga storlekar. Vi gick olika "runder" en och en, medan den andra passade provrummet. Till slut så kom vi fram till att vi bara skulle ha 4 par - jag köpte hela 25%, ni snabbtänkare har säkert redan kommit fram till att det endast blev ett par. I och med att min budget kan jämföras med en 3årings så bestämde jag mig för att det var bäst så. Jag kom också med det åter fram till att livet vore helskotta så mycket enklare om man vore rik. Och inte stannade min tankebana där inte. Nej nej, det rullade vidare. "Varför finns det inte en 400-kronors sedel?" Jajamensan, precis så tänkte jag. Sen så kom jag fram till att om det fanns det så skulle jag vara personen som satt på lappen. Och så skulle sedeln vara lila.

Jag älskar verkligen city, även om jag aldrig i livet skulle kunna tänka mig att bo där inte finns annat än hus, bilar, avgaser och vägar. Men det är så härligt att åka dit någon gång ibland, och bara vara. Butikerna är uppbyggda på ett helt annat sätt än här hemma i "förorten", men framförallt så är de enorma. Det är bara att erkänna. Affärerna i stan är underbara, men det är dock otroligt ansträngande att hitta fram till dem.

Efter att ha varit på Weekday i dryga 2 h var mitt och emelies blodsocker nere på bottnen, och vi var helt sluta. För oss snaskgrisar är det vikitigt att ständigt fylla på med socker, och 2 timmar är mycket mer än vi egentligen borde klara av. Sagt och gjort gick vi och tog en fika - lite bullar och ahlgrens bilar. Efter en heldag blev det tillbaka hem norrut, och väl hemma hos emelie hade vi "spindelharpan-tävling", där det gick så hastigt att jag inte riktigt hängde med i svängarna. Men faktum kvarstår ju faktiskt att jag är blond..
 

MUUMS

Nu blir det nudlar och laxsmörgås.. livet flyter!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter ett syrapass. Jag.. var.. grym! Det är så skönt att komma igång igen efter att ha varit sjuk, och sjuk, och sjuk, och.. Ja, ni fattar mönstret. Men nuså, nu blev det minnsan andra bullar! Jag började med att öppna hårt, och sen så ökade jag ändå lite mera. Jag är så jävla glad att jag skulle kunna bajsa på mig, men jag väljer att låta bli. Bajs är helt klart det perfekta ordet. Man kan använda det exakt när som helst!

I alla fall, nu kan jag nöjt gå och lägga mig! Ska bara käka en andra, mycket mindre "middag", och plugga lite innan jag går och sussar - biologi prov imorgon. Vi får se om jag kan få någon ordentlig sömn, jag har grymt ont i armen nu... Men det var det värt för tusan! Jag kan dock inte påstå att jag längtar tills att vakna upp imorgon, med - helt garanterat, FETASTE träningsvärken. Pusselipusspuss

RSS 2.0