Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



Lilla Söta Gustav!

Jag blir nästan så stolt över dig så att jag bajsar på mig...

Haha, soo gaay!

Turk dansaar!

Jag har gått runt och sjungit snuttar på den här låten från Scrubs i veckan (chrillan.. remember; "sheee's like poooisoon!" Den!) Haha, har hittat klippet på youtube, tror dock att ljudet är lite före bilden i början. Titta och njuut!



                                 UPPDATERING                                

"the crazy inside" hos Lelleloppan

Varför drömmer jag bort mig hela tiden? Varför kan jag se önskningar av mitt liv framför ögonen, inuti huvudet? Varför kan jag inte följa dem, hur mycket jag än vill? Varför ger jag mig själv en perfekt bild av mig, som jag inte kan uppnå på riktigt? Varför gör jag mig själv besviken? Varför har jag så stora krav? Varför vill jag inte titta mig i spegeln? Varför ser jag konversationer, hur jag ska tala och hur folk kommer reagera? Varför sätter jag mig framför spegelt på kvällen och önskar mig bort? Varför tänker jag bara på perfektion? Varför känner jag mig ensam? Kommer jag bli ensam? Varför är jag yngst i familjen, vilket kommer göra mig till 99% den som sitter ensam kvar? Vad gör jag då? Varför är jag så rädd för att bli ensam? Varför har jag ett så stort chokladbehov? Varför kan jag inte ha tillräckligt med självdisciplin att jag håller mig borta från chokladen? Kommer chokladen göra mig fet? Varför går jag bara upp och inte ner i vikt? Hur skulle jag se ut om jag inte tränade? Skulle jag vara grovt överviktigt? Kommer jag bli överviktig när jag slutar träna? Varför är jag ett tränigsfreak? När kommer jag sluta träna? Vad vill jag åstakomma med min träning? För vems skull tränar jag? Varför tränar jag över huvud taget? Vad får jag ut av min träning? Hur kommer jag vara om 5 år, 10 år? Vilken livssituation kommer jag ha satt mig i? Vilka val på vägen kommer jag göra? Vad prioriterar jag? Vad är värt att lägga ner tid på? Vad är värt att offra? Vad är viktigast med mitt liv? Kommer mina betyg räcka till att komma in på ett gymnasium? Vilken linje kommer jag välja? Ska jag fortsätta läsa på universitet? Vad vill jag göra som vuxen? Vad kommer jag få för yrke? Kommer någon vilja anställa mig? Hur kommer min ekonomi se ut? Varför mår jag dåligt över att tänka på framtiden, samtidigt som jag inte kan låta bli? Varför är jag inte rik? Varför tänker jag ens på det här? Varför har jag svårt för förändringar? Varför är jag rädd för att ta en god chans? Varför släpper jag inte in nya personer i mitt liv? Varför inkluderar jag personer jag inte tycker om i mitt liv? Varför bryr jag mig så mycket? Varför är mina naglar inte hela? Varför ser mitt hår ut som det gör? Varför gör jag allt så komplicerat? Varför går tiden så fort? Varför måste jag ta en massa val jag inte är redo för? Varför måste livet vara så jävla jobbigt?

Låsa dörren

Varför kommer man inte på att dörren är olåst INNAN man gått och lagt sig?

Man har precis bäddat ner sig, ligger och har det som allra bäst när man plötsligt tänker; "Men låste jag dörren nu..?" Man drar sig för att gå och kolla, men till slut masar man sig ändå stönades upp. Det är för jävligt rent ut sagt.

Toaletten är min fristad

Finns det något bättre än att skita med musik på högsta, och sen när man har gjort sitt ställa sig med tandkräm i hela ansiktet, viftandes med tandborsten och bara SJUNGA MED?

Torsdag ja

Tant 1: Jaa, nu är det minsan 3 dagar kvar, det vet jag. FÖR IDAG ÄR DET OOONSDAG!!
Tant 2 *Hmrp, mamma*: Åhhh! Värst vad DU har koll! Jaamen jaaa, åååhja så är det.
Tant 1: JAA! MINSANN, jag har kooooooolll!

Jag har aldrig hört tanter skråla så mycket. Stor applåd som de höll reda på veckodagarna. Tyvärr, gick det ju inte riktigt helt rätt till då det är torsdag, men testa duger.

ÄNTLIGEN!

Nu, äntligen! Mitt efterlängtade halsband och min älskade kjol! Åhh.. mitt i all skit och när man bara vill stoppa huvudet i sanden och försvinna, är det sånt här som gör att man ändå längtar mot framtiden. DET KALLAR JAG FÖR EN VACKER TEORI!





Mmmuumms! Come to mama! Supertjusiga gräjer det här! Riktigt sommar-material, eller hur? Åhh, sommar.. Gud så jag längtar! Springa barfota, äta glass och bada... Jag menar inga problem, vinter i all ära. Jag brukar alltid längta till vintern. Snö är något av det bästa som finns! Men jag tycker att vädret ska hålla sig till -2 grader. Det behöver ju inte vara så satans kallt bara för att.

 

Men jag vet inte riktigt. Det kanske bara är jag, jag brukar ju alltid hitta något att klaga på. Om jag får vad jag vill går det bara en vecka tills kommer jag ändå kommer på något nytt att klaga om. OHNEJ! Jag kanske har något slags tvångssyndrom? Hmm...

JÄVLARÖVFANHELVETE!

Bara för att det är så synd om mig (är supersjuk och supertrött på allt) skulle jag bädda upp mig i soffan och mysa med oboy, knäckebröd och lite yoghurt. Vad händer när jag slagit mig till ro och precis ska börja käka? Jag spiller ut ALL choklad över HELA bordet, ALLA mina skolböcker, mina mycket VIKTIGA anteckningar och min gröna, numera VÅTA matta. Jag torkade hela vardagsrummet i en halvtimme, och nu ligger det blöta papper överallt.



Lös den här gåtan. Vem fick damp?

Som jag alltid sagt...

... för att få en relation att funka måste man både ge och ta...

Nu finns det säkert flera där hemma som tycker att det är dumheter att gifta sig vid fjorton... ÄSCH, välkommen till 2000 talet! Emelie, glöm inte lämna Lina och Christoffer på dagis imorgon. Lina får inte äta någon tonfisk, hur mycket hon än vill. Hon får otroliga utslag. Och hälsa Mattis att mamma älskar honom. Oh, justja.. Nils ska till Karolinska på onsdag och få medicin mot hans förskräckliga hosta. Inte glömma, älskling! PÖSS

Hemsk dröm! Är jag galen?

Inatt hade jag en förfärlig dröm! Jag var i mormor och morfars hus (har drömt denna dröm många gånger) där jag försökte få någon som håll på att dö, att inte dö. Men han dog.. Och så råkade jag döda en hund... Jag kommer ihåg de äckliga känslorna. Jag har drömt detta många gånger - att någon nära vän, som egentligen - i verkliga livet - inte känner mig. Jag tror det var någon filmstjärna. Jaja, i drömmen är vi jättetajta och jag blir förkrossad när han dör. Den här drömmen är lite luddig just nu, för jag vaknade av den hemska känslan att ha dödat, men somnade sedan om.. Äsch, jag kommer säkert drömma detta igen - då får jag vara snabb och skriva ner det...

Men det var inte det värsta. Sen när jag hade somnat om så började jag återigen drömma. Det regnade ute (som det gör i alla hemska drömmar xD) och jag hade precis kommit hem från en simträning. Jag hade blivit sen till simträningen. Alla andra hade hunnit göra 2 skålar (wtf?!?) när jag kom dit. Ja, jag skyndade mig att gjöra en skål iaf, och tog med mig material för att göra en till hemma. 

Martin, (brur min) som konstigt nog väntade på mig efter träningen, följde med mig hem. Vid ingången till mitt hus så har vi en liten terass, eller ja.. 3 kvadratmeter med tak ungefär ^^ Jag ställde min skål på ett bord där, och fyllde den med godis jag hade köpt tidigare den dagen (saker man bara vet i en dröm, men som man inte kan förklara, ni vet...) Nu skulle jag alltså ställa mig och göra den nya skålen.

För att skålen skulle funka var jag tvungen att göra den i vatten (en till sak jag bara visste, fråga mig inte varför..) så jag vände mig bort från Martin och doppade den i en vattentunna en bit bort. När jag vände mig om stod Martin lutad över min godisskål, och jag skrek att han fanimej skulla gå bort från den - för det var MITT godis! Jag vände mig åter igen för att doppa skålen i vattnet - bara för att snabbt vända mig om och se Martin med 3 godisnappar runt fingret. Nej, nu blev jag riktigt förbannat. MITT GODIS får INGEN röra! Så jag skrek åt honom att lägga tillbaka mitt godis och dra åt helvete (höhö..) Men han bara stod där och skrattade mig rätt i ansiktet, den djäveln. Nu hade skålen blivit formad, men den var fortfarande inte färdig. Så det var ju bara att vända sig om och doppa skålen i tunnan igen.

Nu ni.. När jag vände mig om så stod Martin vänd med röven putandes mot mig, helt plötsligt i bara kallingar, smaskandes över godisskålen. Jag blev så jävla arg att jag sprang till han och kastade det iskalla vattnet, som på något sätt hade fyllts i skålen, på hans gungande röv. Han fick brännskador av det kalla vattnet (!?!) och sprang skrikandes in i huset.

Jag har haft liknande drömmar förut, när han snor mitt godis. Jag kommer ihåg att jag vaknade en natt av att ha drömt att Martin satt hemma, i soffan, och käkade upp min aladdin-ask. Efter att jag hade vaknat sprang jag snabbt som tusan upp - mitt i natten - in i köket och öppnade skafferiet. När jag kände att det fortfarande var skyddsplast runt asken kunde jag gå och lägga mig igen..

Haha, snacka om att godis står mig nära hjärtat. Men jag blev riktigt förbannad. Ingen tar mitt godis. Vidriga, vidriga, vidriga dröm...

Doktor med tvångssyndrom

I säsong 3 i Scrubs så besöker en läkare med tvångssyndrom Sacred Heart. JD känner på en gång att Kevin är den mentor han alltid velat ha, och i det här klippet föreställer han sig att han frivilligt ställer upp på en operation för att bli en närmare vän med Kevin. Så jäkla bra!

 

Frieri

Jag friade till Emelie igår. Nu är vi officiellt gifta...

Matkö

Vi har 2 matköer i matsalen. En precis vid ingången, och en innerkö. Idag när jag skulle ta mat (var typ mosat bajs ;) Vår skola har ingen vidare mat precis) så sa min bildlärare till mig; "Ta innerkön"

Snäll som jag är så traskade jag till innerkön, men när jag tittade tillbaka så såg jag att det fanns potatisbullar vid kön jag just hade gått förbi. Snabbt som satan sprang jag tillbaka och sa något som "Nu trodde du att du var bra smart va? Försöker sno åt sig alla potatisbullar för dig själv, va? Jojjo, minsann..." medan jag roffade åt mig 5 potatisbullar...

Haha, ica-ulf videobloggar

Den här reklamen är helt klart bäst! Haha, parodi på hur vi bloggare beter oss när vi videobloggar :) (hrmp, känner du dig träffad Kissie ;D)

Allmänt jag-test, en lång lista

Nu när jag ändå svarade på en massa olika test, så tänkte jag att jag kunde lägga upp några på bloggen. Kanske får reda på något om mig som ni inte visste? Roligt värre, eller vad säger vi? Vi får se om det finns någon som orkar sig igenom hela listan!

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Det man alltid vill ha, choklad - vad annars?
DAGENS KLÄDSEL: Pyjamas
DAGENS FRISYR: Bulle mitt på hövvet. Men hallo, är det helg så är det!
DAGENS LÅT: Still Waiting med Sum 41
DAGENS PLANER: Hm.. Klockan än 19..?
DAGENS SAKNAD: Choklad.. höhö djup filosofi!
DAGENS DUMMASTE: Tappade ett tuggumi i soffan och stoppade in det i munnen igen..
DAGENS MISSLYCKANDE: Ändra header på bloggen
DAGENS DROG: Choklad!
DAGENS KÖP: Inte ett endaste dugg..
DAGENS GODIS: CHOKLAD!!
DAGENS HUMÖR: Humörsvängningar

Allmänt test

Brukar du komma i tid: Jovars, det brukar funka
Hur lång är du: Hmm.. 1.62 kanske
Kan du laga mat: Självklart! Bara det inte är nyttigt!
Vad jobbar du med/pluggar du: Naturlinje i Täby
Har du någon fobi: Spindeljävlarna
Hade du en bra kväll igår: Jo, jag satt och mös framför TVn
Vilket är ditt senaste inköp: En munktröja och en jacka från förra veckan
Din favoritdryck på morgonen: Mjölk eller vatten om det är kallt och TE om det är varmt
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Barnbidrag
Vad hade du sönder senast: Det var inte mitt fel...
Vem snackade du med senast: Min kompis elin
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider och öl
När gjorde du senast något riktigt dumt: Hehe.. igår?
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Frågan borde snarare vara; "vad ska man göra för att du inte ska bli irriterad?"
Någon jag stör mig på: Sami da girl
Intressen: Sport och kompisar
Senaste person du kramade: Emelie Skolling
Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Elin
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn: Haha, inte just nu kanske
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, jag tror det.. Men tiden går så fort, och det skrämmer mig lite. Snart så sitter jag väl i en gammal villa med 23 katter och stickar..
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0, det är grymt äckligt!
Vilken låt lyssnade du senast på: Such Great Heights med The Postal Service 
Vilken svordom använder du mest? Rövhål (a)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jajamensan!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hmm.. platt-TV eller en bil kanske.. Eller ett stort HUS! Men mycket skulle gå åt mat såklart
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Det är ju faktiskt hemligt
Vad åt du till middag senast? Pasta med pesto
Är du korkad? Lite smått trög, sådär. Det kallas "vara blond"
Kan du vissla? Jöpp
Tittade du på tecknat när du var liten? Hehe, ja! Det är sjukt underhållande!
Gillar du att rita? Ja det gör jag!
När flög du senast? Ehm.. Maj 2009 - läger till spannien 
Har du gråtit offentligt? Ja
Vad har du med dig in på bion? Hot snacks och choklad
När sov du senast på golvet? För ungefär 2 veckor sedan
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland, lite för ofta
Tror du på liv på andra planeter? Njae..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? JÄVLA BAJSKORV
Tycker du om att krama folk? Jaa, KRAMAAR TACK!
Äger du en digitalkamera? Den.. eh.. pajade..
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Haha jag är nog ganska egen av mig. Folk envisas med att säga; "haha, linnea du är så skön.. så speciell.." Så... Mig själv, gills det? Jag är halvkändis ju.
Vilken kändis älskar du bara? JOHNNY DEPP!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jag får utbrott och blir sedan deprimerad över att kvällen är förstörd
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ibland, men oftast inte
Är du mörkrädd? Ibland, jag hatar att vara ensam i mörker
Tre saker du alltid har med dig? Där har vi kruxet alltså.. Jag skulle gärna svara mobil, plånbok och en väska, men iom att jag glömmer saker stup i kvarten vet jag inte om det vore någon ide..
Vad är din hemlighet? Jag är ond
Vad är din favoritfärg? Blå och grön
Vad är det folk inte vet om dig? Jag är ett musikfreak. Jag klarar mig inte utan musik! Jag har tom gått i musikklasser förut. Slukar det mesta som man kan knäppa fingrarna till, i princip. Nästan...
Vad vet alla som känner dig? Att jag HATAR Per Göthlin!
Vad är ditt motto? PÅ DEM!
Tränar du? Jöpp, oftast 6 dagar i veckan, men det blir mer när jag får tid (t.ex lov)
Vad är din favorithögtid? Julafton eller min födelsedag såklart! (JA, ska se till att det blir en högtid...)
Vad är din favorit TV-serie? Scrubs eller How I Met Your Mother skulle jag tro
Besktiv din personlighet; Hey, den var inte snäll. Det var ingen riktig fråga.. Men okej, vi kör på det då. Antingen så hatar man mig, för att jag är en otroligt speciell person, eller så älskar man mig och min humor. Det finns liksom bara 2 altenativ. Ehm.. min åsikt kommer alltid på något sätt fram. Jag är en lättroad person som bryter ihop totalt så fort man kan koppla ihop något med bajs.. hehe.. bajs..!
Vad är ditt favoritämne? Hm.. det måste vara gympa
Är du aggresiv? Nej, egentligen inte. Bara om någon gör något jag anser vara fel.. så...
Vem är din bästa kompis? Hmm.. Jag har ingen bästa kompis. Jag har MÅNGA fina kompisar :) Men Christine Korssell och Emelie Skolling ligger högt på listan såklart
Den perfekta åldern är; Hmm.. när man är liten. Kanske 10 år. Tänk vad lätt allt var!
Har du tid med det här? Verkligen inte, jag måste plugga..

Okej jag erkänner.. Den sista punkten var min egen. Men vilket finurligt avslut såsäg!

Dumhetstestet

Jag var bara tvungen att göra ett dumhetstest. Här är mina svar (ja=(X)..) ;

Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(---->) du har trillat av stolen då den stått helt still ---> jag brukar trilla av stolen...?! xD Ett halvt x då..
(x) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 18/23 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: WOHHOO! 15.5! 2.5 poäng till godo, IN YOUR FACE

Nej, men såhär är det. Jag är inte korkad.. Det har jag äldrig varit. Jag är bara vild.. Och galen.. VILD OCH GALEN! En supersprallig person med hur mycket energi som helst! Jag lovar!

SMÖÖÖR

Jag älskar smör! Det är ju bara såå gott. Igår var min klass en av de första aom fick gå på lunch vilket också betyder att det är nytt smör, så det första jag gjorde i matsalen var såklart att springa till smörgåsarna och snabbt bre 7 stycken. MMM! Nu så sitter jag hemma och tjockar frukost - mackor med smööör - och har det riktigt, riktigt gött!

Tv-mys

YIPPIE! Nu blir det godis och Let´s Dance! Go Tobias! JOBBA, JOBBA, JOBBA! Jag har suttit och väntat, spelat lite spel och lyssnat på musik (sum 41, coldplay, kings of leon och nickelback än så länge) för just denna stund! Nu ni, nu smäller det! Hihiihi :D

Prao

Det har hänt en hel del sen mitt förra inlägg, och sveriges vitaste blogg har nu blivit sveriges svartaste - välkommna! Skolan har kommit igen i ett rasande tempo, simningen gnatar på och jag har knäckt handleden. Eller ja, den var redan paj - men nu är den SUPERpaj ^^ Idag har jag även ägnat 3 hela timmat åt att försöka hitta en affär som tar emot prao.

"Vi tar inte emot prao.."
"Nej, bara personer över arton.."
"Bara folk som praoar flera månader.."
"De veckorna är fulla.."


DOH! Herregud det är ju gratis hjälp för tusan! Alla borde bli stormlyckliga och tävla om vilken affär som skulle få flest elever. Men men men.. Bianco hade en ledig vecka och jag ska försöka få den platsen. Hoppas hoppas hoppas!! Ska kubba snabbt som tusan direkt till Bianco på Måndag.. Håll tummarna för mig! HOPPFULLA pussar

Härligaste klippet någonsin!


 

Hallihallo

En massa spännande saker har hänt idag. En knapp på min jacka ramlade av, och... nja, det var nog mesta. Inte alltför fartfyllt kanske. Ja, men det har varit en bra dag hur som helst. Skola alldeles för länge, träning i lite mer än 2h, hem och käka... Allt som vanligt antar jag. Jag är ganska trött nu och ska nog se till att gå och lägga mig snart. Det blir nog finfint dä. Pössellipöss

Muppar du eller?

Idag så tog sig min lärare en hel timme till att förbanna plockgodis, och berättade sina historier som skulle bekräfta att det dummaste man kan göra är att stoppa i sig grisöron. Lite spännande blev det kanske när hon sa att det nyttigaste snasket och helt klart det bästa var choklad. Inte helt fel i min smak. Så nu, Britt-Marie i ära, sitter jag just nu och käkar massa gottigottichoklad. Underbart!

Dagens nyhet förresten. Christine - min Christine - har börjat sin stenhårda satsning mot kategorin "stark ifrågasättning". Christine som är känd för att vara alla till lags och vara för snäll har idag sagt ifrån - på riktigt! Jag kör en snabbrepris...

D låste Christines skåp med sitt lås, alltså - hon kom inte in i sitt eget skåp.
C: Lås upp mitt skåp
D: Haha, nej
C: Men lås upp mitt skåp!
D: Hahah nej
C: Men seriöst lås upp skåpet.. Jag lovar, jag kommer slå dig.
Nu, D trodde ju inte att Chrillan skulle slåss, eftersom hon är så snäll.. Jag tror att Christine inte heller riktigt trodde på det
D: Gör det då, ehehehe!
ASSÅ BA LIKSOM PAOW!!
D: Ähh.. vad fan gör du..

D håller tag i Christines armar
L: ASSÅ NU FÅR DU FÖR FAN LÄGGA NER! Dra åt helvete...

Rycker Christine till mig och går..

Japp, så går det till i vår värld! Girlpower kallas det. INGEN trampar på oss. Små men jävliga, det är vad vi är. Bra gjort Christine, stolt man blir! Hon skulle ju ha kunnat slagit lite hårdare... Och jobbat mot magen.. Men hey, vad kan man begära av en nykomling i gänget?

L: Wow christine.. idag.. blev du..
C: EN LINNEA!!
L: Nej, nej! Verkligen inte, inte på långa vägar... Men du har tagit steget...

Så Chrillan, vi har en hel del att jobba på, men du är på gång i alla fall. Men sicken ära, eller hur? Vi ska nog göra dig till en riktigt kaxig brud! Välkommen till helvetet!

Psykopat

Lelle: Var är min mat?

Mamma: Din mat är i mikron
Lelle: Vad äter jag?
Mamma: Det i mikron
Lelle: Men vad äter jag?
Mamma: Det i mikron
Lelle: Men VAD?
Mamma: Åhh, HÄSTSKIT!
Lelle: Då vill jag inte ha!
Mamma: Skärp dig.
Lelle: Men du sa ju det själv.. Ingen normal människa gillar smaken av HÄSTSKIT

Mamma: Okej.

Lelle: Tänker du säga vad det är?

Mamma: Nej.

Lelle: Jag börjar bli rädd att det faktiskt är hästskit nu.

Mamma: Kolla bara.

Lelle: Är det hästskit så behöver du hjälp.

 

Det var inte hästskit

 

Höm.. borde kanske nämna..

Hehe, glömde helt bort.. vi har haft skolstart idag (kom på det när jag läste emelies blogg) vilket kanske förklarar mina plötsliga tankar om skola etc. Hum.. ja.. jag glömde nog nämna det.. känns som man har gått i skolan hela tiden. Jag är en dömd elev för alltid.

 

Emelie det snillet trodde vi började i torsdags. Hon messade mig på onsdag kväll, och ett tag övervägde jag faktiskt att inte säga något och låta henne gå till skolan. Den mörka sidan är så frestande. Men jag kände att jag kunde visa min trevligare jag för en gångs skull, så jag informerade henne på ett snällt sätt...

Emelie: Hej sweetiepie! när börjar vi imorgon?
Lelle: What? Haha är du helt körd i huvudet? Vi börjar inte imorgon

Ja.. ganska trevlig iaf! Puss! Och emelie glöm inte.. Äru goo elleh?

Let´s Dance Tobias

Asså herregud jag kan inte sluta ÄLSKA Let´s Dance Tobias! Han är så underbar! Jag menar, titta bara på killen! Efter varje dans spricker han upp i ett underbart stort leende! Åhh.. man blir ju bara lycklig av att se på honom. TOBIAS KARLSSON FOR PRESIDENT!



Dagens

Usch, kom hem från ett riktigt cp-pass, ursäka mitt språk. Seriöst, det var sjuuukt! Tränare tror verkligen att vi är maskiner som aldrig blir trötta eller något. Aja, jag överlevde i alla fall. Dagen har varit ganska bra annars måste jag säga. Började dagen med ett besök på KS, (karolinska sjukhuset) kom till skolan runt 10.40 och slutade 14.00. Hehe jag rusade in på bilden som den spralliga personen jag är och gjorde värsa entren ("HALLOO ALLA GOOA! TJENA LARS ÅKE! Emelie, det där är min plats bitch" - pussa emelie på pannan, krama folk överallt) påpekade när min lärare doppade sin pensel i fel kopp ("LAAARRS ÅKKKE!!" - "Ja..?" - "Du tog fel kopp... den där var rosa.. nu gjorde du den bajsbrun") och min lärare drog ett bajsskämt som jag tyckte var hysteriskt roligt (...och alla andra fick lilla chocken när jag flippade ur totalt)

Efter skolan så gick hela halva gänget till Täby C. Jag hittade världens sötaste kjol, men den fanns bara i large.. bummer eey? Jag funderar på att köpa den ändå. För den var sååå söt. Ett av de få plagg som jag tycke var riktigt fiin på mig. Såhär äre, sörrni. En tjej hittar bara ett antal plagg här i livet som de faktiskt är helt nöjda med. Den här var helt klart ett sånt plagg.. Åhh... Vill haa! Om jag köper den kanske min syrra kan sy till den lite? Hmm.. detta var minsan en funderare. Jaja, just nu sitter jag och pratar med Jullebulle, Chrillan och Mini - fullt upp med andra ord! Puss



Täby Centrum ur en vinkel som får det att se 100 gånger trevligare ut än vad det egentligen är...

Kvällssyssla

Jahapp, det här blir väl vad jag får kolla igenom ikväll..

Sporternas sport - simning. Orkar ni läsa?

TJOLLAHOPP TJOLLAHEJ! Efter 2 veckors sjuka är jag åter på banan, och det känns braa! Första träningen nu, och jag höll på att dö.. men såå jävla skönt att vara igång igen :D Jo, jag har fått många kommentarer och frågor angående just simning. Många som jag faktiskt är jävligt trött på.

"Simning är ju inte en riktig sport. Man gör ju inget." 
Okej, okej.. vi ska göra det här klart.. Riktig sport? Vad kallar du riktig sport då? Ridning kanske? Det är ju hästen som gör jobbet! Motorkross? Oh, ja verkligen! Jag trodde att "sport" var sådant som innebar fysisk ansträngning..

"Simning är så jävla meningslöst. Det är ju bara att veva på armar och ben, vad är så speciellt med det?"
Nej du, söta lilla idiot. Du måste bygga upp teknik, kondition, syramotaglighet, styrka och så vidare och så vidare och så vidare! Du måste dessutom jobba fysiskt på land för att bygga upp muskler och undvika skador. Om du har någon golfare i närheten så kan du bjuda in honom till ett av våra syrapass så ska du få se. Det är något annat än dina små tebjudningar det..

"Palla simning. Ligga och simma fram och tillbaka i 2h.. trååkigt"
1. Vi simmar inte bara fram och tillbaka
2. Är du dum eller?
Tror du verkligen att det är enkelt att lyckas i simning? Sug på det här, suckeeeer!

Om man är borta från simträningen i 2 dagar tappar man totalt bort kollen på all vattenvana, kondition, teknik etc. Grejen är den att det är så mycket du har att tänka på. Du ska vinkla benen exakt så, vrida huvudet på ett visst sätt, hela tiden lyckas sätta stopp för munnen och släppa ut tillräckligt med luft. Du ska kunna konsten att simma utifrån dina förutsättningar - snabbt, men helst inte får syra efter 15 m. Du ska kicka där, krypa ihop där, ner med knäna, upp med ryggen. Du kan inte förlita dig på någon annan än dig själv. Du har 1 chans, ett lopp, som du inte kommer kunna göra om. Går det åt skogen så har du ingen andra halvlek. Du pressar dig till max. Om man ska lyckas i denna sport krävs det närvaro både psykiskt och fysiskt. Koncentration, koncentration, koncentration! Om du inte simmar regelbundet, och t.ex. tar ett uppehåll, försvinner vattenvana och det tar några veckor att komma igen. Och om du inte koncentrerar dig.. då går det åt helvete helt enkelt. Då är all tid i vattnet bortkastad.

Simning är därför jämfört med många sporter mycket tuffare. Inte för att andra sporter inte är svåra, de är dem. Grejen är bara det att man måste vara van. Jag ligger och nöter vatten varje dag och försöker hela tiden utveckas - såklart jag är van! Jag tycker t.ex. att det är mycket svårare att springa runt på någon jäkla plan som en galning och försöka dribbla förbi 20 spelare, samtidigt som du ska ha bollkontroll, titta dit, skjuta tårna av dig och hålla reda på vilka spelare som är i mitt lag eller någon annans.. Det är en röra.. Men det såklart, vana fotbollsspelare tyckern säkert tvärtom, och anser nog simning som en stoor plåga. 

Men i framtiden kan ni hålla era åsikter om min sport för er själva. Vi klagar ju inte på att Zlatan är i rutan 24/7, så jag tycker att ni bara kan göra den lilla ansträngningen att hålla munnen stängd. Simma lugnt
 



 Bästa Therese Alshammar :-)

2010

Ja, nu jävlar! Haha, nu är det 2010... låter det inte lite.. konstigt? Tvåtusentio... Säg det 10 gånger snabbt om ni kan! hehe.. Det känns som det var 2008 nyss, tycker ni inte? Jaja, nu är det iaf dags att lägga alla gångna problem bakom oss - vi har en massa nya att se fram emot. Vi ska försöka glömma all skit som har varit detta året - så att vi kan fokusera på allt nytt elände som väntar. Det blir säkert ett sjuhelsikes år det här, mycket som vi kommer vilja spotta på och mycket som vi kommer ångra. Det kommer bli många motgångar. Många svek, många tårar och mycket sorg.

Vi ska ju inte sitta här och låtsas som att det här året kommer komma utan några problem, för det kommer det. Men vi ska ju heller inte säga att det här inte kan bli ett jäkligt bra år, för det kan det. 

Vi ska gå ut i världen. Vi ska hälsa på våra rädslor. Vi ska ge varandra stöd. Vi ska tackla våra problem. Vi ska kämpa för att göra det här året till det där liilla exta. Vi tänker göra det som är bra för oss. Vi ska måna om det vi har. Vi ska inte ge upp för det vi inte kommer få. Vi bekämpar tårar med skratt, svek med nya band, smärta med ett varmt hjärta. Vi ska se till, vi tänker göra vad som krävs, allt som står i våran makt att göra, för att göra just 2010 till det året vi verkligen vill ha. 

HA ETT GOTT NYTT ÅÅR!!

Ovanstående står för det mesta av mitt budskap...

Jag har tänkt på en sak. Folk smäller på med fyrverkerier för fullt som jävla galningar redan klockan 20.00. Tänk om alla bara sparade det till klockan 12. Jäklar vilket tjodunder det skulle bli! SMART VA?

RSS 2.0