Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



Hell to the no

Vadå bränt ass? Hur lyckas man med det liksom. Bränner rumpan. Fast... ganska värt ändå. Jag är ju brun. Och röd såklart. Det funkar.

Hela världen än min

 

 

 

 

Godnatt

Tidigt upp imorgon, så det blir ganska tidigt i sängs också. Klockan är väl runt halv elva nu och jag ska försöka se till att runda av det mesta till elva. Sen blir det solning med carro imorgon, vilket blir alldeles underbart. Svårt att slå det liksom.

Godnatt folks, uppdaterar er med lite bilder i veckan. Lovar. Pusspuss

Sönderlökig

Nu har jag gjort struntsaker i flera timmar. Jag har tränat. Jag har varit på stranden. Jag har varit hos niki och grillat. Jag har burit möbler till Martins lägenhet. Jag har gått på promenad. Sönderlökig brud alltså sitter här och rapporterar efter sin sönderlökiga dag. 28 grader i skuggan, och gode gud kunde inte älska växthuseffekten mera en sån här dag!

Nej men okej, seriöst, jag ska inte snacka skit här. Jag som faktiskt har gjort en MVG-uppsats om hur växthuseffekten så jag borde kanske inte uppmuntra hela karusellen. Skärpning världen. LEV GRÖNARE.

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt, men det är där jag kommer ifrån

Och vart jag än kommer och går, är det någonting som jag aldrig kommer ifrån.

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Morgonträning, check.

Nu jäfflar bär det av till rösjön med Gustav bebis och Nikipiki. Vi kommer röja stranden säger jag bara. Denna vecka kommer bli riktigt varm, och därför ska jag bara njuta. Sommar sommar sommar. Sol sol sol. Det är min tur nu.

When darkness turns to light, it ends tonight

Håller tummarna på bio

Gud vad chill det har varit den här midsommaren, träffat massa trevliga människor och gjort ABSOLUT INGENTING. Helt underbart. Idag blir det antagligen bio, det är i alla fall vad jag hoppas på efter att en av mina kompisar nämnde att hon inte mådde så jättebra imorse. Men nog ska jag få med henne. Det är bara att locka med några gratis huvudvärkstabletter eller något, det ska jag nog kunna ordna.

Nej men seriöst Lindberg. Nu ser du till att bli frisk!


Uppdatering: BIO VART DET. Super 8. Tonåringar som typ blir mosade av ett tåg och en lärare som kommer tillbaka från de döda. Och juste, ett monster som sover i marken också. Helt okej ändå.

Man får väl säga glad midsommar då

Mamma är borta hela midsommarhelgen, och mina planer är inte helt hundra än. Det är ju bara fredag än, så det är gott om tid att hitta på en massa skit. Bio kommer det bli i helgen, antagligen ut en sväng till berga, kanske någon övernattning för att underlätta med resor.

Funderingarna är inte riktigt färdiga, men det blir nog något bra till slut. Men jag måste ju ändå säga att det inte direkt är det skönaste midsommarvädret. Lite besviken är jag faktiskt. Typiskt Sverige.

Så gör man

Nu har jag städat mitt rum. Typ. Jag tröttnade ganska fort, så det blev ett tidigt problem. Flyttade 7 av mina fetaste, mest enorma skolböcker upp till översidan på en bokhylla eftersm dem tog upp för mycket plats på golvet. Förstår inte varför det ska vara nödvändigt med mer ansträngning sen liksom. Nu när man ändå kan ta sig till de flesta delar i rummet om man mer eller mindre kliver över skiten som fortfarande ligger kvar på golvet. Man får ju liksom inte vara lat, SKAM FÖR DET. Bara att lyfta fötterna lite. Ta ett skutt då och då. Funktionallitet; 100%

Det är dödsseriöst. Jag menar det. Seriöst.

Ps. Uns av humor och självdistans krävs för att kunna läsa min blogg. Har sagt det förut och säger det igen. Bra att ha det i tankarna medan man läser kanske. Jättegulligt tack puss hej på förhand.

I'm a survivor

Jag är ingen morgonmänniska. Ändå har jag de senaste dagarna gått upp PÅ MIN FRIA TID och morgontränat inne I STAN - observera att jag då samtliga träningar både har gymmat OCH simmat, vilket innebär att passen blir 3 timmar långa. På riktigt, FINNS DET EN DUKTIGARE MÄNNISKA?

Jag känner att jag helt klart
har varit ledig lite för länge, för min träningsverk är nu obeskrivlig. Jag skojar inte, ser ni en hjulbent människa med ett ansiktsuttryck som utstrålar dödlig smärta gå nerför rampen till Eriksdalsbadet, södermalm, så vore det ju jäkligt kul om ni kunde stanna och hälsa. Nu ska jag ta och lägga mig några timmar. Finns inget bättre än en lunchtupplur.

You get me, darn it you do

Elin: Nu lägger vi på, för jag måste gå på toa. Annars kommer jag skita på mig.
Lelle: Aaah men gud vad bra, jag måste också på toa när jag kommer hem så då kan vi gå på toa tillsammans.
Elin: När är du hemma då?
Lelle: Jag är nästan hemma, är där om några minuter. Men gå och skit nu, heddå pusspuss, trevlig bajsstund.
Elin: Ringer upp dig sen. Bajs bajs, puss hej.

Jag kom, jag såg, jag segrade

Upp tidigt imorse.
Gym en timme.
Simning en timme.
Stretch, dusch, ombyte... 2 timmar



...det har varit en bra morgon.

You will never find the right person if you can´t let go of the wrong one

Jag kan inte uttrycka hur glad jag är att jag tog ledigt i sommar. Egoboost nästa. Synd bara att det är så kasst väder, men annars kommer detta bli hur bra som helst.

It watches everything

I know just what it feels like
To have a voice in the back of my head
It's like a face that I hold inside
A face that awakes when I close my eyes
A face watches every time I lie
A face that laughs every time I fall

Everybody has a face that they hold inside
A face that awakes when I close my eyes
A face watches every time they lie
A face that laughs every time they fall

So you know that when it's time to sink or swim
That the face inside is watching you too
Right inside your skin

Min dag

Avslutningen höll på till ungefär 18.00, och det var nog den senaste avslutningen skolan har haft på minst 5 år. Jag har aldrig riktigt förstått hur avslutningen detta året skulle vara annourlunda från de övriga åren, men när jag väl var där insåg jag att exakt allt som skedde för tillägnat till MIG. Hela årskursen fick marschera till tibble med två trummän främst, avslutningen och talen var gjorda för oss, internskämten, lärarnas sånger - allt!



Tack för att ni finns




Du är underbar




Ni har alltid varit mina systrar, vackra vackra flickor




Vårat




Damon: "Snälla Lelle gråt inte. Gör inte det"




Tack för tröstrosen Thanet gulle. Söt du är.

Carro min lilla ögonsten



Vi är fullt normala




Helt plötsligt blev Carolina helt galen, värsta bitch-fajten blev det




Hon började slita i mitt hår, ful fajtingstil eller vad? Traumatiska minnen för livet kallas det.




Som tur är slutade hon och vi blev vänner efter lite pussandes och kramandes




Vi till och med posade lite tillsammans




"DU ZOOMAR JU NU DET VET JAG!"




"Äh screw that, vi kör på!"




Du är underbar min rosenqwist, vet det.

Avslutningsdagen

Efter ett antal dygn utan ombyte och duschning så skyndade jag hem på morgonen, satte på mig en ny klänning och sprang ÄNDA HEMIFRÅN till skolan (vilket gick på 20 minuter) för avslutningen. Inte den vackraste varelsen kanske, morgonrufs, lagon lökig och utkletad sminkning. Rawr, vilken superpingla.

 


Christine så söt. Gusten alltid lika charmig. Arvid, gud vad jag kommer sakna dig.


 

Älskar dig bror ♥

Balslutet

Balen höll på ända till 12, och det var därefter paniken långsamt kom och allt blev på riktigt. Jag, Cami och Rasmus sov inte en sekund den natten kan jag ju bara säga. Inte en sekund.

Bakgrundsmagnet

Hey Mr.Bobblehead, I think you are stuck in the picture

You are the dancing-queen

Dans, dans, dans! 3-rätters middag, sen blev det fart. Dans hela kvällen, ingen äro blyg här.







Niki, du är så vacker

The beginning

Jag och niki sminkade och fixade oss ett par timmar, sedan började balen klockan 6 i stocksund. Vi blev välkomnade av lite drinkar och många trevliga människor.



Pojkarna i sin charm. Gusti, Tobbe, Rasmus, Sami, Damon och Sandra såklart. Vi med.

 



Saga ville att Kim Ahn skulle fota henne. Slutade med att vi våldgästade bilden hela gänget.

 



"Nu kör vi"

Innan balen

Dagen innan balen åkte jag till Niki för att tagga till. Vi kollade på Black Swan, då jag grät svar ja, käkade mycket, sov långt och länge vilket följdes av att vi åkte till niornas lunch i skolan dagen därpå där vi serverades av våra lärare. De rappade även för oss och visade en screenplay på oss själva genom dessa år, lite lagom pinsamt sådär. Mysigt var det i vilket fall som helst.

Kommer aldrig tillbaka

Nu är det såhär att de senaste dagarna har jag legat i fosterställning hos en massa drös olika personer och jag har inte varit hemma på fem hela dygn. Jag har nämligen lämnat min skola och min årskurs föralltid. Ni anar bara inte hur brutalt det var. Alla elever grät, lärare grät, folk kramades och mådde allmänt dåligt. Jag tror personligen att jag aldrig har gråtit så okontrollerat.

Man är bara inte färdig.
Man är inte färdig med skolan, man är inte färdig med människorna. Det har inte blivit ett ordentligt avslut, allt bara ligger kvar i luften vilket gör det otroligt svårt att bara gå bort från och aldrig komma tillbaka till igen - och faktum är att majoriteten av min årskurs känner så. Vare sig det avslutet vore att man visste exakt vilka man kunde be att dra åt helvete, vilka man skulle be om förlåtelse till, vilka man skulle tacka för tiden och vilka man skulle förklara att man inte skulle klara sig utan, så är det vad som behövs för att kunna släppa allt sedan.

Jag vet att uppdateringen varit dålig, men jag lovar att sitta ikväll och försöka se till att få ut lite bilder och skapa ett antal inlägg till. Lovar.

We don't need no education

Ja okej. Jag vet att de flesta redan har sommarlov där ute. Men...



OM TRE DAGAR HAR JAG SOMMARLOOOOOOOV! We don't need no education! Hejdå skolan, ses aldrig mer. Jag byter bort dig mot något bättre. Puss på rump

I know it's not your time, so bye-bye

Jag är hemma från DM nu, tävlat efter en paus från simmet på fyra veckor. Trodde seriöst jag skulle dö av hjärtinfarkt sekunden jag nuddande vattnet eller något, men det visade ju sig att gå bra. Oooh jag kunde inte vara mer taggad än jag är just nu, det är galet. En hel sommar LEDIG för än gång skull, inget sum-sim, inget tränandes två gånger dagligen, 6 timmar, 7 gånger i veckan.

Jag har inte haft en ledig sommar på 4 år, och gud så jag behöver det. Och bara tänk att komma tillbaka efter den här välbehövliga ego-sommaren, jag kommer vara så bra och så utvilad så det är ju inte sant. Den här sommaren och kommande höst kommer vara mitt bästa. Jag kommer vara bäst. Nej men gud, vad är det jag säger. Jag är bäst.

Friska människor på tunnelbanan

Man: Hur mycket är klockan?
Lelle: Ehm... den är... 12.08 just nu.
Man: Åh tack!
Lelle: Inget problem!
Man: Hur lång tid är det tills den är ett?
Lelle: Ehum... lite mindre än en timme...?

Jag hatar sjukhus

Emelie ringde mig när jag var på väg hem ifrån träningen, hennes operation hade gått bra och hennes bedövning hade nästan börjat avta. Hur som helst så bestämde jag mig för att när jag ändå var på så god väg nere i tunnelbanan passa på att åka lite extra och besöka henne på Danderyds Sjukhus. Kom fram dit ungefär 19.30 och stannade väl tills att klockan blev lite över halv elva. Hade i tanken att hon skulle somna innan jag skulle pinna vidare för att ta tåget hemåt, men Emelie ville minsann INTE sova.

Det gör ont att se den lille människan ligga ensam i ett sjukrum, det måste jag säga. Eller ensam och ensam, med två tanter i samma rum som skrek och sket på sig stup i kvarten - men fortfarande. Hur kul kan det vara? Nej men vadå, en fem-stjärnig natt på Scandic, släng dig i väggen. Okej, jag ska inte överdriva. Det är bara det att jag hatar sjukhus. Det är brutalt hur illa jag tycker om dem. Ni anar inte hur glad jag är att jag inte behöver spendera speciellt mycket av min fritid där.

Men men, jag är hemma nu i alla fall. Klockan är runt 12 och jag lyckades komma hem utan några större skador, DET KALLAR JAG LYCKAD KVÄLL. Nu ska jag först och främst sova och sedan imorgon får vi se hur det blir med träning och skola, altenativt att jag kanske ska hinna med att träffa Emelie innan/efter hon skrivs ut. Pussen på er och godnatt. Pussen på dig med Emelie.

Lycka till idag, älski

Eftersom emelie inte kan spela fotboll och gör det med överkroppen, fråga mig inte hur, ska hon idag operera sitt brutna nyckelben. Jag tänker på dig älski, vet det.

If your mind keeps throwing up mind blocks, just know you can always drive right trought them

Kristi-himmelsfärd

JAJAMÄNSAN, det är klämlov. På grund av att jag inte har gjort någon uppdatering alls så vet inte ni om det. Men så är det i varje fall, vare sig jag har nämnt det eller inte. Jag har varit hos mormor och morfar, spenderat en heldag/(natt?) med Jennifer och Fia, badat, solat och snackat skit.

Inte behöver jag sitta här och vara specifik, det har vi verkligen inte tid med. Hur som helst har min dygnsrytm gått åt helvete och jag har vaknat ungefär 5 timmar för tidigt. Klockan 03.57 gick jag upp och åt lite, städade lite, plockade undan från igår... Klockan är nu lite över 6 och jag har hunnit med en bra massa saker. Galet hur tidigt solen går upp måste jag säga. Gal1.

Du är bäst gurrycurry

Exkursionsbilder, we love da boat


Louise och jag, vi är goda vänner

 


Titanic, men med en pinne mellan benen. Inte helt fel ändå

 


Hej!

RSS 2.0