Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



BJUDER

 

Ja jag vet att jag är en groda på halloween. Det är en del av mitt, Cassandras och Majas halloween-bojkottning. Kände att vi inte riktigt gillade stämningen, så vi tog friheten och struntade i lakan-över-huvudet-standarden. Jag är grodan boll, Maja är spindelmannen, och Cassandra är zombien vi gjorde på lambi-papper. Så såhär gick vi runt i skolan i fredags. Kärlek till oss. Gillar er brudar.

Svar på tal

Ja. Jag har klippt håret. KORT. Lite mer än 2 decimeter tror jag. Det kan ni se om ni kollar på bilderna som kommer upp nu. Tror det kom ut ett inlägg om det för några veckor sedan.

Slaktat på vägarna

Nu har jag övningskört lite med mamma i täby galopp. Vi stannade och bytte säten, sen KÖRDE JAG JÄRNET! Så himla duktig är jag, sjukt stolt! Bättre förare får man leta efter.

Nej okej, ärligt, fick mototstopp 24/7. Men efter bara några vändor med att motorn rusade iväg lite för mycket fick jag koll på dragläget och kopplingen och till och med körde utan att något hackade. OCH jag blinkade i svängarna. Hallelujah menar jag liksom.

Jag är glad att jag kan, lätta ankar ibland

Mitt från ingenstans på en värdelös måndagskväll åker jag till åkersberga och sover där. Det är också därifrån jag åker in till skolan på morgonen. Tack för att du finns min hjärtesten, för att jag får komma till dig när jag vill och att du alltid finns för mig. Älskar dig.

Låt julen förkunna

Är det fel att lyssna på jullåtar i oktober?

Tröstäter på en bänk i skogen

Jag och Elin är helt klart för bra. Min favoritlillasyster kommer och ringer på dörren och överraskar mig en halvtimme för tidigt, och från ingenstans går vi sen och impulsköper Ben&Jerry's och sätter oss och på en bänk och äter upp våra humör. Sen när vi tog oss bort från ingenstans så lyckades vi tillbringa kvällen i stan också. Och åt lite mer. På donken.

 

Jag vet. Vi är avskyvärda.

 


Allt som inte kan köpas för pengar för pengar

Nu ska jag ut med Elin. Möter henne vid mörby, sen traskar vi till danderyd så blir det in mot stan. Så ska vi ha lite söndagsångest tillsammans. Hur bra som helst.

Sluta röka crack på morgonarna

 

Kan ju vara det absolut bästa och mest musikaliska jag någonsin har hört i hela mitt liv...

Just because i'm losing, does it mean i'm lost?

 

And trough each life of misery

Everybodys got a hold on hope

It's the last thing that's holding me

Mysfaktor

 

På för första gången på 4 år, kunde inte kännas bättre. HUR MYSIGT?

Sen? Bara lite mindre tidig

Hur dum är jag inte. Sitter och åker hela vägen till fridhemsplan när blåa linjen har börjat funka igen. Träffade Viktoria på väg ner för trapporna i fridhemsplan, och det var inte förän hon sa att vi hade kunnat åkt direkt från T-centralen som jag kom på det själv. Ibland är man ju bra IQ-befriad.

Kan typ inte anstränga mig det minsta nu, så ingen träning för mig, nejnej. Jag får stanna hemma och ruttna, kanske tröstäta mig tjock. Hade ju planerat på att väga 132 kilo innan sommaren så det är ju bara att börja dåra.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind

Det blev 8 rör blod idag. Hade lagom ont i huvudet efter (vilket är fullt normalt) och var lite allmänt grå och blek, så jag har inte varit på det bästa humöret. Egentligen kanske man ska försöka vila lite efter något sånt, men det går itne att missa mer i skolan nu. Bara att pallra sig dit och gå runt som ett lik i korridorerna så läge man får närvaron.

Always look at the bright side of life

Ingen träning för mig alls. Sitter hemma och hostar blod och blöder näsblod, och jag låter som en riktig karlakarl på rösten. Lite hest och skrovligt sådär, och så börjar jag varje mening med en harkling - nej men precis, VEM kan motstå. Nej men skämt åsido, jag har fått mina testresultat tillbaka och var tvungen att komma ner och kolla ytterligare lite fler saker så jag ska till labbet igen imorgonbitti. Det blir väl ännu lite mer av de klassiska blod- och urinproven och sen vet jag inte vad med vi tar. Vi får väl se vad som händer.

Not over you

 

Dreams, that's where I have to go
to see your beautiful face

When you're with me, i'll make you believe

 

Nu pluggar vi lite då.

En på miljonen

Okej, jag måste bara tillägga. Jag har tagit på Paul Biedermann. Och Glenn Snyders. Och Tyler McGill. Tyler och jag är ju bros nu, jag kunde till och snicksnacka efter ett par rundor då jag satte på honom sina lappar. Hur ofta händer det?

Made my day

Gud vad härlig du är Harald, det värmer. Får en att rycka upp sig när man har en crappy day.





Eamon Sullivan och Geoff, mina bebisar små. Bara avgudar Huegill. Positiv, alltid med ett leende på läpparna. Den man vill vara. Snacka om role-model.

Pluttegulltrulll

World Cup hela helgen, vilken succé fanfar och trumpet. Mitt liv är nu fullbordat och jag är absolut redo för att dö, allt är klappat och klart, jag har nu kladdat på Geoff Huegill. Jag började med att sätta en lapp på honom. Lite småprat sådär. Sedan baxade jag mig in vid prispallarna efter att han hade vunnit 50 fjäril, och VEM om inte jag ballade ur totalt och snackade som en riktig lövblåsare. "You did really well, your butterfly is beautiful, you are such an inspiration, great race"

Hör på det här då, jag fick både ett handslag, en förfrågan om vad jag hette och vem jag var och en kram. Ödmjukare snubbe får man leta efter. HUR, nej men HUUUR länge kan jag inte leva på det här. På riktigt, jag går inte på syre utan på Geoff.

 

Okej ni fattar inte det här. Det är som att träffa Zlatan eller vem som nu är den bästa hockeymålisen i världen, där lär ni kunna dra en parallell. Hur underskattad är inte simningen i sverige, man bara undrar.

I need you

Kunde inte tänka mig nåt bättre själv



Tagga nu kör vi födelsedag i ett klassrum med företagsekonomi 3 timmar. WOOP WOOP. Rebecca galet tagg.

Rutiner; nu kör vi sjukhusgrejen

4 rör av Linnea Gustafssons blod ligger numera i ett labb i bergshamra. Känns bra.

Dagens i-landsproblem

Över 2 decimeter är borta. Avklippt och borta. Nej men alltså, BORTA. Hata mitt liv.

Grisigt

Slaggade hos Elin och åkte med henne och tog vändan till hennes skola på morgonen. Sen från täby till min skola, och från skolan direkt till träningen. På kvällen när jag kom hem hade jag största förkylningen på g. Har varit hemma i två dagar nu (och ja, utan uppdatering, men guess what, jag har haft fullt upp med att sova) och imorgon ska jag till en läkare. Har suttit och haft JohnnyDepp-Marathon varenda sekund jag har varit vaken, annars har det varit lagom dött. Skönt att han är här och tröstar mig i alla fall.

 

Benny & Joon, film som kom ut 1993 med Johnny i spetsen. Most adorable man ever.

Berga med lillaysyster

 

Jag och Elin tog och promenerade vägen från Åkersberga Centrum hem till henne vid vitfåra. Hemlängtan.

NEPTUN IN DA HOUUUUUSE!

Riktigt kungligt gubbar. 50-manna idag, världens största lagtävling. VILKA, jag bara säger VILKA vann inte? Tjejernas Le Mans (lagkappen håller på i en halvtimme, man väljer hur många som ska simma och folk får snurra runt och man kör så långt man hinner) och killarnas 50-manna (50 man simmar en lagkapp så snabbt som möjligt) bara skriker NEPTUN. 2/2, bara vinst. Olagligt bra om man får säga det själv. Checka in DN på söndag så kommer det finnas ett uppslag om oss.

 

Bilden är från förra årets Le Mans. Inget finsim här inte Linnea. Nää men jag gillar det, ska allt vatten tömmas ur bassängen ellä?

R.I.P Steve Jobs (1955-2011)

And he walked through the gates to paradise

För att gå tillbaka lite...

Om vi nu ska skruva tillbaka tiden lite så kan vi ju fortsätta snurra på det som har med Matteus överraskningsfest att göra. Tårtan. Nu i vanlig ordning så blev det ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Tårtan fastnade i locket. Vår hemmagjorda, fina, rosa prinsesstårta fastnade i locket.

 

Det är tanken som räknas, AAAIGH?

I am certain that there is nothing better, no there ain't nothing better than this

Elvis och Michael Jackson har ju sina titlar. Men Ne-Yo är klart kungen av lovesongs.

 

 

Detta är vad som har fått mig att överleva i veckan. Jag är verkligen kär i Ne-Yo i den här videon. Musiken, texten, dansen, outfiten... Han är bara perfekt. Absolut helt perfekt.

Nää bettan

FÖR mycket morgonträning. Mitt liv bara drunknar i tiden. Eller tvärt om kanske. Tiden bara slukar livet. Bara som förklaring till dålig uppdatering. Skönt att ha en syndabock sådär. Eller så kanske jag bara helt enkelt är alldeles för upptagen med att leva livet. Nä vad vet jag, vad händer utefter det. Jo man pluggar. Och man sover. Och man äter. Och man går i skolan. Sen äter man lite mer och tränar lite på det. Jag vet vad ni tänker. "AHMEN GUUUUD LELLSSON, HUU STORA I-LANDSPROBLEM FÅÅ MAN HA?" Jo, jag vet.

Stående ovationer

Klaga inte på uppdateringen nolifers, gör något annat än att sitta vid datorn istället. Luugn nu brorsan, det må vara galet intressant med mitt oerhört unika och inte alls upprepande liv, men nu saktar vi ner några kilogram. Nu ska jag kötta en MASSA med bloggen, få er alla på rätt spår igen och lugnt och fint bocka av veckans händelser innan vi fortsätter. Så sluta upp med att gnälla och låt stickan fixa det här nu, lämna det till hårda grabben, puss.

Party Rock. Standard.

 

Är det okej om jag är såhär het?

Surprise

Överraskningsfest. Så var det. Matteus fyllde 24 för någon dag sedan, och vi hade tagit över hans hem och planerat en överraskningsfest. Jag vet att jag sa att ni skulle få hela scoopen på lördag, men jag kom inte hem förän lördag eftermiddag och då var orken och lusten inte på topp. Däremot var min säng rätt så lockande. Men det kommer, det kommer. Grattis till dig igen världens sötaste och underbaraste människa!

 

Efter några timmars städande på lördagsförmiddagen var födelsedagsbarnet lite pömsig

RSS 2.0