Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



Fy satan

Vi behöver flytta. Idag kom det fram en 40-årig man till mig och frågade om jag ville gå ut och äta med honom, varpå han gav mig en lapp med sitt nummer och bad mig ringa honom. Frestande.

Älskade lappar under låååånga lektioner


Fynd i religionsboken. Lär dig stava Emelie, detta är fan illa.

Love big time

Herregud vilken lång dag det har varit. Träningen är hård såklart, men det går att överleva. Nationella idag, och nationella väntar även imorgon. Skoltrötta jag har lyckats hinna med en hel del värdelöst skit som skolan tutar i en är viktigt för ens framtida liv. Allt jag har att se fram emot är det faktum att denna vecka snart är slut, och mina guldkorn som finns lite här och där.

 

Dagens bästa helt klart. Curry, du är underbar. Niki, du är underbar. Hooooold myyy haaand

Medalj tack

Jag borde få en medalj eller något som överlevt denna dagen. Jag har idag genomgått 3 nationella språk, varav ett var tyska och de två återstående var engelska. Jag satt i skolbänken till 16.15, och sedan åkte jag direkt in till simningen där jag både simmade själv och jobbade. Och ja, eftersom jag handskas med sexåringar är det faktiskt oerhört krävande jobb för min hjärna. Kom hem lite efter 21.00 och nu ska jag plugga och ha lite me-time innan det blir ett kärleksmöte med sängen. Vad säger man, livet leker?

Can't help but falling in love

 

Ehehehehe... Fatbooth slutar aldrig underhålla mig.

På vår älskade skolinnegård

Mobilinlägg

Eftersom jag ändå missade tåget och har 25 minuter att slå ihjäl innan det kommer ett nytt kan jag lika väl passa på att köra ett snabbt litet mobilinlägg. Denna dagen har varit vrålbra måste jag faktiskt säga, även fast det var första dagen i skolan, den längsta dagen på veckan till och med, efter lovet och allt.

Antar att det beror på att jag börjar bli lite nostalgisk över att jag måste lämna min klass och hatade men ändå gammalkära skola efter terminens slut. Lite hemskt är det ju att tänka. Detta har bara varit en period i mitt liv, och den perioden kommer försvinna bland alla andra och antagligen glömmas bort. För all del, inget snack om att jag är less på en bra mycket hemma i näsbydallokalerna. Men man måste ju få tycka att det är lite tragisk hur fort saker bara försvinner och rinner genom fingrarna.

Schtekarnas schtekare lekte coola vid tre någon gång och satte sig ute och njöt av att det var SOL! Fina vi är Niki. Tycker om dig. Mycket.

I can't do it on my own

Don't let them say you ain't beautiful

DRugZ

 

Vadå? Har ni aldrig sett den här posen förut? Hah, häng med i modebranschen snälla. Modellerna kör ju bara den här i MQ-kedjan nuförtiden. Jag tror att det här kommer ta över världen en vacker dag.

Släkten är värre

 

Modetofflor. Var bara tvungen att låna dessa från mormor och gå in för jobbet.

 

 

 

 

 

 

Snart kommer en bildbomb!

Snart kommer en bildbomb från igår. Allt ska bara in på datorn först, håll i er för uppdatering.

Fick fnatt















Sprang runt och lekte fotograf med min mobil. Smaka påt.

Sommar mitt i April

20 grader ute på morföräldrarnas terrass. Jag klagar inte.

Åkersberga.

Jag och Mami ska ut en sväng till Berga. Beeerga. Å-berga. Jag gillare. Först ska vi hämta favoritmartin och lämna av honom på jobbet, sedan ska vi ta en sväng i centrumet och så ska vi även självklart ut till mormor och morfar i Skärgårdsstad. Först; FRUKOST!

Syskonkärlek ♥

Klockan fem blev det en liten roadtrip till bror min för att han ville bjuda storatjockalilla släkten på påskmiddag. Stora lilla släkten bestog idag av mig, mina två kära syskon, och såklart mormor och morfar. Ganska go kväll som slutade i att jag smiskade folket på kortspel, och när det gäller Martins slutade hans dag i gråt när en liten spindel kom och våldgästade partajet. Underbart att vi på något sätt har fått den där delade spindelfobin. Syskonkärlek kallar jag det. Jag gillar er, fina syskon. Ni är ganska bra ändå.



 Och ja martin. Jag vann. Självklart. Som alltid. Som jag alltid kommer göra.

Det som inte fick göras är gjort

Gissa vad? Det här tar lite emot att säga, det förstör min image och det är svårtsmält även för mig. Folk har tjatat länge på mig och nu är det gjort. Jag har gått på en synundersökning. Jag har valt bågar, ett par glas är färdiga. Jag vet, jag vet... No more mr.blindguy, vart finns nu Linnea? Hela jag är borta känns det som. Dock så har jag inte planerat på att ha glasögonen på 24/7. Men det kan vara ganska bra att ha när man inte ser längre än en meter. Hur som helst, jag ska visa en av bågarna det första jag gör imorgon, jag lovar. LOVAR.

 

Uppdatering: Och var nu snäll. Jag är nyvaken.

 

 

Okej. Såhär är det. Jag ville ha ett par "street-glasögon", så att jag kunde vara en av de där coola människorna som faktiskt gör nördklassningen cool ni vet? Thing is, i won't pull it of. Jag är alltså nu bara en helt vanlig dödlig tönt. Sanningen gör ont. Detta är dock bara ett par av mina två bågar, jag valde ett par andra som var små ("vanlig storlek"?) så att jag kan se ut som en 70-årig kvinna också. För variationens skull liksom. Och som jag sagt innan, detta kommer inte vara hundraprocentiga 24/7 glasögon.

Shit vad bra att familjen är eniga om den saken

Solen kallar, amigos

Nu ska jag åka någonstans där folk aldrig har sett eller någonsin kommer se mig igen, så jag i lugn och ro kan sätta mig någonstans och sola utan att skämmas. Jo det var en sak till. GLAD PÅSK ÄLSKLINGSBLOGGEN, grattis, mazeltov och allt vad man nu firar på påsken. Massa pussar också.

 

Var det nödvändigt mamma? VERKLIGEN?!

I kassan: Det är en väldigt fin klänning det här.
Lelle: Ja, verkligen. Jättefin.
I kassan: Är den till studenten eller?
Lelle: Va? Ehum... Njaee.. Den är... till en bal. Altenativt till min brors student.
I kassan: Ja den passar ju fint till det mesta.
Mamma: Hon har ju ett par år kvar själv till studenten.
I kassan: Nämen oj, jaha... Hahaha!
Lelle: MEN VARFÖR!? Du var bara tvungen att förstöra det här ögonblicket eller hur?!

Vi kollar på dinosaurie-dokumentär

Lelle: ÅÅH KOLLA DET ÄR JU EN SÅN LILLEFOT! Varför heter han Lillefot egentligen?
Johan: För att han har en liten fot.
Lelle: Det har han ju visst inte, den är ju enorm.
Johan: Nej men den är liten jämfört med farmorn och farfarns fötter.
Lelle: Ja det såklart... Men när han blir stor då? Då växer ju foten med. Den kommer ju inte alltid vara liten liksom. Då blir det ett problem, vad ska de kalla han då? "Storfot, storfot!"... Eller Normalfot kanske? Eller bara fot? "FOOOOTIIIIS, FOOOOTIS! KOM HÄR FOTIS!"
Johan: .... HAHAHAHA

The best place to be when you're feeling like

Now it's my time to stall

EFTERMIDDAGSTRÄNINGEN ÄR ÖVER!! NU ERE SERIÖST RIKTIGT LOV, JAG HAR HELA FYRA DAGAR LEDIGT! Jag nästan grät när det bara var en halvtimme kvar av passet, i och för sig mest för att det gjorde förbannat ont, men också delvis av glädje. Jag kan ju inte direkt påstå att dagens två simtimmar gick speciellt fort efter hur kroppen mår, det är väldigt svårt att tycka att tiden bara rinner iväg helt sådär när man inte ens kan klara av att lyfta den ena armen framför den andra.

Men nu har jag lagom mycket träningsverk och både blåsor och brännskador från alla styrkevändningar vi körde i gymmet så jag med gott samvete kan ägna min helg åt godisätande och ha en allmän byxlös påsk. Peace out Sverige, nu tar jag semester!

Lite kötebular

Jag och Anna somnade på tre sekunder såfort vi lade huvudena på kuddarna, så sociala kände vi för att vara. Sov ett par tre timmar efter ett långt och tråkigt (JA JILLE, FÖRBANNAT TRÅKIGT) pass och gick sedan upp och kokade lite bullgurr, som konstigt nog inte smakade apa, och stekte ett par goa små kötebular. På väg till den allra sista eftermiddagsträningen under påsken missade vi två bussar också. Eller bussarna missade snarare oss, klantarslen. Yes, det är vi. Vi är bäst.

 

Favorit i repris. Fan vad snygga vi var en gång i tiden Anna. Nej, okej seriöst. Inte jättesmickrande. Nytränade var vi väl också? Tio toasters av tio, så vackra så man bara dör.

K to the ärlek

Morgondagens planer; Upp och morgonträna, baxa Annas place och sedan eftermiddagsträna. Gott. Nu blire kudden. Kärlek till dig mr.Pillow... Kärlek.

Jag är så sjukt risig

Jag är så sjukt risig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Min kropp strejkar sönder. Och min hjärna med. Feber har jag fått också, just för att jag inte pallar med all denna träning. Hela dagen har jag riktigt hört min inre röst skrika på mig hur sjukt sliten jag är. Världens äckligaste tjej typ, här har ni henne. Det är du som försatte mig i livet mamma, du är den som får betala mina plastikoperationer sedan också.

Upp i ottan blire imorgon också då. Sätter klockan på halv fem, tur för mig så kan mamma skjutsa. Tack gode gud, jag hade inte klarat av att gå upp fyra med den motivation jag känner just nu.

 

Äcklig bonne. Äkta, rätt igenom. STOLT.

Livsglädjen är oändlig

Okej seriöst. Jag har inte ett enda par korta jeans-shorts från förra året som kommer över röven. Exakt hur mycket har jag gått upp? Nu tar jag fan självmord.

Im so happy, so darn happy.

Jag saknar Gustav. Jag saknar Oskar. Jag saknar Emelie. Jag saknar sovmorgonar. Jag saknar sommaren. Jag saknar Åkersberga.

Jag hatar mitt liv.

Mitt vanliga flyt

När rullar Linneas tunnelbana in på tekniska? 52. När går Linneas roslagsbana från östra? 52. Tror ni inte att jag sprang som en liten sate bara för att det fanns en yttepytteliten chans att kanske hinna med det förbannade tåget? Jo. Tror ni inte att jag också såg tåget rulla bort från perrongen när jag var 20 meter bort? Jodå.

15, there's still time for you

Men orka älta livet
Allt som finns är framtiden
Allt som kan göras är att se framåt
Det som har hänt är värdelöst
Finns inget att göra åt, right?
Bra eller dåligt, det spelar ingen roll
Det är hur jag väljer att forstätta
Hur jag väljer hur jag agerar
Det är det som spelar någon roll
Än finns det väl tid för mig
Inte har jag brottom med någonting alls
Faktum är att jag skapar min egen tid
Och den ska prioriteras efter mig
Den som skapar gränserna är jag
Därför ska jag se till att inte göra det
Eller hur Linnea?
Inga begränsningar står i vägen
Ingenting som bestämmer vad du kan
Vad du vill eller om du kommer lyckas
För det gör du när du väljer vad du vill
Okej? Bra.
Jag är glad att vi är överrens om den saken

Jag och mami på promenad

 

 



Sjukt fint, sjukt varmt, sjukt svettigt. Ganska perfekt.

Come down now they'll say

They will see us waving from such great heights
'Come down now', they'll say...
But everything looks perfect from far away
'Come down now', but we'll stay...

Ohnoes

Detta lovet hade jag planerat in en hel del. Hah, screw that. Jag inser nu att jag inte kommer orka lyfta ett finger extra utöver all denna träning. Jag missar årets första vårväder, 17+. Doh!

Eftermiddagstupplur

Första morgonpasset låg på 7000 någonstans, vi öppnar självklart med längsta passet i veckan. Efter det var det också landträning i 45 minuter. Om ni ursäktar mig så ska jag gå och sova i ett par timmar så jag orkar ta mig in till eftermiddagsträningen också. Godnatt.

Nu kör vi!

Sommar, sol och häftig pool

17 hela grader ute och ett riktigt sommarväder har det varit! Idag har jag nästan bara varit ute, det har varit galet bra väder och då får man passa på. Jag och Mami tog bilen in mot stan och stannade vid bergshamra för att ta en promenad i det området. Vi passade även på att handla lite på vägen hem, och satte oss ute i någon timme för att bara ta det lugnt i solen.

 

Hej oh du fina vitsippa. Vårtecken eller vad?

Dags för mig att sprida lite reklam

Det här är en riktigt sjuk crazy ass sångare, så det ni alla nu bara ska göra är att sätta er ned och tanka hem Projected Twins album. Ni kan tacka mig senare.

Så jävla fula är vi

Lelle: O. Nu är jag almost home. Nämen tjena, där kom ett o också. Där ser man.
Oskar: Hahahaha! Där ser man vad Linnea har att erbjuda.
Lelle: Hahahaha! KOM OCH KÖÖÖÖP KOM OCH KÖÖÖP. Finfina korvar. Med senap. Utan. Ketchup kan du få. Servett på köpet. Slå till nu så får du ett extra bröd!
Oskar: SERIÖST? SERRI? MÅSTE HA KOOORV FÖR LINNEA SÄLJER! KÖÖÖÖRV!

Nappinappnapp

Nu har jag tagit en liten powernap, och ska vidare in mot stan och träna. Jag fattar inte varför jag är så himla trött egentligen, jag har inte gjort ett enda dyst idag som ger mig rätten till att vara det. Och jag skakar som en kanin. Mina händer är ruskigt opålitliga just nu. Oerhört frustrerande. Jag tror att det är någon gen jag har som gör att hela jag kollapsar så fort vinden blåser åt mitt håll. USCH LINNEA DU ÄR BRA LAT.

 

Vadå nyvaken? Gillar man rufset eller... Herregud...

I will follow you into the dark

INGEN MER SKOLA INGEN MER SKOLA INGEN MER SKOLA INGEN MER SKOLA! På en vecka. Men ändå. Tacka gud för påsken säger jag, eller Jesus eller vem tusan det nu var som gjorde något minnesvärt på just den dagen.

 

Första riktiga våren

Det är så stört fint väder ute, sol och 14 grader, så jag tog och bestämde mig för att gå hem från den sista skoldagen innan lovet. Nu är det riktig vår, och jag bara längtar så himla mycket efter sommaren. Bara tänk hur härligt det kommer bli!

I knoooooooooooooooow


"Mishka I love you"

"Iloveyou"

"Good girl!"

"I knooooooooooooooooooooow"

Nästan

Första träningen på år och dag. Nej okej, första träningen på en vecka. Jag är nästan frisk. Nästan.

Tjejer är så mesiga

Herregud. Jag fattar inte problemet tjejer har som ger dem tvångstankar kring att det bara måste utstråla PINKYPINKYGIRLYGIRL. Whiiii, fnissfniss - jaa eller inte kanske? Usch jag skäms så mycket över tjejer som är så angelägna över att vara andra lags. Snälla säger jag bara. Grow some balls. Att du har folk som hatar dig betyder att du faktiskt stått upp för något som är betydelsefullt för dig.

Slå en liten kabel

Gissa vad? Nu ska jag ta och sätta mig och slå en liten kabel. För let's just face it, tjejer bajsar faktiskt - de gör inte fjärilar. Jag vet, det var slående första gången för mig med.

 

Hur som helst så har jag kommit hem nu, tog en promenad ända ifrån skolan (tro mig, det är långt) och Rasmus var så snäll att han följde mig ändå till dörren. Han vågade inte riktigt lämna mig efter att ha sett två 40-åriga karlar vinka och börja gå efter oss, och när jag dessutom blev så förbannad att jag tänkte ryta åt dem att vi faktiskt gick på en offentlig gata kände han väl också att det var bäst att ha fortsatt koll på mig, ända tills jag steg in i min port.

 

Planer för idag? Niet. Inte ett dyst. Ingen träning hur som helst eftersom jag inte är frisk. Jo juste! Sen kan jag passa på att jag hade det där religionsprovet idag också. Hah, kul idé hela det här påhittet med religion. Seriously guys, have better fantasy liksom. Fy skäms.

 

Snygginglistan

Självklart så måste Bullen få vara med i snygginglistan precis som han påpekade. Naturligtvis ska du vara det älskling. Det här är min present till dig bara för att jag är världens snällaste människa och för att det var så jävla länge sedan vi träffades (ett år?) Känn dig hedrad. Detta är äkta import ifrån sydafrika people!

Oh shoot

Den här förbannade religionsboken alltså. Insåg precis att det är prov på s.425-457 imorgon. Dags att bryta min heder och återuppta läsandet efter mitt uppehåll i den här klumpen tror jag. Islam drar inget annat än pesten med sig, det säger jag bara.

Vad jag har lärt mig om religion



De som är insatta i religion är ju helt rubbade, märker man på tankarna kring instuderingsfrågorna.

Jag fattar ingenting

Jag är helt stum. Vad gör en religionsbok på golvet? Den har jag inte öppnat på ett halvår.

SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Det här är ju nästan som att gå på skattjakt i mitt egna golv. Helt sjukt. Titta vad jag har hittat! Och ändå tog jag och ställde undan mina två stora vattenflaskor ut till badrummet för ett litet tag sedan. Tankarna bara ränner genom huvudet när man ser det här. Det är verkligen som... Herregud. Ta det lugnt med drickan bruden.

Tack mamma, bra initiativ att rensa ut garderoben

 

Kul ska det bli att få ordning på allt igen. Underbart att det också blir min enda sjuk-ersättning, istället för Järfälla Nationalla tävlingen. Ja det var väl lika bra antar jag, jag har behövt städa det här rummet ganska länge nu. Nä vem skojar jag med, JAG HATAR ATT STÄDA! Men hey, det är bara att vrida upp musiken och kasta in all skit i garderoben. Vad man ser kan man inte lida av helt enkelt. Men hur skulle jag kunna komma och tänka på ett sätt som jag hellre skulle vilja tillbringa denna lördagskväll? Kallsvettig, förkyld och smått febrig är jag också. Dreams DO come true...

Så ska det vara

Så himla underbart att man faktiskt för en gångs skull vaknade med en good hair-day när man ändå väl skulle vara Catwoman. Inget affro, bara lockar. Jag älskar mitt flyt!

Småförkyld

Jag är helt slut. Har gått och blivit förkyld, och det känns ju bara förbannat onödigt. Jag har inte tid med att vara sjuk. För att ta det säkra före det osäkra kanske jag borde stanna hemma ifrån träningen idag. Jag vet ju själv dessutom hur tränarna spårar om man kommer ner och har ont i halsen. Vi får väl se. Jag kanske bara ska ta och sova riktigt mycket så kroppen får en chans att återhämta sig ordentligt. Det blir att knarka c-vitamin. Och bara att ta det kolungt.

En bild säger mer än tusen ord. Här har ni 4

Jodå. Det var en ganska bra dag.

What it turned out to be


Min snabba ritning till Emelie dagen innan på en Historia-lektion

 


Showtime. Låt oss bara säga att jag aldrig har varit bra på att hålla mig till planeringar.

De omtalade linserna

Så såg det ut. Lite läskigt va? Ganska dålig bild jag vet, men det är faktiskt den bästa jag kan hitta. Det syns inte, men effekten av linserna var dock oerhört stor i verkligheten.

Dude, you look so dumb right now

Catwoman älskar Jamaicaner

 

 

 

All kärlek till dig frugan. Bra att ha dig när man själv panikar.

Spänningen är olidlig

 

Säga vad man vill, inte blev det precis som jag hade tänkt mig. Meningen var den att jag skulle vara catwoman, men Catwoman blev till Mousewoman när jag inte kunde få tag på några kattöron i tid. Gustav kom då med sina mussepiggöron, så jag tänkte att det är bättre med ett par öron än inga alls. Men vad tusan gör det egentligen? Alla fattar väl att jag är catwoman, det är ju superenkelt att fatta om man tänker lite. Jag är bara under förklädnad. Superhjältar kan inte visa sina identiteter, det är faktiskt självklart.

Den här bruden









Nu har den här bruden kommit hem ifrån extremdagen, bilder på det kommer komma upp i ett par följande inlägg. Nu ska jag gå och byta om, tvätta bort sminket, ta bort mina linser, (håller tummarna för att det går, jag som knappt kan peta i ögonen utan att få spel) och dra loss mina lösögonfransar. Nu är ni väl ändå bra nyfikna på vad jag var? Hade jag varit om jag varit er. I kväll så får ni uppdateringen!

Det får ni se sen

Imorgon är det extremdag. Jag har nu laddat upp med 2 centimeters lösnaglar, lösögonfransar, färglinser och lackleggings. Undra vad Linnea kan tänkas vara.... Godnatt lovers.

Ser jag fram emot

Jag har sju matteprov de närmaste 2 månaderna. Fun's not over.

Ont det gör ont det gör ont det gör ont en stund på natten, och en massa på dan

Man verkligen märker när träningen inte varit nådig då samtliga statusuppdateringar på facebook handlar om att man inte kan ta sig ur sängen...

Surprise my love!

Vilken överraskning det var när jag vaknade idag och jag faktiskt kom ut ur sängen. Precis som Anna och jag konstaterade igår så är det en två dagar efter ett hårt träningspass som träningsverken kommer, och det var tyvärr som vi fruktat oerhört svårt att gå imorse över huvud taget. Jag tror att mina steg i genomsnitt var 2 dm, mer än så gick det inte att sträcka på benen.

Jag ska verkligen försöka stretcha lite ikväll, även om jag knappt kan sätta mig ner med raka ben utan att få kramp. Men det får helt enkelt bara funka. Om det ska fortsätta på det här viset så kommer jag bli sängliggande de närmaste dagarna bara för att jag är så jäkla lat och inte anser att det är mödan värt att gå upp ur sängen om det ska göra så förbannat ont i hela kroppen.

You go gay baby!

 

Världens snabbaste rappare (uppräknat till 5 ord/sekund tror jag)

HAHAHAHAHAHA SMÅPOTATIS!

Gustav: Detta fick jag som översättning från kinesiska till svenska på ett program som inte funkade; "Ogiltigt program. Webbsida av adress kan ha fel, kontrollrea under baren. Om du tror att detta är en potatis, kontakta kundtjänst småpotatisar." Jag tror inte att det var det som stod riktigt.

Återhämtning

Nu har jag sovit i två timmar. Så det får bli choklad och återhämtning nästa.

Nothing better, världens bästa hårtips



Gör en snedfläta.



Detta är inte obligatoriskt men ger helt enkelt bara bäst resultat.



Svettas 3 timmar med flätan på...



Ta ut flätan samtidigt som du ska se lite dramatisk ut (återigen, för bäst resultat)



KLART! Svettigt och bra fluff helt enkelt!



RESULTAT; STATUS - FARLIG

Nä okej seriöst, det är verkligen dags för mig att ta den där duschen nu...

Jag är skadad

Jag dog. Helt seriöst. Jag är mentalt misshandlad och spottad på. Min kropp lever just nu i tredje världen. Det här var det jävligaste jag någonsin gjort. Jag tänker inte ens börja med att försöka förklara vad som pågick de där 3 timmarna, men jag kan ju bara säga att jag både har spytt, gråtit, fallit ihop och jag kan svära på gud att det var nära att jag pissade på mig också. Faktum är att alla gjorde minst en av dessa saker.

Herre. Nu ska jag bara pallra mig till duschen och sedan ska jag sova. Om det inte gör för ont när jag ligger ner såklart.

Inte du

Imorgon blir det ut på Bosön i oerhört fisförnäma Liiiidingö för att köra stenhård fys, vilket startar 10.00 och håller på till 13.00. Inget i vattnet alls. Jag är helt ärligt rädd att detta kan bli det sista inlägget för mig i livet, så jag vill bara passa på att säga att jag älskar er alla. Inte du Douglas, men alla andra. Love big time.



Uppdatering

Blogginlägget skulle ha publicerats igår

Lögnare

Det tog halva dagen innan jag insåg att det faktiskt var första april idag, och att tre människor som fått mig att tro att det var deras födelsedagar faktiskt LJÖG. Usch för er.

Min hand talar helt enkelt bara för sig

I'm doing this for me, fuck the world

Ahopp, så satt man här nu igen då. På en Fredag. Har just kommit hem från ett galet köttarpass. Och eftersom jag är den enda människan på jorden som är så pass klantig att man kan göra illa samma fot två gånger samma dag så att det till slut blir så pass illa att hela foten sväller upp och man knappt kan gå fick jag också köra allt med dolme.

Jag kan upplysa er som inte vet vad en dolme är att det är ett utrustningshjälpmedel som man i vattnet använder när man endast ska köra arm. Jamen precis. Ha en sådan mellan benen i fjorton tvåhundringar i aerobic-fart så är ni ungefär var jag är nu.

Är jag skallig eller är jag skallig? Ehehehehe.

Nu är det fredagsmys. Snart.

Änligen Fredag! Nu behöver jag bara överleva 5 timmar i skolan, sedan är jag redo för helg.
RSS 2.0