Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



It's bad for your hands

Jag gillar inte kemi. Vad man än gör så får man syra på händerna. Nej, jag gillar det verkligen inte alls. Varför nämns det aldrig hur galet livsfarligt det är att pilla på sånt här innan man börjar läsa de här kärnämnena liksom? Dålig information tycker jag. Och vad är grejen med att om man ändå nu ska offra sitt liv på lite kemi, så får man inte ens lite cred för det? Jag menar, på betygskriterierna så borde det faktiskt stå något om skadorisken och hur tapper man är som genomför uppgifterna ändå. Som ett plus i kanten i alla fall. "Har utfört experiment och därmed riskerat sin livshälsa X antal gånger"

 

 

Fast lite coolt är det ju. Själva elektrolysen skiter jag blankt i, men färgen sedan? DUFFT!

Klassisk matematik

 

 

Min matte är ju bara HELFRÄSIG. Ingen gör matte mer hipp än jag. Jag måste ju bara vara bäst.

Jag erövrade Emelies kalender

Säg att jag är duktig

Idag har jag spenderat hela FEM timmar i pluggande, fy satan vad stolt jag är! Senast jag pluggade såhär mycket var... aldrig. Och skoja inte, det här behövdes faktiskt. Jag får aldrig arslet ur vagnen helt ordentligt när det gäller pluggandet, och det var verkligen på tiden.

En annan som har svårt att hålla arlset från saker är förresten GUSTAV, som satte sig på MIN stol och våldgästade MIN plats hela bildlektionen. Inte nog med det, sen försökte han förföra mig med sin ooootroliga charm ragga hem mig till honom så att jag kunde hjälpa honom plugga också den jäveln. Screw you bitch.

 

Fast okej... jag gillar dig ändå bästavän. Ganska mycket faktiskt.

Den bästa nostalgin man kan tänka sig

 

Jag kommer ihåg hur otroligt liten man var när man sprang runt och lyssnade på gamla diamantgodingen Gärdestad. Bättre nostalgimusik finns inte! Minnen. Minnen.

Shut up or else I will hit you baby, one more time

Min hjärna går sönder, Spotify spelar Britney på reklamen var tionde minut. Seriöst, hjälp någon snälla. Man down, man down!

Snubben på röda, du gjorde min dag

Ni anar inte hur ont jag har i kroppen just nu. Jag kan inte gå i trappor, det gör för ont. Jag kan inte sova, det gör för ont. Jag kan inte sätta mig ner och skita, det gör för ont. Herregud säger jag bara, fattar inte hur en människa kan ha en sådan träningsverk. Underbart att jag började träna just när vi startade vår sexveckorsperiod med hårdträning, bra uppstart liksom. Inte är jag förvånad heller, det är just min timing.

Hur som helst har jag på något sätt överlevt hittils och OJ SÅ FORT TIDEN GÅR NÄR MAN HAR ROLIGT, nu är det  bara 4½ veckor kvar av helvetet. En tanke som bara den är oerhört roande. Tur att jag fick ett bra avslut på min dag, annars hade jag antagligen gått och hängt mig i skogen eller något. Alla mina problem bara försvann och jag kände mig inte ett dugg uppgiven längre när jag på vägen hem upptäckte att jag åkte med min favoritkonduktör på röda linjen. Det är en tung snubbe det där, mycket kärlek till honom!

The days they turn into years

Lämna det bakomflutna före dig

Dagen har varit allt annat än bra, den har varit lång och rent ut sagt för jävlig. Så är det också så himla underbart att man nu får spendera hela kvällen med värdelöst plugg. Hur jag ska ta mig igenom detta har jag faktiskt ingen aning om. Kanske ska jag gå och lägga mig och låta det sköta sig självt. Jag gillar den tanken skarpt. Ibland undrar jag var jag får alla mina bra idéer ifrån!

 

Söndagkväll

Så slipper folk undra.

För att göra det enkelt för de som konstant undrar vad jag gör. Det kallar jag tidsbesparing.

Planeringen

Lång dag idag i Tumba och sedan i Eriksdal. Säger bara en sak. PLUGG. Fast först... Mat!

Focus on the hand



 Jag har ett nytt yrkesval på g. Vårens nya handmodell är i full fart, eller vad säger ni?

Keep it real

Okej snart bär det iväg. Klockan är 07.31 och jag ska åka 07.55, så nu börjar det närma sig. Det ska bli så galet roligt! Men jag är dock också otroligt nervös. Tror inte jag har varit såhär nervös på hur länge som helst. Nu gäller det bara att tagga till och se till att göra det här riktigt ordentligt så blir det säkert skitbra. Fan vad fort det kommer gå. Håll tummarna för mig!

Idag är idag och inget annat

Den här bruden är sjukt trött och hon tänker gå och lägga sig. Kunde inte vara mer taggad på helg. Helt underbart att ha två skolfria dagar. Nu gäller det bara att få ihop allt tävlande, resande och pluggande. Men skit samma, än är det fortfarande bara fredag. Det där löser sig nog imorgon ska vi se, lika bra att sova och låta future-Linnea handskas med det där. Idag är idag, inte igår och inte imorgon. Bara idag. Och idag känner Linnea för att sova.
 

Nu är knarkarpupillerna igång igen



Orginal



Sepia



Svartvitt



Sepia med pupillen utanför fokus (normal färg)



Svartvitt med pupillen utanför fokus (normal färg)

It doesn't hurt me

Tävling imorgon, 100 fjäril. Det är fan bara att kötta nu Linnea. Ja jag är duktigt nervös. Första riktiga grejen på ett bra tag faktiskt. Men har jag klarat det förr så klarar jag det nu också. I will survive. Det går bra nu, kompis det går bra nu.

VÅFFELDAGEN!



Det här är typ stort. Nästan som internationella StarWars-dagen.

Oerhört smickrande vinkel

 

Självklart lyckas folk ta sånna här bilder på mig. Att jag ens är förvånad. Profilbild nästa!

En Linnea

Linnea, sova 2 timmar, utslagen.
Linnea, upp klockan 3, morgonträna.
Linnea, skola, prov.
Linnea, eftermiddagsträna, feber.
Linnea, hem, sova 14 timmar.
Linnea, vakna, pigg.
Linnea, 2 timmar historia, utslagen.

Det blev inte riktigt rätt där

Gustav: Bläää... blääää! BLÄÄÄ! Leeeelleee... MEN LELLE HÖR PÅ DÅ!
Lelle: Men va? Vad gapas det om nu då?
Gustav: Tyck synd om mig...
Lelle: Javisst, självklart. Vad är det jag ska tycka synd om?
Gustav: Jag har stukat lillfingret.
Emelie: Men tyck synd om mig också för jag har klämt fingret i en taxi.
Christine: Och tyck synd om mig, jag har ingen känsel i mitt finger!
Lelle: MEN VAFAN VAD DET TJATAS EN MASSA! Blablabla, synd hit och dit. Nej nu räcker det! TYCK SYND OM MIIIIG DÅ, MINA TAJTER ÄR ASBRALLA!!
Gustav: ....
Emelie: ....
Christine: ....
Lelle: Vad? OJ! OOOOJ! Asså jag menade.... Mina brallor är astajta. Om vi väl ska klaga alltså.
Gustav: HAHAHAHAHAHAHAHA
Christine: HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Emelie: HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Upp om 5 timmar, why not liksom

Bussen går 04.34. Ja men godnatt då?

 

Bilduppdatering: Till bussen. Hejsan alla glada gubbar.

Tja fan!

Nämen tjenare mannen! Long time no see?


Okej på riktigt nu, jag ska vara seriös. Jag har verkligen inte hunnit med att tänka på några inlägg de senaste dagarna, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Saken är den att jag har haft fullt upp. En vecka med ordentlig träning nu, och det känns. Det är mycket att ta ikapp efter så lång tid som jag varit borta, men det funkar. Jag har också haft sjukt mycket i skolan, praktiskt oförberätt hemkunskapsprov, fysiklabb i nationella, bokrapporter, kemiläxor, upptrappning i matte.


Tror ni inte också att jag idag fick reda på att jag har konsthistorieprov imorgon, vad det nu ska vara bra för. Det måste ju ändå vara det mest onödiga ämnet i hela världen. Men det är väl bara att ta tillfället i akt och passa på att satsa inför det provet samtidigt som man taggar upp klockan 04.00 imorgon för att ta sig till stan och köra ett morgonpass innan man tar sig tillbaka norrut för att placera sig i skolbänken och tenta av skiten. Svar ja, det kommer bli en lång dag.

Ytterligare slående filosofi från mitt håll

När livet är som bäst så kan man ju inte göra annat än att stanna upp vardagen, samla kraft och lägga sig ner och ta sig en liten tupplur. Nej men seriöst! Det är ju perfekt, eftersom det är när man mår som bäst som hela kroppen faktiskt är som mest avslappnad och sinnet är fullt i frid.

Det är i varje fall vad jag har gjort nu. Här satt man hemma, svullade mat samtidigt som man körde F.r.i.e.n.d.s. på högsta. Vad händer? Vipps så är man utslagen. Men i mitt försvar så kan man ju i mitt fall också plussa på ett köttarpass och en helskottas massa mat - som faktiskt det också bidrar i att man knappt orkar resa sig upp. Men det är så här det ska vara, så jäkla värt! Detta är faktiskt livet. Och förresten. En slutkörd tjockis som rullar fram i norrort, vem gillar inte en sådan?




 



 SOLSKEN! Inte är det något fel på roslagsbaneturer såhär dags. Så fint.

Life is beautiful!

Jag har haft världens bästa morgon. Eller så känns det bara så jämfört med gårdagen som inte kunde ha varit värre. 6.27 stod jag framför simhallen och väntade på att bli insläppt, och 09.31 traskade jag upp för rampen för att ta mig hemåt från Eriksdal. 

På vägen hem kunde jag inte varit nöjdare. Solen sken ute, det var vackert väder, mina tåg tajmade sig med varandra helt perfekt och jag hade hunnit med ett grymt pass inne i stan. Jag till och med tog en extra sväng bara för att jag hade lust att promenera. (Ni som inte förstår hur bra livet kan vara i de ögonblickan man bara går för sig själv i solen och funderar vet uppenbarligen inte hur man värdesätter egentid) Klockan är nu 11.29 och jag har hunnit komma hem, käka lite sallad och bara haft det hur hur bra man kan ha det på ett lopp inom fem timmar. Life is beautiful!



 Med det här i lurarna blir vilken morgon som helst grym. Bästa!

Typischkt

Gissa vem som drog största vinsten och ska upp klockan 05.00 imorgon för att träna på en lördagmorgon? YIPPIE, kunde inte älska mitt liv mer än jag gör just nu. Typ.

Im no superman

Man fattar att något inte riktigt är som det ska när man felbedömmer kylskåpet för soptunnan, öppnar kylskåpsdörren, kastar in ett skräppapper, stänger till dörren igen och hinner gå tillbaka till vardagsrummet innan man inser missen. Har jag feber?

Godnatt

Jag är senil. Min bokrapport ska vara färdig till imorgon, sedan har jag ju tyskaglosor också.

HAHAHAHAHAHAHAHA. That ain't gonna happen.

Petter i mitt hjärta

Priceless

Gissa vaaaaad

Jag har studiedag imorgon! HUR lyxigt är det på en skala? Jag tänker sova till... ja, länge! Och sen tänker jag chilla sönder. Verkligen. Inte göra ett dugg. Fy satan vad skönt det kommer bli. Så tänkte bara passa på att hälsa till er en snabbis här nudå, göra er lite avis sådär. Ni kan ju ha det så jäkla kul när ni ska upp klockan sju imorgon, jag kommer tänka på er medan jag ligger i min sköna säng. Eller nej det kommer jag inte, för jag kommer sova. Men jag kan slänga en tankte åt ert håll lite senare, jag lovar.

And I'm like yes

Everyday I see my dream
Everyday I see my dream
Everyday I see my dream
And I'm like YES!

 

Ooops I did it again!

OMG OMG OMG OMG, NU JAG HAR KÄKAT EN MUFFINS OCH EN CHOKLADBIT! NU ÄR DET KÖRT ALLTSÅ! Det blilr ut och jogga i minusgraderna, jag ser ingen annan lösning här.

 

Nä, men gud vänta. Vem fan är jag? Inte Kissie direkt. Nä screw that. Så jävla värt det var det.

 

Okej okej, där fick ni mig

Gustav: HEEEEJ LELLEEE!
Lelle: Asså jag har inte tagit av mig de här sockorna på 48 timmar. Vet du hur äckligt det är?
Gustav: Allt jag hörde var ett hej.
Lelle: Fattar du hur snuskig jag är?!
Niki: HAHAHAHA ASSÅ GUD! Lilla lilla Lelle, är det här något du kanske är stolt över?
Lelle: Njaae... eller asså... Ehehehehe... Lite...
Gustav: Men shit, klart hon är stolt. Vad tror du?
Lelle: MEN JA, OKEJ! Klart som fan, har du haft samma strumpor i två dygn någon gång eller?

Hejpårre

Tre timmars fysikprov idag, tjallalla! Det gick inte så jättebra, tjallalla!

Otroligt begåvat

Man märker hur otroligt välutbildade busschaufförerna är i Täby när man själv måste gå fram i bussen och förklara att vi har hamnat i fel rutt. Sedan är det ju otroligt underhållande att människan där fram viftar bort det hela och ber en att sätta sig ner igen eftersom han har "allt under kontroll", och därefter kör in i ett enkelfiligt villaområde för att virra bort sig i en kvart. Den kvarten kan räknas som ganska bortkastad eftersom vi sedan lyckades komma ut på exakt samma ställe där vi hade kört in, och bussen ändå var tvungen att göra en u-sväng och köra tillbaka till slutstation. Jag menar, vart kommer dessa naturbegåvningar ifrån? Helt underbart.

Tydligen går inte svenskan så bra heller

Lelle: Ehm, ehm... Vad blir... ehm... Tre tvådjedelar upphöjt i minus fem?
Niki: Vadå? Det blir...
Lelle: Nej men gud, vänta vänta. Vad heter det nu igen?
Niki: Tre halvor...? Jag brukar säga det i alla fall.
Lelle: Ja okej, då kör vi på det. AHAHAHA men gud. Tvådjedelar? Shit vad dum jag är. Det här kan förklara varför folk har sina mattetvivel över mig. Jag menar i mig. NEJ SHIT, vad menar jag?!

Jag har gått och blivit rosa. Permanent.

 

Okej. Det är sensation. Jag har haft på mig rosa TVÅ dagar på två veckor. Är det något slags tecken? Jag vet inte. Men en sak vet jag och det är att jag inte gillare. Tänkte att jag skulle väga upp det hela med mina asballa baggy-pants, men när jag sedan upptäckte att de hade gått och blivit aptajta tappade jag liksom lusten. Lagom smickrande att ett par baggy-jeans praktiskt taget skaver i arslet, eller hur? Nä men vadå stort ass?

Hejdå parfymflaska! Stackars Guppie

Dålig dag för Gustav helt klart. Stackarn. Dock luktar centralhallen som Guppie, inte helt fel.

Memories and time is everything we own

Maybe I'm bad

Hela natten spenderades på toaletten. Kräkandes.

Jag vill nu bara passa på att säga något till de som smittat mig med min andra omgång kräksjuka (vilket det antaglien är) på ett par månader, FUCK YOU och lär er förfan att stanna hemma! That's right, no more mr. Nice-Guy. Är det någon dum jäkel som går till Eriksdal utan att vara frisk så ska den människan veta att jag precis skulle börja min första vecka med riktig träning på hur länge som helst för att komma igång, tack för den passningen. Och ni i skolan som faktiskt är korkade nog att gå dit i väder och vind ska bara veta att jag har fysik-nationella imorgon, och jag har ingen aning om hur det blir med det. Tusen gånger tack, oh ädla medmänniskor!

Nu är det fanimej nog

Nu har jag antecknat 220 sidor fysik, TACK OCH GODNATT!

Lagom lättroade

Lelle: Vet du vad som är jävligt roligt?
Christine: Nää?
Lelle: Namnet Kurt, HAHAHAHAHAHA!
Christine: AHAHAHAHAHAH!
Lelle: Erkänn, det är skitkul?

Som Jennifer en gång sade...

"Det är inte Lelle om det är färglöst, tråkigt eller ens en gnutta normalt"

Look right through you

Som en liten påminnelse

Jag är sjukt duktig. Varför? Ingen anledning. Ville bara säga.

Clamour for glamour

Vem är biblotikarien?

Jag och Emelie har ju alltid haft vårat delade handikapp, vi kan inte se. Vi brukar alltid parkera oss på första rad vilket tillfället än är, kisa och fråga människan bakom oss vad det är vi kollar på. Nu är det så att Emelie gått och skaffat både glasögon OCH linser, vilket lämnar mig kvar ensam med mitt otroligt suddiga särdrag.

Busig som är jag passade jag på att låna hennes glajjor idag när jag ändå var hemma och våldgästade hos Emelie. Det var en obeskrivlig känsla att kunna se längre än 75 centimeter framför sig, det må jag säga. Livet blev plötsligt jättetydligt. Bara det faktum att jag kunde se skillnad på en flygande papperskasse och en katt, det var stort. Sen det där lilla plusset att man också såg ut som en biblotikarie på 30 bast, det var obetalbart.

SKYYPPPE FUNGERAR!!!

Do you feel da svenglisch?

Underbart att det kommer ta an hour för mig att åka to Emelie. Men det blir over to her place and plugga crazy.

Plugg, hard work work

Lelle: Har du läst något i boken eller?
Emelie: Ehm. Nej.
Lelle: Jag har plöjt igenom 150 sidor.
Emelie: Skojar du? Jag läser bara sammanfattningarna.
Lelle: Men jag har gått igenom allt jättegrundligt bara, typ sjuans fysik.
Emelie: Hmm nu ska vi se. Men vafan?! Det finns ingen sammanfattning på kapitel ett.
Lelle: Men kom igen, det är typ "vad är fysik?" Det lärde man sg när man var 11. Det borde du klara dig utan, Emelie. Eller... Det får vi hoppas. Hehehe...
Emelie: Hmm. Ja men här är det. Hahahaha, Lelle; "Atomer är byggstenar"
Lelle: Men shit. Menar du? Jag trodde det var typ en ost.

Kan ni förklara det?

Jag kan inte låta bli att undra... Om nu den kvinnliga delen av Sverige prompt ändå ska rösta efter utseendet... VAD VAR DET FÖR FEL MED DANNY DÅ, HALLO MIN ÖGONSTEN?! Killen som faktiskt kan sjunga och dansa samtidigt som han ser ut som en kung? Nä juste. Jag tror svenska folket inte riktigt är vid sitt godaste sinnestillstånd just nu.

Vill bara påpeka

HEHEHEHE, gud vilka facebookbråk som skapas. "ÅÅh Eric vann, jag älskar han!" "HAN KAN INTE SJUNGA!" "Han ser bra ut, det är det viktigaste!" "HATA HAN!" Jag ska göra det här kort och enkelt, så att ingen har minsta chans till att missuppfatta vad jag har menat. Vem som helst som har ögonen på plats ser väl att han är snygg som fan. Men det är en tävling där man ska SJUNGA, inte vara snygg. Då kan han väl fan söka till Top Model eller något. Fattar inte varför folk röstar när de inte ens fattar budskapet av tävlingen liksom. Det heter MELODIfestivalen. Tycker då att det är lite tråkigt om man röstar för utseendets skull, och det känns jävligt meningslöst att rösta fram en människa som faktiskt inte alls är kapabel till att sjunga. Enligt mig såklart. Just saying.


Den skånska charmen slår ut tjejerna

Men herre min gud, man blir ju riktigt ledsen när svenska folket röstar fram en p12a för att representera Sverige. Vad är felet? "Han är ju snygg i alla fall..." Ååh gud vad trött jag blir på alla små flickfjortisar som är så upptagna med att kolla på hur läcker killen är så att de inte har tid att uppfatta att han också är helt tondöv. Ingenting personligt emot honom, han är säkert en ashärlig snubbe. Men snälla. Ska han tävla i Europa? För Sverige? Det "bästa vi har"? Det här är, som Gustav uttrycker dessa problem, ett tecken på fjortisepedemin i vårat land. Har alla brudar slagit sig i huvudet eller? Min enda tröst just nu är att jag kommer ha något vackert att vila ögonen på medan jag lugt och stilla ska se hur Sverige långsamt skämmer ut sig inför hela Europa. Skjut mig.

 

Ögongodis, ja. Eurovision, nej. Sorry bro.

Rösta rätt nu svenska folket!

Linnea skickade precis en video till mig där hon påpekade att hon just nu är och ser min Daniel live i globen. Lyckoost. Turligt nog, om man ska se det från den ljusa sidan, så påminnde hon mig om att det faktiskt är idag själva melodifestivalfinalen går, hade ju varit för himla synd om jag missat det. Så det blir bara att parkera sig framför TVn och njuta av att min älskling ska sjunga i tv. GIFT DIG MED MIG DANIEL, SNÄLLA?!

Killen med kollen

 

Om vi får i uppgift att göra en historisk linje, vad tror ni då är det första Gustav då rätt upp och ner skriver? "Åhh juste... Lelle ge mig ett sudd! Jag måste ju vända ett B åt fel håll också." Hahahaha, gulle dig sicken tönt man skaffat till bästa vän.

You're my sunshine

Ååh vad det är vår i luften! Det är för tusan 6 grader ute nu, det är sol och det är så himla V.A.C.K.E.R.T! Jag har mitt i allt bara glömt bort att det faktiskt redan är mitten av mars, och att våren är smygandes på ingång. Detta är vad jag behöver. Sånt här får mig att må så bra! Sol sol sol sol. Jag bara älskar det!

 

 

Alla fåglar kommit re'n
vårens glada gäster.
Vilken fröjd i solen sken
vilka sångarfester!
Lärkan drillar högt i sky
våren är ju evigt ny.
Jordens högtid börjar gry
sprider fröjd åt alla.

Trast och fink och siskor små
sjunger glatt ur snåren.
Göken räknar i sin vrå
dagarna och åren.
Skogen står så grön och ljus
gungar lätt i sunnansus.
Duvan i sitt gröna hus
fröjdar sig åt våren.

Svar på tal


Ja han är verkligen jättetrevlig! Men chilla lite bruden, du tar väl ändå inte detta som en favoriseringstävling? Vad han sa till mig var bara att jag var den första simmaren han har pratat ordentligt med, lärt sig namnet på och diskuterat med. Sedan om han har pratat med någon annan simmare får väl stå för honom och det har jag inte någonting med att göra. Vad jag dock tycker är jätteroligt är att jag redan lyckats skapa en relation mellan mig och min nya tränare, och att jag hunnit med att få en överblick över vem det är jag kommer jobba med närmaste tiden.

Jag kan inte svara på hur han och du har pratat, allt jag kan gå efter är vad han sa till mig personligen. Allt jag har gjort är att ta hans ord som han sa till mig och skrivit ner det, sedan antar jag ju bara att han står för vad han säger. Jag tolkar det som att han menade att vi hade en slags "djupare" (observera att jag nu inte menar känslomässigt) samtal än med resten av simmarna. Kan tänka mig att han jämför det med att han mest har fått hälsningar än så länge, återigen så kan jag inte svara på detta eftersom jag inte träffat honom eller sett hur han konverserat med andra simmare. Hoppas verkligen att du inte tar illa vid.

JAG ÄR BÄST!

JAG FICK TILLBAKA MITT TYSKAPROV, OCH GISSA VEM DET VAR SOM FICK ETT STARKT MVG?! Im back on track baby, 76.5/80. Skönt att det gick bra så jag inte behöver oroa mig över en sänkning i slutbetyg. Då har jag det klart för mig och kan satsa på annat. Även om det inte har varit så aktuellt med ett lägre betyg och jag för det mesta ligger på MVG-nivå så hade ett dåligt resultat på detta prov givit min lärare en anledning till att sänka mitt betyg, så det var otroligt skönt att det gick bra. Såå satans skönt!

Jag känner mig internationell

Idag när jag kom till min träning möttes jag av en otroligt trevlig människa. Lee heter han, han kommer från Australien och är tydligen en av mina nya tränare. Pratade hur mycket som helst med honom, lärde honom lite svenska, namn på simmare och tränare och pratade allmänt om min egna simning. GO SNUBBE, det är allt jag säger. Tydligen var jag första simmaren han hade pratat med ordentligt nere i neptun (det var i varje fall vad HAN SA TILL MIG), så jag känner mig lite smått hedrad i och med att han ändå varit med en vecka innan jag kom ner. Och gud vad jag älskar hans dialekt. Känner mig otroligt internationell som knyter kontakter världen över, det var ju duktigt gjort av mig.

Friday-yay

Go Linnea. It's your friday. Go Linnea. It's your friday. Kunde inte kommit bättre säger jag bara, för denna veckan har varit lång. Dock kommer helgen bli tvungen, och jag menar det verkligen denna gången, att spenderas pluggande. INGA URSÄKTER NU LINNEA! Fysiknationella, Historiaprov, Tyska grammatik, Matte A- och B-kursen. Det finns mycket som behöver göras. Nu ska jag bara äta en massa, måla om mina naglar, vara lite allmänt tjejig för en gångs skull och ha det förbannat bra. Sir, yes sir!

Vem sa att tyska inte var roligt?

Lärare: Nachschlagen sie seite 62. ("slå upp sidan 62")
Lelle: AHAHAHAHAHA!
Lärare: Linnea, was ist jetzt los? ("vad händer nu?")
Lelle: HAHAHAHAHAHA!
Lärare: Hmm. Linnea?
Lelle: Ehm... Hahahaha... Entschuldigung... ("förlåt")
Lärare: Oskar, hörst du zu? Seite 62. ("oskar, lyssnar du på mig?")
Lelle: HAAAAHAHHA! Höm... Seite 62?
Lärare: Ja, das stimmt. Seite 62, B. 'Ich habe hohes Feber' ("ja, det stämmer")
Lelle: TAHAHAHAHAHAHAHAHA!


Inte för att påpeka något, men... Sven och Svenja? Really? Tyska är för underhållande.

Brutalt

Jag har tyska om 5 minuter och har glömt glosorna totalt. Inte bra det här, inte bra.

The Outsiders

Jag har 2 svenskaböcker, 1 engelskabok och 1 tyskabok att plöja igenom. Det är ju bara att le och ta tag i det på en gång så att man får det gjort antar jag. Men jag kan ju ändå inte sluta beundra lärares oförmåga att prata med varandra i parallellämnena, och även den att alla lyckas pricka in exakt samma sak samtidigt. Verkligen. Jag förstår inte hur ni hela tiden lyckas. Det är ett beundransvärt mysterium.

Note, not to forget

NOTE! Slå Oskar. Hårt.

Jag gillar inte min nuvarande matte

"Talet fi är ett tal som sägs ha gudomliga egenskaper. Det är kvoten i det gyllene snittet med mera. Kvoten mellan två på varandra följande tal i Fibonaccis talföljd (det större/det mindre) närmar sig talet fi ju längre i serien man kommer. I Fibonaccis talföljd är nästa tal summan av de två föregående talen: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21.... Din uppgift är att bestämma talet fi med fyra siffrors noggrannhet!"

Alltså, man vimmlar ju bort sig i texten innan man ens har hunnit tänka. Great success.

Jag ÄR modet

Det har just gått upp för mig att min nuvarande favoritlåt har börjat spelas galet mycket på radio. Gissa om jag vart lycklig? Svar ja. Förstår ni vad detta betyder? Det betyder att jag faktiskt var FÖRE modet, jag var med och skapade modet. Spelar stilikon. Sveriges radio tog efter mig. Oh damn, aren't I a Stargirl.

Breaking out, breaking down

Världens bästa underbaraste finaste!

Åååh älskar min bästa Gustav, tror ni inte att han tar med sig ett antal 400-grammare choklad med sig hem ifrån Schweiz för att sedan bara ge bort dem? Han är ju för underbar. Och det säger jag inte bara för att han ger mig godis. Den killen är för himla fantastisk. Jag har saknat honom stört mycket. Verkligen stört mycket! Tycker om dig grymt Curry, du är fan sjukt bra.

 

 

Nu är ni bra avundsjuka som inte har en favoritgustav va? Kan tänka mig det.

Jag gillar min Emelie

Underbaringen och jag har nyss blivit alldeles nykära i förstnämndes webbcamera. Men vad ska man göra åt det, sånt händer ju alla. Helt underbart är det måste jag medge. Jag och Emelie + webbcamera = hakuna matata. Alla problem i världen måste ju ändå lösas med den här webbcameran. Jag tror att vi kan besegra cancer med den om vi så vill. Jordens alla lösningar. Fredskameran. MAKE PICS, NOT WAR!

 

Du och jag mot världen

 

 

 

 

BLOGGRAPE!

Lelle har gått på toa så nu jävlar kör vi en snabb bloggrape som hämd på facerapen hon gjorde på mig! Mwoahahahahaha..... Tänkte bara säga att vi har likadana tröjor på oss nu för jag hade två likadana i olika storlekar så hon fick en.. MEN OM JAG INTE FÅR TILLBAKA DEN TILL SOMMAREN DÅ JÄVLAR...!

NEJ NU KOMMER HON!!!! TUSEN PUSSAR FRÅN MIIIINI!

och radera inte det här nu ditt cp.. ÄLSKARDIIIG!

Hos emelie

Jag sitter med emelie i vårat alldeles egna V.I.P-rum och softar järnet. Nej nu ljuger jag lite, vi pluggar och pluggar och pluggar och pluggar och pluggar OCH dansar cha-cha. I V.I.P-rummet dock. Fast... Okej. Om ni kan behålla en hemlis så är det Emelies rum. Men jag föredrar att kalla det för V.I.P-rummet.

Fy satan vad lång dagen har varit.
En never-ending skoldag med 2 timmars kemirapport som avslut, sedan blev det att åka hem till flickvännen (?) och fortsätta med lite älsklingsmatte och lite engelska. Just nu är vi mitt uppe i våran fika slash slappstund. Lägg märke till mitt slash. Visst är jag lite hipp ändå? I would like to think so.

Visste ni att...

...älsklingsgustav är tillbaka från Schweiz? Ja det är han minsann.

Ypperligt bra

Okej. Planer för ikväll är 1. Äta riskakor 2. Läsa fysikbok 3. Kolla matten. Det klarar jag, väl? JO JUSTE, sen så måste jag ju fixa min smutstvätt också, som för närvarande ligger på golvet. Men det går väl någolunda fort antar jag. Jag menar, hur svårt är det egentligen? Kasta smutsiga kläder i en korg? Jo men det ska nog funka. Vad mer, vad mer... Nää. Tyvärr tog nog mina intressanta planer stopp där. Men för er som är världigt intresserade så kan jag bara meddela att jag var ypperligt duktig på träningen idag. Åååh. Ypperligt är ett sådant roligt ord. Jag gillar det skarpt. Ypperligt. Ypperligt, ypperligare, ypperligast. Mest ypperligt.

Sann skönhet behöver inte förklaras

 

Nädå, jag är såhär vacker på riktigt. Det är all me. Naturligt. Orginal. Naturell.

Sa jag att mina kompisar var bäst?

Johan: Lelle...
Lelle: Jaa?
Johan: Du är väldigt snygg i plattat hår.
Lelle: Ååh tack! Vad snällt!
Johan: Ja. Skulle sagt det innan.
Lelle: Men...?
Johan: Men jag tyckte att det var tillräckligt många som gick fram och sade det.

Skolbänken, tja polaaarn!

 

Nä men vadå. Jag gillar skolan. Den är ju trevlig. Verkligen. Finns inget bättre.

You

Jag är på så jäkla bra humör, och jag har absolut ingen aning om varför. Kanske är det för att jag sitter och pratar med min absoluta favoritmänniska, kanske är det för att det är otroligt lättande att bara vara hemma i stockholm och göra absolut ingenting. Hur som helst känner jag mig väldigt positiv och livet känns allmänt gott. Visst låter det ganska bra ändå? Gamla tjuriga och äckliga Linnea började bli ganska gammal och tråkig liksom. Kul med omväxling, vem orkar med den haggan dagarna i ända?

 

 

 

Tårta. I burkformat.

 

Det här överraskade brudarna med i Malmö för att fira min födelsedag i efterskott. Så jäkla klockrent så man vet ju inte riktigt vart man ska ta vägen. Kärlek till er alltså!

Jag bara ÄLSKAR den nya reklamen i bloggen!

Jag verkligen bara ÄLSKAR den nya Interflora notisen i bloggen! Den liksom träffar så rätt. De måste bara känna mig så hiiimla bra, och har verkligen tänkt efter vid sitt ordval. Söta ni är!

 

 

 

 

 

 

You're way to kind!

This suffering

Gud så länge sedan det var jag vaknade i min säng. Skönt? Kanske. Men jag säger bara fy satan vilken uppsyn det är att vakna till ett kraschat sovrum med kläder, väskor, böcker, tidningar, lådor, papper och filmer på golvet. Det ser seriöst ut som att någon har droppat en bomb rätt över mitt rum, och jag har inte lyft ett finger för att försöka fixa till det heller.

 

Vågade inte göra något annat än att ta kort på den snällare delen. Ni kan ju få för er en massa saker om mig annars. Som att jag skulle vara slarvig...?! Och det är ju verkligen inte sant.

Har saknat er lite

 

Ni undrar om detta är normalt. Ja säger jag då.


 

Saknat min miniblogg på min minisemester. Lite sådär.

 

 

Jag hjärtar er mina favoritläsare!

 

 

SAAAJK! Jag hjärtar er inte alls. Jag lipar åt er. Fast jo. Jag hjärtar er också.

Gift dig med mig? Snälla?

Jag gillar verkligen inte tuben mitt i natten en lördagskväll

Stockholmsfeber

Malmö är ju ändå otroligt vackert. Då menar jag verkligen otroligt vackert. Jag gillar det. Sen det faktum att man börjar asgarva så fort människorna här öppnar munnen är ju bara ett plus. Synd bara att man inte riktigt förstår vad som sägs här omkring, man måste vara otroligt lyhörd för att förstå dessa varelsers läten. Ändå måste jag bara få fråga vad det är för något som är upptryckt så långt upp i röven på alla skåningar som får dem att bli så fly förbannat fientliga mot stockholmare. Är det någon slags stockholm syndrom, eller vad är det jag har missat? Vad har vi gjort? För jag måste medge att jag inte riktigt förstår.

Skämt åsido så finns det ju faktiskt en sanning i detta. Jag tror att alla människor som jag pratat med och som inte själva tagit initiativet att föra en konversation har snäst av och tyddliggjort att jag inte var deras problem. Jag vill nästan tycka att detta är lite smålöjligt. Lite synd. Att man är så otroligt fientliga emot varandra. Fy skäms svenska folket, you've made mama disappointed.

 

 


Det finns inget blåmärke under bluppen, jag svär.

 

 

Stockholm Stockholm Stockholm

Klockan elva på kvällen kommer Linnea fram till Stockholm Central. Stockholm. Ååh, jag har faktiskt saknat det lite. Härligt att jag kan känna så, jag som varit så trött på Stockholm. Men det gick liksom inte att låta bli att känna det där suget i magen när tåget rullade in på perrongen. På MIN hemmaplan. Det var underbart. Även om det nu är dags för söndagsångest, en sådan som dessutom kommer vara snäppet värre än vanlig söndagsångest i och med att lovet nu är slut. Men det gör ingenting. För detta lovet har varit grymt. Jag har enbart spenderat det med människor jag tycker om, på ställen där jag faktiskt har trivts otroligt bra. Kunde inte blivit bättre.

Crazy bruds på väg ifrån Malmö

 

 

Vi är galna. Hmm. Jag gillar galet. Ja. Ja det gör jag verkligen.

Jag har alltid fått höra att sent är bättre än aldrig

Ja jag är efter, men jag skyller detta på min holiday-no-blogging-weekend. Då blir det lätt att allt blir lite uppskjutet. Sluta klaga och lyssna nu på detta. Jag och Camilla fick panik när vi en kväll traskade från Ica Maxi efter en nödinhandling av salsasås. HELT SJUKT VAR DET. Det var två människor som hängde från Turning Torso, upp och ner och ut och in och alla möjliga konstiga sätt. Säg mig detta. Vem hänger på en lutande byggnad som för övrigt är sveriges högsta, i bara sele?


Läskigt. Eller. Vad?

Jag kan tänka mig ta tillbaka det jag sade

Okej... När kaffet har lagt sig. Och man har varit på ett tåg i 4 timmar. Är otroligt kissnödig. Trött också. Och har ont i magen. Då är det inte lika kul längre. Nu vill jag hem. Fun's over, govenour! Det krävs mycket tankekraft för att inte öppna ett fönster och slänga sig ut från detta tåg i 200 km/h här och nu. Var stark Linnea. Bara en och en halv timme kvar. Du klarar av detta.

 

Och detta ska vara min räddare i nöden? Känns otroligt uppiggande, verkligen.

On da train

Åååh underbart! Kaffe, check! "Veckorevyn" och "NU!", check! En vegetarisk ceasarsallad, check! X2000-tåg, bästa platserna, check! Denna tågresa kommer slå alla andra med hästlängder. Så här ska det vara.

 

Ja, det är du verkligen!

 

Värsta hålen?!?

OMG ANNA HAR FÅTT VÄRSTA HÅLEN I ÖRONEN!?! Nä vänta lite här nu, skojaaaah! Hon tog hål i öronen, så var det. Tyvärr upptäckte vi igår kväll att håltanten-människan lyckades sätta dem alldeles snett, så vi bestämde oss för att åka tillbaka idag och kräva tillbaka pengarna för ett hål. Dock så vägrade människorna ge tillbaka något utan chefens tillåtelse, och det hela löste sig inte riktigt som vi hade planerat. Dock är Anna och Camilla nu påväg emot dagsbesök nummros dos för att försöka åtgärda pengaproblemet, medan jag och Linn sitter med 6 stycken väskor (tungviktare!) på Malmö Centralstation och svär över att vi har glömt våra galet goda köttbullemackor i kylskåpet i lägenheten. Fy farao säger jag bara. De mackorna kommer vi aldrig få se igen.

Nämen, är du här ofta eller?

Det är lördag den 5:e mars, klockan 08.22. Status: trött, nybadad

Tänkte att jag lika gärna kan passa på att förklara ett och annat. Jag har, som ni kanske märkt, tagit en uppdateringslös bloggpaus. Detta på grund av mycket personliga skäl, så kallat LOV. Jag har tågat Sverige runt, all by my self, utan mat och vatten. Eller typ.

På fredag direkt efter skolan drog jag in mot centralen för att ta ett InterCity tåg mot Göteborg. Kom fram vid klockan 8 skulle jag vilja tro. I Göteborg stannade jag till på onsdag-morgon då jag klockan sju satte mig på ett tåg emot Malmö. Den resan tog nästan exakt tre timmar, och sedan mötte jag upp 3 mycket taggade stockholmsbrudar för att sedan packa upp i Turning Torso. Great view by the way, i love it!

Vad som har hänt lite mer detaljerat tänkte jag berätta om i ytterligare några fler inlägg. Detta får räcka för stunden. Men jag vill bara för det första ha beröm för att jag har hittat runt över halva Sverige överhuvudtaget. För det andra vill jag ha beröm för att jag klarade av alla dessa tågtimmar helt själv utan att dö eller att det blev en fråga om några slags självmordstankar. Och för det tredje vill jag bara passa på att be om ursäkt till alla människor jag slog till med min bulldozerväska.


RSS 2.0