Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



Hell yes

Nödvändigt då. Kom fram 8.00 till stadshagen, väntade 40 minuter i skolan tills en lärare äntligen fick arslet ur vagnen och kom och förklarade att "ordinarie lärare är hemma med sjukt barn, lektionen är inställd". Det slutar inte heller där gott folk. Näähäädå. Tror ni man fick gå hem sen eller? Hah! Självklart ringer brandlarmet. Och då måste man ju såklart stå i en park en kvart och trängas med resten av skolan. Detta är kaoz. Nästa lektion: 13.10!

Morgonstund har guld i mund

Seriöst, jag dreglade på mig själv när jag skulle sätta på mascaran. Hur trött är man då?

Det är väl ungefär en kvart kvar tills jag måste dra mig mot skolan. Specialidrott första lektion, så jag och Rebecca ska väl försöka snacka oss in i gymmet. Egentligen så har vi fixat så att vi ska kunna uttnyttja dessa två morgonar specialidrott på schemat till våran simningen, alltså att vi inte behöver gå efter någon klass utan att vi för det mesta köra själva eller är i simhallen. Den planeringen (som Niko gjort) börjar dock inte förän vecka 37. Därför kommer vi fram tills dess köra i skolans "MIX-grupp".

Oh Romeo, where is your Juliet now?

You're only second rate

Du tror du har ett vilddjur
Tigern var visst tam

Du vet ditt hokus pokus, det är inte bra
Du är en liten jumbo, och det ska du va

Du är rätt blek och ynklig
Dina krafter små, är alltid nummer två

Amen tack puss o hej dåra

Jag är så galet trött. Skulle kunna somna på fläcken. Håller på och hjälpa Jessica med sin matte, sedan måste jag skissa lite på min uppsats om "Kravallerna i London" och sist men inte minst ska jag äta lite innan jag går och lägger mig. Upp tidigt imorgon så det är bara att gå och lägga sig i tid, WHOOPWHOOP!

Kungligt med House

ÅÅÅH, jag insåg just att House har börjat igen. Score! Är det ny säsong? Bra fråga. Jag har ingen aning. Kanal 4, tisdagar klockan 21 - det är det enda jag vet.

 

House måste ju ha den bästa introlåten i hela världen. Låt och låt, vad det än katogoriseras som så är den som crack. Blir taggad bara av att höra den. Om ni inte vet vad jag snackar om så är det bara att sätta sig och googla eller leta upp ett House-avsnitt. Just do it man.

Who's da maaan?

Yep, yep. We did it. Vi är bäst. Helt klart. Jag och Carro var ute och kutade runt hela årstaviken (i regnet, whattup?!) medan resten av gänget låg i hallen och simmade igenom en sisådär 2000 meter. KöttARN är numera mitt tilltalsnamn. Eller Bosse... Har alltid tyckt att det är ett tungt namn. Fort gick det ju i alla fall. A.w.e. some.

 

Vanliga krigsskador tillkommer vid all denna joggning. Bara att ta det som den man jag är.

Jävla blondiner

Lelle: Har inte specialidrotten flyttat?
Rebecca: Whaat?
Lelle: Jaa vi hade ju 8 på måndag och då skulle vi börja typ 9. Eller?
Rebecca: Väntavänta har jag missat något?
Lelle: Nää...?
Rebecca: Okej men vaa?
Lelle: Hahahaha! Vaa?
Rebecca: Ha, vaa?
Lelle: Men vaa?

We can live like Jack and Sally

 

När en tjej säger "va" så betyder det inte att hon inte hörde dig.

Det betyder att hon ger dig en chans att ändra på det du precis sa.

SÅ RÄTT!

Jarrå, sista lektionen inställd vilket gör att man slutar 3 timmar tidigare. Inte helt fel.

Okej, liiiite högljuddare kanske

Elin i telefon

Lelle: Deee eee feeest nuuuue, hos Lelle Lelle Leelleee. Vi ska ha kuuuul nuuuue, hos Lelle Lelle Leeleeee. Fäääst. Hos Lelle. Fääääst. Hos Lelle. NUUUUUUUEUE! Fääääst. Hos Lelle. FÄÄÄÄST. Hos Lelle. Nuuuuue. De e feeeest nuuuuuuuuu-u-u-u-u-u-u-uuu. Lelle kom igen nu! BARABABABABARAP, festhoslelle, BARABABABABARAP, lellelelle!
Elin: Lelle, din mamma är inte hemma eller hur?
Lelle: Njaeeä...
Elin: Man hör det.

Stolta tjejer i bastun

FYSATAN VAD BRA VI ÄR CARRO! Det kanske har varit ett informationsglapp för er bloggläsare här, jag ska se till att fixa det.

Vi springer mycket på träningarna numera, runt viken vid eriksdalsbadet. I tisdags skulle vi orientionsmästare försöka oss på det där, men sprang såklart fel och fortsatte ända tills det tog stopp och var tvunga att vända. Vilket innebar att det blev ungefär en mils springning. Men idag, tack gode gud, hittade jag och Carro rätt (man skulle tydligen över en bro, who knew) och lyckades ta oss runt viken. För ganska bra är vi ju ändå.

Whoopwhoop

Grattis. Här har man gått och köpt två nya träningsbehåer eftersom mina tränare de senaste dagarna har fått tvångstankar och tycker att man ska springa sådär plus minus en mil innan man hoppar i vattnet. Tror ni inte båda två var för små? Bara att åka tillbaka och byta dem då.

Jag heter inte Klas-Kent...

När jag var liten så verkligen avskydde jag verkligen Doktor Mugg. Jag tyckte inte om honom. Inte alls. Han var omogen. Töntig. Det var ju så himla oseriöst det där "Doktor Mugg". Inte fattade jag att det var den sorts förstaklassig humor som är den bästa. Svensk humor som BARA sverige förstår sig på. En humor där man driver med sig själv och överdriver minsta lilla detalj. Låt oss vara ärliga, det hela växer in på en. Man blir aldrig gammal för sånt här. Tvärtom. Det blir bara bättre och bättre ju mer tiden går. Detta är vad jag har spenderat min kväll med. Tråkiga tittare varnas.

 

 

Lite muggigt kanske, men mysigt. SKITMYSIGT!!! MWOAHAHAHAHA!!!

HIGHSCORE GOD DAMN IT! WHOOP WHOOP!

Rebecca: yeopp... Fridhemsplan när imorgon? Btw imorgon ska ungdomjunior gruppen springa på träningen, springa lelle whoop! Lelle? LELLE?! Så dissar man...
Lelle: Men chilla det är viktiga grejer här jag spelar robot unicorn attack föfäään!!!!!

Hello there, the angel from my nightmare

Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head
I miss you, miss you

Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head
I miss you, miss you

Träningsverk in da rump

Inte skönaste känslan...

Why worry I say

Nu har jag fått arslet ur vagnen med hjälp av Becci och äntligen köpt lite anteckningshäften (6 stycken om man ska vara exakt) och nu är jag redo att kötta med pennan. Jag fick även mitt oerhört snygga lunchkort idag. Underbart att man flitigt ska använda det kortet varenda dag i tre år. Men klart att alla passbilder, körkort osv aldrig blir speciellt smickrande, bara för att man ska ha dem så länge. Det är en del av processen att lära sig att garva åt sig själv. Detta är endast för er älskade bloggläsare, känn er hedrade.

Lång dag

 

Ska precis springa till tuben med min ohyggliga träningsverk. Lång dag idag, skola ända från åtta till halv fyra, träning fyra och sedan måste jag skynda mig hem för att börja sortera ut mina gamla skolsaker som för närvarandet står på vardagsrumsgolvet.

Första dagen efter schemat

08.20; tyska. Genomgång, powerpoint, presentation, hämtning av böcker. Svenskalektion därefter, en kvart matte och sedan en välförtjänt håltimme - JOMANTACKAR. Idrott allra sist där döden stirrade oss i ögat när vi helt plötsligt stod ute på ett millitärfällt. Kul att kötta igenom det. Livsfarliga grejer. Inte ett stort fan av höga höjder precis, trodde jag skulle skita ner mig och ramla ner och dö på samma gång ungefär. Oerhört glamoröst sätt att dö på.

Bäst, snyggaste, snabbaste, starkaste

Vilken klass ägde sönder ute på stora mossen vid akrivitetsdagen och gick in och bara totalt slaktade tvåorna? EK11A - VINNARE över alla 1:or och 2:or! Inte för att jag var det störst drivande hjulet i gänget precis, tur att det finns kralliga grabbar i gänget liksom. Men sensmoralen här är, vi är bäst.

Don't s, don't s, stop, stop, stop. The party.

Det är bara att tagga nudå. Imorgon så blir det tävling mot alla tvåor, och det återstår ju bara att se hur det hela kommer att gå, förhoppningsvis lyckas jag ta mig igenom det utan att se ut som en total idiot. Har spenderat senaste kvarten med att försöka rota fram en helvit t-shirt utan något resultat eftersom min årskurs måste ha vita tröjor, så det får helt enkelt bara bli en vit trycktröja. Det blir ju kanoners.

Fynd. FYND I SAY!!

 

Senaste FYNDET på punkshop. Fanns alldeles för många grymma bandtröjor, men till slut lyckades jag ändå välja något från gamla favoriterna. Mission kollektion av bandtröjor starts now. Elin, jag förväntar mig en Bullet for My Valentine tröja när jag fyller år, en Escape the Fate tröja till jul, en Avenged Sevenfold tröja i mitt påskägg och en Sum41 tröja på nyår. Så du vet det lite i förväg bara. Jarrå.

Säg whoop whoop!

Nu har jag lyckats göra mig den där Youtube-kanalen ändå. Jarrå snacka den här guzzen har kollen jao

Lonely train

Inte kan man ju direkt påstå att det är så fint väder längre. Det har regnat exakt hela natten och jag har inte ens vågat kolla ut genom fönstret än för att se riktigt hur illa det är. Det är ju faktiskt (The)Voice11 idag, vilket jag funderade på att gå med någon kompis, men jag vet ju inte riktigt hur frestande det är i det här vädret. Det var också snack om en filmkväll, men eftersom RASMUS inte hör av sig får vi se vart det leder.

Brothers

Det här är seriöst den vackraste trailern jag någonsin sett. Helt underbart brutalt vacker. Nästan så man blir alldeles blödig. Helt perfekt är den.

Bara killar i Johans klass

Johan är lite ledsen att det bara finns killar i hans teknik-klass på Åva.

Ibland bara älskar man mamma över allt

 

Kommer hem. Hittar sushi. Hittar nya ballerinastrumpor. Jag älskar mamma.

Så snygga. Typ.



 

 

 

 

Sorry

Okej. Ja, jag vet. Jag vet vad ni tänker säga. Jag har varit helt bloggfri på tre dagar. Guess what, jag hade fullt upp att panika. Det har hänt en hel del som man bara "måste" få gjort innan sommarlovet tog slut. Det har varit fart och fläng med flytten, möbler har flyttats på och jag har gjort i ordning min klädkammare. Jag har åkt ut lååångt ut i förorten, varit i Täby, Åkersberga, stan. Hann panika rejält med Arvid, Rasmus, Rebecca, Anna, Christine och Johan. Ni fattar.

Nu sitter jag i BECCIS soffa på kungsholmen och har precis ätit lunch. Glömde jag att nämna? Vi började vår första skoldag idag. Yes sir, den 18e augusti 2011 - introdag Atletica Gymnasiet. OCH vi hamna tursamt nog i samma klass, gud vet vad jag hade tagit mig till annars. Rätt så mycket pinsam tystnad i klassrummet eftersom ingen kände någon annan? Svar ja. Vi överlevde såklart, det märker ni ju på att jag sitter och skriver det här inlägget, tur tur tur dära. NU laddar vi om för ett träningspass och ytterligare en introdag imorgon. Fotografering och grejer, storsats.



tog en snabbis förbi frissan. KINGSIZE

Happy ending, new beginning

Det har just slagit mig. Om tre dagar börjar jag i skolan. En ny skola. Ny klass. Med Becci. Nu är det dags för min panikritual.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREAT!

Det här är seriöst den bästa låten som gjorts, man blir på sånt galet bra humör så det finns bara inte. Ingen bättre sommarlåt, detta är IT. Och då snackar jag IT.

 

 

 

 

 

Uppdatering

 

Okej, seriöst dör nu. Drev lite innan. DENNA MASHUP ÄR DEN BÄSTA LÅTEN SOM FINNS! (Seek Bromance+Levels) Genialiskt gjort.


Det är Adolf Hitler annars, men okej

Niki: Du, vad heter Hitler i efternamn?
Lelle: ....
Niki: Vad? Jag kommer inte på!
Lelle: HAHAHAHAHA
Niki: Vadå?
Lelle: Seriöst?
Niki: JA

My showroom

Nu kommer allt viktigt upp, bland annat alla mina böcker. Måste nog rensa ur lite dock, för jag har inte plats med alla mina bokhyllor som tar upp en sådan stor plats i rummet. Det fixar sig nog dock, jag har ganska mycket space måste jag säga. Mitt nya fina rum.

Det här var de ABSOLUT första böckerna som åkte upp. Vadå ett Potter-fan?


Gissa vad jag mer har då! En chokladbrun fondvägg, exakt som jag velat ha senaste 2 åren. Nu är allt kirrat sörrni, det kommer bli så galet snyggt så jag inte kommer vilja lämna den här arean en vaken sekund.

 

Girl you just have to bee happy, even if it's hard. Just remember to smile, smile, smile.

Snuskiga djur

Eftersom jag hittade en långben i min säng, svar ja en spindel med oerhört äckligt långa ben, vägrade jag sova i mitt egna rum och mamma övertog det för ikväll. Hon hittade dock ingen spindel hur läng och vart hon än letade, men jag VET att den bara väntade på att jag skulle bli själv igen så att den kunde fortsätta sin kusins verk på min hand och göra flera ärr. För er som inte hängt med så mycket i bloggandet kan jag bara upplysa er om att jag har ett spindelbett på baksidan av min hand, and it ain't pretty.

Bara ryser

 

Åååh jag bara känner nostalgin och ryser genom hela kroppen! Gamla VHS-tiden, den bästa.

Jag hjälper dig, så tro på mig

Nu ska vi gå och handla något gott på söta Ica 100 meter bort, och sedan blir det film med min gamla favorit "He´s just not that into you" BO-YAH!

VADÅ SEXI ELIN?!


Så är det

Jag och Elin har KÖTTAT Alladin. Tyvärr så gjorde vi detta på nattetid (efter att jag i 15 timmar om och om igen färgade elins hår) och somnade runt 3 i soffan genom andra filmen. Men det löser sig ska ni se. 3 pizzor är slut och vi har laddat upp riktigt för att kunna orka vara vakna denna natten.

Fast det är ju sant

Elin kommer tillbaka från toaletten

Elin: Du, jag har en fråga till dig.
Lelle: Mmm
Elin: Har du någonsin velat pissa men inte kunnat?
Lelle: Hmm... Njaee, MEN jag har velat skita men inte kunnat!!
Elin: Eh, va?
Lelle: Japp
Elin: Asså. Det var en kuggfråga Lelle. Jag tänkte att du skulle svara "nej" så jag kunde säga "inte jag heller". Usch.

Inte roligt

Det var inte ett dugg roligt. Inte bra, inte trevligt, inte skönt med en liten workout. Det verkligen bara sög. Jag tror seriöst att jag håller på att brinna upp inifrån och ut. Nu tänker jag inte springa på ett bra tag. Nu tänker jag äta onyttigt, ta en snabb dusch och lägga mig i sängen och inte göra något vettigt tills jag går och lägger mig.

 

Dagens lök tilldelas..... Gustafsson 001. Gratulerar.

Fatass ska ut och springa

Nu ska jag göra någon nytta så jag kan spendera resten av dagen framför tv:n utan att få dåligt samvete. Jag ska ut och springa! Nödvändigtvis inte speciellt långt, nödvändigtvis inte speciellt långt. Faktum är att jag måste vara på väldigt bra humör för att tycka om att springa och att jag vare sig det är en bra eller dålig dag brukar tröttna oerhört fort.

Nu är det bara så att jag för tillfället
inte har några bra springskor, vilket lämnar mig kvar med dessa godingar...

 

 

Have fun Linnea. Have fun.

Nattläsning

 

Nu blir det nattläsning i mitt sanna genré; "Ser min bak stor ut i den här?" Min stora livsfråga.

Lätt och lagom

Vädret har varit lite halvdant de 2 senaste dagarna så jag har sett till att packa upp ett par flyttlådor och börjar göra rummet lite hemtrevligt. Fönsterkarmarna är inte alls lika nakna, bokhyllorna fyllda, kläderna upphängda. Allt går framåt lätt och lagom.

Lätt att skylla på mig

Mamma: Den här bilen måste städas. Kolla vad du har smutsat ner här!
Lelle: Ursäkta? Jaaag har smutsat ner? Och det bara måste vara jag eller?!
Mamma: Jaa, ser du märkena här! Du satte ju upp dina fötter!
Lelle: Ääh ursäkta, jag hade faktiskt mina fötter DÄR uppe om jag får be.
Mamma: Men gud, det är ju ännu värre där uppe!! Vad har du gjort nu?! Jätteskitigt! LINNEA! DU får städa den här bilen sen!!
Lelle: Jag känner att jag hade kunnat undanhållit det där lite bättre.

HALLELUJAH PEOPLE!

Jag har just fått det att klicka. Stockholms "skärgård"... "Skärgårdsstad". En del av SKÄRGÅRDEN. Oh my fucking god så smart! It's just coming to me.

Pleased to meet you

Jag har försökt slå ihjäl lite tid med att ringa folk, men let's face it, en timme ÄR en lång tid. Satte på lite musik. Spelade spel. Kollade facebook. Fotade. Det kom en buss när klockan var ungefär halv, och jag - dum idiot som man är, blev överlycklig och hoppade upp från busstationen. Jag sprang ut på vägen, men skitbussen bara vände om och chauffören vinkade och skrattade lite smått sådär. Han kunde ju åtminstone plockat upp mig om han skulle tillbaka in mot åkerberga station. "Inte i trafik" Nähä, måste vara jag som hallucinerar dåra.

Runaway.

Little girl, little girl
Why are you crying?
Inside your restless soul your heart is dying

Little one, little one
Your soul is perching
Of love and razor blades
Your blood is surging

Little girl, little girl
Your life is calling
The charlatans and saints of your abandon

Little one, little one
The sky is falling
Your lifeboat of deception is now sailing

Little girl little girl
You dirty liar
You're just a junkie
Preaching to the choir


Älska SL

Detta är så typiskt min tur. Tror ni inte att bussen bara självklart åkte 5 minuter tidigare än den skulle bara för att? Här gick man i god tid och ser till att komma fram 39, så att man precis ser bussen svänga bort. Och tursamt nog går ju bussarna också bara en gång i timmen. Woop woop!

You know it, gals

Allt är i sin ordning, nu är jag redo att ta 18.44 bussen! Disken, poolen, terassen, uteplatsen, källaren. Färdigt! Nu rullar jag vidare då.

 

 

These feelings won't go away

Klockan var 10 över när vi insåg att Elin antagligen skulle missa sin buss som gick 14 över. Vi sprang barfota i bikini och kom till bussplatsen 20 över för att kunna konstatera att JA, elin missade bussen. Som tur var så gick det (den enda gången på dagen) en till buss efter en halvtimme istället för den vanliga timmestrafiken som det är ute i öknen, så jag väntade med henne på busshållplatsen innan jag gick tillbaka till huset och städade undan det sista. Jag åker nog hem ikväll ändå, blir skönt att få komma hem och varva ner lite.

Bruna, check. Snygga, check.

VI ÄR SÅ BRUNA OCH SNYGGA SÅ DET ÄR JU INTE KLOKT! Orginal. Naturell. Elin och Linnéa. Vi gör det med stil. Elin måste dra sig hem alldeles strax eftersom hon borde hinna hem och förbereda sig för sin bilning ner till Tyskland. Sen får vi se hur jag gör. Om jag är kvar här till ikväll eller om jag åker hem när jag gjort i ordning allting. To be continued...

Yesyesyes

Vi har gjort Pasta Carbonara till ett helt sjömanscrew. Och vi har ätit upp all den pastan som skulle kunna räcka till det sjömanscrewet. Planeringen ser ut som följande, lite diskning, lite städning, lite vattning, lite solning och lite chillning. Jajemänsan.

Elläääh?

Många har haft synpunkter på min magplask bild. SJÄLVKLART är fallet så att jag kan flyga, inget annat. Och jag ber nu om ursäkt för oklarheten till er som nu säger att ni känner er riktigt grundlurade. Men det är faktiskt sant, och låt oss inte undgå att jag har bildbevis och hela köret. Det är egentligen inte meningen att någon ska veta det här... Men jag är Peter Pan.

Så. Jävla. Värt.

Lelle: Vad gör vi nu?
Elin: VI TAR FOTON!
Lelle: Ja ja ja jaaa bra bra bra! JO JAG VET! Vi gör VÄRSTA magplasken! Fatta roliga foton!
Elin: Ehm... Magplask?
Lelle: Jaa, kom igen!
Elin: Det gör ju ont smarto.
Lelle: Men och? Det blir ju asroliga foton! Nähä, men då gör jag det själv då. PÅ DIG! Jaaa stå kvar där elin, stå kvar och se lite förvånad ut så får vi det att se ut som jag är påväg att mosa dig!



Elin: HAHAHAHAHAHA!
Lelle: Aj som in i.... tror du den blev bra? Hörde du klicket?
Elin: Nää, hahahha, allt jag hörde var plasket. Det var ju enormt! Shit vad ont det måste ha gjort!
Lelle: Jäffla skit. IGEN IGEN!



Elin: HAHAHAHA DU ÄR SJUK!
Lelle: Aaah shit gud, aj som fan.
Elin: Kolla bilden!
Lelle: Men jag är ju för tidig igen? En gång till!



Elin: Blev den bra?!
Lelle: MEN KOM IGEN, VAD ÄR ODDSEN! Okej, bara en gång igen nuda!



Lelle: Okej Elin bara en till, seriöst, lovar att jag sätter den!
Elin: HAHA! Gör det inte ont?
Lelle: Min mage vill döda mig.



Elin:
IGEN? SERIÖST? MISSADE DU?
Lelle: För i helvete! Okej chilla chilla, en sista gång!



Lelle: JARRAA! HAHAHAHAHAHAHA KOLLA PÅ MIG!
Elin: HAHAHA! Hahaha herregud, älskar att när du säger att du ska göra något så slutar du inte förän du är färdig heller. Hahahaha!
Lelle: Fett. Värt.

Shrek kommer fram

Vi har fått besök! Finsmakaren shrek, how do you do.





Inte ofta man känner sig så pass hedrad som när han kommer fram.

Over my head

Åååh så vackert väder! Två ruskigt pigga brudar gick upp redan klockan nio och tog bort poolduken. Stekande varmt väder, inte ett moln på himlen och två fantastiska brudar såklart. Bättre går inte.

 

Tell me, tell me, tell me something I don't know

Jag har världes smäxigaste brallor. Nu är det fest hos mange.

What are words

 

När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet
jag hade barnsliga tankar, men vi är inga barn längre eller hur?



Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig
Det kommer hända om det inte hänt
Du kommer brinna upp
Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men
Du kommer aldrig brinna så igen, min vän

Busiga vi är som inte somnar

Love you? Yes i do. Very much.

Så rätt, så rätt

Vi kom fram till att det inte var tillräckligt med tid tillsammans de där timmarna vattningen, så både jag och Elin slaggade ute i da woods. Jag rotade fram ett par gamla sovkläder som jag hade som liten, sen kunde det roliga starta. Film och gossipkväll i mussepiggkläder, det ända rätta.

 

Säg "HOPPLA"

Jag? Nej jag är rädd för vatten


Cause this is the life



Men tjena, väldigt schysst att dra i en Elin. Oerhört.



Du är bra att ha tönt



WOOOOPAAAAH



Naturligt bra. Orginal. Bäst

We have arrived

 

Inte okej att smygfota någon som regndansar och vattnar blommor i morfarskor Elin. Nej.

Påväg

Elin ringde precis när jag klev ner i tunnelbanan och skulle börja åka ut mot norrort. Jag gav som förslag att hon skulle följa med som mitt plåster och moraliska stöd under vattningen, och hon hade inget emot det. Vi möts i berga innan vi fortsätter ytterligare ut mot skärgårdsstad. NU SKA HÄR HANDLAS MAT!

 



Hej trolle, hej!

 

 

Vad skulle jag göra utan mig

Nu ska jag sätta mig på tåget och påbörja den 80 minuters långa resan till mormor och morfar och vattna deras blommor, eftersom de hellre är i blekinge än att vara hemma och vattna blomkrukor. Ja, men då är det väldigt lägligt att ha en mig som kan göra det. Jag är bara för underbar.

All day, all night

Tror inte riktigt att jag är fullt frisk. Somnade vid 20.00 igår och ställde ett larm på 07.30 så jag skulle hinna upp i tid och få ut något produktivt av dagen. Det larmet stängdes såklart av av mig 07.30.01, och jag fortsatte sova till 11.30. Vad är det, 15 timmar någonting? Det är ju bara galet. Dessutom så började jag blöda näsblod sekunden jag gick upp ur sängen, och det är inte heller ett allt för bra tecken om jag minns rätt. Lite sjuk är jag nog.

 

Men then again... definiera "lite sjuk"

Se om jag bryr mig

Det är jag

Jag vägrar lägga ner
Vägrar sitta ned
Vägrar ligga ner
Jag vägrar ta en order
Ja, ja jag vill bara spinna mer
Aldrig titta ned eller skämmas för min uppsyn
Vägrar vara som dom som aldrig står upp för nånting
En krigare med själ för jag har slagits sen dag ett
Trott på mina drömmar trots dom kallat det för vanvett
RSS 2.0