Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



Let's make it happening

Nu har jag kommit hem och har precis hunnit äta, packa och byta om. Ingen träning ikväll som sagt, utan jag rullar vidare direkt efter skolan. Blir bara att sminka sig och försöka att inte se alltför risig ut nu, om en timme ska jag möta upp becci och så lunchar vi stenhårda grabbar som gått upp så tidigt och morgontränat.

Alla som inte dansar

Busy busy me, vilken bitch som gjort uppdateringen skadalös. Men nu är det ju grisigt med träning förstår ni! Imorgon blir det dock bara ett morgonpass, ska vara i hallen kvart i sex och jag beräknar att det tar en cirka 2-2½ timme innan jag kan ställa mig i duschen. Jag har också planerat in att hinna hem en snabbis sen innan jag åker till skolan och lunchar eftersom jag ska vidare sen direkt på kvällen. Tyvärr måste jag censurera lite eftersom man inte vet vilken jäkel det kan vara som sitter och läser här, jag är på hemligt mission nämligen. På lördag kan ni få hela inside scoopen.

Snart är det typ snöre runt halsen

Neej jag orkar inte. Typ sov i skolan idag. Snacka risig brud. Och ja, morgon och kvällsträning = dålig uppdatering. Går liksom inte att få ihop tidsmässigt. Dessutom inte när resten av tiden spenderas med ångest. Eller plugg. Vilket ganska mycket är ångest. FABOULUS.

Nej, puss o kram göbbar palla detta jag har inte tid. Har en dejt med John Blund.

Datorn är ju på, såatt

Nu sitter jag och väntar på att becciboop ska, citerat "sminka sig lite snabbt" innan vi kan rulla vidare till skolan och äta lite. Morgonträning idag, jag tränade från 6 medan glidarn tränade från 7. Livet är ju bra hårt.

??

Rebecca: Datorn är på, så om du vill gå in på datorn så är den på.

??

Ehm okej, jag gör väl så.

Helvetesskolan

Nu har jag packat upp ännu en flyttkartong med endast gamla skolpapper, det är förjävligt måste jag bara säga. Överkurs, överkurs, överkurs, engelska, matte, grammatik, uppsatser. Inte minst de 13 kemi/fysik/biologi anteckningsblock från de fyra åren i högstadiet, underbart med natursatsarskola eller vad säger vi? Sen så hittade jag ju allt det där som man höll på med när man helt enkelt inte orkade mer. Lappar som skickades runt i klassrummen, teckningar och prov rivna i hundra bitar.

Baktung

WHOOPWHOOP! Mötte niki i täby och inhandlade nya jeans. Behövdes GRYMT mycket eftersom jag rensade ut 7 par för någon vecka sedan eftersom min rumpa är för stor. Ja jag vet, älska mitt liv.

You don't want to be alone

Kommer funka, måste funka, nånstans där finns vår plats

Jag har aldrig varit stoltare. Har så ont i rumpan så jag knappt kommer ur sängen. GOTT TECKEN mot beach-rumpan-2012 eller vad? Riktigt grisigt var det med träningen igår. Morgonträningen flöt på bra och höll på i lite mer än 2 timmar, simning praktiskt taget hela tiden. På eftermiddagen gick jag upp och fortsatte med min altenativa träning - vilket innebar 3 km rodd, 5 km cykel och 1 km nervarvning på löpband, innan jag avslutade med en 1000 meter simning ungefär. Länge sedan jag sov så bra som jag gjorde efter det.

 

Tack Carro, för att du gör min altenativträning så mycket lättare ♥

Mobilblogg

Nu är det såhär att jag har gjort en pakt med carro att hålla mig borta från datorn idag, så den enda uppdateringen det blir är den här snabba mobilbloggen. Just nu är jag påväg hem från träningen som spenderades på löpbandet (altenativ träning) Det blir bara hem och käka och sen en snabb dusch och BUMS i säng. Opp tidigt imorgon på morgonträning. Alarmet går 05.00.

Inte rätt tjej för jobbet

Har precis kommit hem från pinigaste träningen. Slaktning i gymmet, slaktning i vattnet och slaktning på kanten. Efter det var det bara att tagga slaktning när det gällde att träna en bunt 5-åringar. Och let's face it, det är inte vad jag är ämnad för. Rehab nästa.

Vad kan gå fel nu?

Chacha bloggen sitter här i mina nya pumps och hunterstövlar bara för att jag är så snygg, dagens outfit är en top från zara, jeans från weekday, gammal kavaj men fortfarande typ fett chic, jacka brun, hunters, armband, halsband, örhängen, strumpor aah oh en massa sånt nivet och en hatt med aa men ni fattar. Dagens facelook enkel men ändå frääääsch. Förlåt för kvaliten och dålig bild, svårt att fota i rätt vinkel.

 

Seriöst. Palla modeblogg.

Orka historia, vi kör solsidan istället

Det går i familjen

 

Du är underbar hjärtat, glöm inte det. All kärlek till dig gummsan.

 


Tjenare mannen

Jag försov mig två timmar idag, vilket innebar panik och världens sämsta morgon. Tror ni inte det blev följt av "lektion inställd"? Jarrå. Satt på tunnelbanan när Rebecca ringde och berättade att det inte var någon skola idag. Härligt. Vi träffade oskar på vägen och åkte till rådhuset tillsammans, sen gick jag och Rebecca och steamade upp oss med solsidan innan vi gjorde färdigt 2 frågor på historian. Värd dag. Nu är det bara att tagga träning.





 



Du och jag McDreamy

Ojojoj nu måste jag plugga, ladda inför morgonträning, stressa, vilja ta livet av mig. Nej men vänta. DET BEHÖVER JAG JU INTE ALLS. Hahahahahahahaha. Varför? För att jag är ledig. Nä skit i det här, nu blir det ett par avsnitt greys med min älskade mcdreamy.

 

Seriöst orkar inget mer, vilken snubbe. SÅNT CHARMTROLL! I. Am. Struck. Asså finns det någon med hans looks och personlighet så varsågod att komma fram, just saying.

 

Självklart är Patrick (som han då heter på riktigt, men vem föredrar inte McDreamy?) en blivande gäst på snygginlistan. Jag vet, hemsk uppdatering på den fronten. Men den som väntar på något gott...

Help me god, my brilliance have now become a bit of a burden

Kaffe UTAN socker. Jag finner inga ord. Vuxenpoäng på den Linnea, vuxenpoäng.

Odödligt

Tror ni inte fullt i fan att när man väl sätter på radion så är det Guns N Roses som spelas. Jag har aldrig funderat speciellt mycket på det förut, men när man har spelat samma låt på radion i 25 år så vet man ju att man har lyckats. Det är så coolt när man tänker efter. Riktigt stolt blir man ju. Kungligt var ordet. De låtar som jag spelade sönder vid 10 års ålder är fortfarande lika aktuella, där har vi definitionen av great success.

Ch to the illax

Pluggade till mitt prov i "stresshantering och mental träning" i badkaret. Hur stressfritt är inte det? CHILLAX. Somebody stop me, I'm on fire!

Life's a bitch

Jag har kommit in i grisigaste deppmode idag. 2 timmar i badkaret och sen resten framför Greys Anatomy och jag skojar inte när jag säger att jag har gråtit floder. Känner för att vara största potatissäcken idag och bara deppa och tycka synd om mig själv. Orka att det är äckligt bra väder ute nu också. Ingens liv är värre än mitt.

Off to school

Herreminskapare vad bra jag sov inatt. Från 22 till 09.30. Jag har laddat upp med sum41 senaste timmen, och jag är precis färdig för att gå. I tid och allt! Perfekt!


Du flyter bäst om du har väst

Amen naaaj, jävla skit vad grisigt skolfotot blev. Vissa påstår att det dok är värre med matkorten som vi ska ha i tre år, men det är det mest korkade jag har hört. Let's face it, matkorten behöver man inte visa för hela skolan.

Heja bamse, store starke bamse

MEN JÄÄÄÄRNSPIKAR! Här sitter man som en annan pluggis och så kommer man på mitt i allt att det är skolfoto imorgon. Men hallo. Dags att ta en dusch kanske. Håret är väl typ grönt av kloret vid det här laget, och spegeln är väl inte sådär jättesmickrande. Tajt schema här, men det är bara att klämma in en liten smygdusch. Vad gör man inte för ladiesen liksom. Ja Rebecca, DU.

Hon är ganska bra min mamma

 

Om det här inte är en sporre till att plugga snabbare så vet jag inet vad som är det.

Yiiiihaaa

Tillbaka från träningen, nu kör vi! Analysen på kravallerna i london, you go girl!

F som i fail

Helvete Kerstin, jag har en hel halv förbannad jävla uppsats kvar till imorgon. Analys, diskussion, källkritik och sammanfattnig. Innan dess är det 3 timmar på badet som gäller. Dagens FML helt enkelt.

September

September jäkla tattarmånad. Det går inte att kliva utanför dörren utan att håret krullar upp sig. Åt fanders med den timmen spenderandes med plattången, viiilket tidsfördriv ändå. Man får överleva i alla fall. Tur att man är en sån där survivor. Klarar av vilken kris som helst.

Pusspuss och allt det där

 

Nej godnatt folket. Nu blir det att sussa bara. Lyx med schemalagt träning imorgon (specialidrott) så min morgonträning börjar 9 och inte kvart i 6 som i vanliga fall. Kunde inte vara mer taggad.

FEST FÖRFAAN!!


 

Detta var det enda jag lyssnade på när jag var liten. (Sök på James&Karin och knock yourselfs out) Älskar att den bästa versionen jag kunde hitta var med en hund som säger att han är en fjäril, vilket måste bevisa något om vilka slags personer det är som lyssnar på den här musiken. Vänta bara tills världen upptäcker den här genren, det här är nya rock n rollet.

Ice, ice baby

 

Pluggpluggpluggpluggpluggplugg. Tyskaplugg. Livet leker ja.

What are words

Lelle: På sista tiden har jag börjat säga "hejdåbrorsan" asmycket. Asså hela tiden verkligen.
Elin: Hejdåbrorsan.... Va?
Lelle: Jo men det är typ mitt careface. När jag hatar någon och bara vill att de ska ut ur mitt liv så ba "ah men dra åt helvete har jag frågat dig eller nääää juste hejdåbrorsan ha ett bra liv" Asså tjadåbrorsan. Fattar du? "TJADÅBRORSAN!"
Elin: Men... det sa du till mig igår.

Standard

Jag har idag smält min första kastrull. Nedbränd. Sönder. Rostig. Mamma kommer inte bli glad när hon kommer hem. SURPRISE MAMMA!

I don't care about tomorrow, I live today

Smålappar som flygit runt under lektionerna

Emelie: Hey!
Lelle: Hej
Emelie: .....
Lelle: Asså Emelie, så jävla tråkig är du
Emelie: Jao... klart man är...
Lelle: Vill du något eller? Då får du säga mer än hey din tönt
Emelie: Naj... Ville vara social!!
Lelle: Mission impossible då alltså? Dra till med något annat än hey så funkar det kanske
Emelie: Hihi okej! Wazap?
Lelle: Eeeh... MATTE! Tror inte riktigt du fattade budskapet i det där men okej. Whaaazaaap själv?
Emelie: Aha okej, du lyssnar alltså. Sats. jag funderar.... på djupa saker
Lelle: Typ köttbullar?
Emelie: Nja, asså köttfärsbiffar nu menmen
Lelle: Hårda grejer
Emelie: Mm, tungt asså...
Lelle: Typ gott ju

Are you having a good time?

NU ÄR DET SOMMAR NU ÄR DET SOL! Nu är det heeelg igeeen. Fast grejen är ju den att jag faktiskt inte är speciellt taggad. Dödssjukan har gått över, jag är inte självmordsbenägen längre och livet fungerar lite smått sådär. Men jag kan ju fortfarande inte göra någonting som definieras som kul. Gå ut, nääääj. Träna, nopp. Röra på mig, niet. Äta, som om. Ingenting finns det att göra. Lever under ett berg av mediciner och varmt te. Typ. Värsta offret.

Fyfaaan

Mina öron dödar mig, min hals dödar mig, mitt huvud dödar mig. Är det här något jävla självmordsuppdrag eller? Nej men seriöst, hata mitt liv. Det gör ont överallt och jag känner mig som shreks farmors gamla gröt typ.

Detta kommer bli min dödsbädd, helt seriöst

Jag kan inte sova.
Jag kan inte äta.
Jag kan inte träna.
Jag kan inte tänka.
Jag kan inte andas.

Stort utbud på grejer som funkar.

Vadå barnen i afrika

Det är så synd om mig. Jag är sjuk som en hund. Mina halsmandlar är stora som tennisbollar. Jag låter som en man. Jag har ont i huvudet. Jag har ont i magen. Och hör och häpna, jag går i skolan. There you go. Varför det är mest synd om mig i hela världen.

Ingen Lindberg, ingen

 

Ingen gillar en dryg P-gubbe Lindberg. Inte ens facebook.

Feber

Den här dagen har varit så galet onödig. Upp halv sju, och bort till skolan med specialidrott som första lektion. Men eftersom jag "var för sjuk för att delta" fick jag istället i 2 timmar sitta och "vila". Detta innebar sitta på min rumpa och vänta på att det skulle bli lunch, att lunchen skulle bli mentortid, att mentorstiden skulle ta slut och att 150 minuters engelska skulle börja. Jag skyndade hem så fort jag kunde efter det och tog ett varmt bad, pluggade lite och bara tog det så lugnt jag kunde. Det blir att ta hand om sig själv så man är pigg som en mört innan veckoslutet. Jajjemänsan bettan, kan du hoppa opp å klappa dig på. Gäller ju att vara på topp.

 

Man gör ju vad man kan för att se bra ut.

Gurrycurry liten

Best friends

Ex-friends till the end
Better off as lovers
And not the other way around
Racing through the city
Windows down
In the back

Of yellow checkered cars

 


Bästavän ♥

Av med byxorna och bort med sminket. Nu har jag precis kommit innanför dörren efter att ha rullat hem från Gustavs och Matteus filmkväll mitt i mörkaste natten. Myyycket godis blev det, så lagom rund är man ju. Men gud vad roligt det var att se dem, bättre människor får man ju ta och leta efter. Träffade också Currys skolkåpiz, Jenny. Riktigt go jänta blir man ju tvungen att säga, BRA VAL GUSTAV!

Madre är inte hemma ikväll, hon jobbar och är borta hela helgen. Lite tråk att komma hem till ett helt tomt hus, men det får funka. Bara att hoppa i säng på en gång. Upp imorgon och fortsätta pluggandet. Sedan får vi se om det blir lite gym eller om jag åker ut till berga och surprisar Elin lite. Vilken jävla slaktarhelg!

 

Jag har sån tur som har någon som dig. Du lyser upp den mörkaste dagen.

Sötnos

Lite smått nödvändig shopping (linnen, anteckningsblock osv) och MAT. Jag har precis kommit hem och ska ladda upp med lite plugg innan jag sätter mig på tuben och åker till Gustav och Matteus och har filmkväll. Vilken perfekt dag!

Nikidejt

Idag blir det nikidejt. Niki i stan. Med mig. Åååh jag har saknat dig så mycket älskling!


Fett duktig med plugget

HEEEEEEEEEEEEELG! Jaarrå, välförtjänt! Dödslektion idag, företagsekonomi så länge så jag började få ytterligare ett par åldersrynkor. Dock var det sovmorgon till 13.10 (mamma, schysst att ringa klockan sju då liksom), så mycket mer har jag inte att klaga över.

Ska se till att få en massa plugg gjort nu så jag bara kan chillaxa mig igenom nästa vecka. Fick ytterligare några fler läxor idag, så det är lika bra att kötta på. Bara att börja med att tagga mediadelen, sen blir det tyskaglosor och uppsatsskrivning av 2 resultatdelar på ett par artiklar om kravallerna i London. Sen lite mat på det. Bra planering!

Kul liv

Idag har jag fått 56 tyskaglosor
Information om matteprov nästa vecka
Samhällsuppsats-uppgifter
30 sidor media i plugg

Kul liv.

Do you remember when we first met, I sure do

Your a faggot, faggot, faggot

Ameeen tjaaaa, bra uppdatering elläh? Jorra föfan. Bror min kom och hälsade på lite, erbjöd en resa till Turkiet, chillade lite, kärlek till den snubben. Just nu sitter jag och skypear med Emelie, gamla frugis. Skitjobbig brud, hör inte av sig på en månad och nu dampar hon loss på tangentbordet. Gillar henne ändå som tur är.

 

Kommer du ihåg? Dryga halvåret sedan...

RSS 2.0