Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



What what?

Det är 15 minusgrader utomhus.  Say what what, in the butt...

B. A. R. A. A. R. A. B.

När jag och Christine mycket diskret på Svenskalektionen vände böckerna upp och ner och låtsades om att vi faktiskt angagerade oss märkte vi att ordet "bara" blev "arab" upp och ner.

....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Nej vänta... Det här var mycket roligare på lektionen...

Too little too late

Men ååh, ibland blir man ju lite irriterad över hur lata folk är. Och jaa, detta kommer från en av sveriges lataste brudar. Men ärligt "ooh, RIP Dobbey i Herre Potter som dog i senaste filmen" Herregud, detta hade varit aktuellt för ett bra tag sedan om folk faktiskt hade läst böckerna. Pinsamt Sverige.

Snygginglistan

Tänk vad mycket snygga personer det finns här i världen...

"Zac Efron, Zachary David Alexander Efron, född 18 oktober 1987, är en amerikansk skådespelare och artist. Efron föddes i San Luis Obispo, Kalifornien, och flyttade senare till Arroyo Grande, California. Hans far, David Efron, är en ingenjör på ett kraftverk, och hans mor, Starla Baskett, är en före detta sekreterare som arbetade på samma kärnkraftverk. Efron har en yngre bror, Dylan."


 

Alla känner igen den här killen från klassikern High School Musical, Efron är ju bara någon man inte kan missa.

Tiden är en underlig sak

Jag kommer ihåg när jag gick i 2:an. Min brorsa gick i sexan då, och om jag ska vara ärlig mot mig själv... Shit vilken mupp jag var. Sexorna var stora och stöddiga, men ändå kaxade jag emot så galet mycket så fort de yttrade ett enda litet ord i min rikting. För jag var stor. Och cool. Jag var Linnea la gansta!

Sen i fyran så kommer jag ihåg att respekten för sexorna ökade. Men satan, jag gick i fyran! Jag hade hela tre årskurser under mig. Vilken maktkänsla man fick! Jag tyckte jag var så vuxen. Man hade ju till och med börjat få riktiga läxor!

I sexan blev det ny skola. Där var jag minst såklart, men det var jag mycket medveten om. Gud, jag tror nog ändå att det var min käft som glappade mest. Dock hade jag ju kontakter i nian som räddade mig när allt gick lite överstyr och jag hamnade i för mycket trubbel. Men hallo, högstadiet? Jag var en stor flicka.

Sjuan blev ett helvete i och med att niorna transkade vidare och jag stod själv med min käft. Nä, just då tyckte jag ju inte att det var ett problem. Jag var knappt 1.60 och gick i högstadiet. Högstadiet. Bara lyssna på det. Jag började bli sååå stor! Jag kunde dock ibland känna att jag inte hängde med i tempot. Sjuan, redan? Jag kände mig ju som ett barn, inte kan man vara så liten när man går i sjuan? De sjuorna på gamla goda tiden var ju så stora. Och jag... Var.. Inte alls stor... Jag ville ju vara en barnslig snorunge egentligen.

I åttan blev det hela lite läskigt. Jag ville inte ha betyg. Jag ville inte veta att jag hade gått hälften av min tid på min fina skola. Jag fick panik. Jag var ju liten, varför gick då allt så fort? Det var inte direkt så att jag började hålla munnen i styr, oohneej. Men jag började känna att jag inte riktigt kunde ersätta förra årets åttor. De stora. För jag var inte stor. Nej fy, jag kände mig så jävla liten.

14 barre folket, inser ni hur lite det är? Man inbillar sig hela tiden att man har växt, men man inser aldrig att utvecklingen går så långsamt. Jag känner bara att jag krymper mer och mer, att världen blir större. Ju mer jag tänker på det, detsto mer uppenbarar det sig för mig att jag bara är en liten skit. Jag har inte åstakommit någonting här i världen. För jag ÄR liten. Och det kommer jag vara ett tag till.

Gymnasiet. Hör bara på det. Då tycker man ju kanske att jag borde börja se på mig själv som någon lite äldre. Dock kan jag inte släppa tanken på att jag faktiskt bara är en världelös lite skolflicka som inte kommit någon vart. Under åren har jag växt i alla andras ögon, men i mina ser det bara ut som att jag krymper. Och det gott folk, skrämmer skiten ur mig.

Det blir desto klarare

Plugg suger. Hårt.

TV för hårdningar

IRONMAN!
IRONMAN!!
IRONMAN!!!
IRONMAN!!!!
IRONMAN!!!!!
IRONMAN!!!!!!


Uppdatering
Någonsin sett på en film som man byggt upp såna förväntningar till att den i slutändan bara är kass? Trodde den skulle vara tuff jue...

Stora frågor i livet

Hur kommer det sig att jag är så bra på att spräcka mina sovbyxor, alltid över sömmer på arslet? Det är sånna här livsviktiga frågor som håller mig vaken om nätterna...

Bigsister

Jag har precis varit hos brorsan och Eva (utbytesstudent från Slovenien) Herre. Min. Gud. Detta har gjort min dag. Jättetrevlig tjej, och Martin är en helt okej kille han med. Så det funkar, liksöm.

Hur som helst, när sen killarna i Martins klass kom med sina slovenare kändes det lite obekvämt, så jag bestämde mig för att det var dags att pysa därifrån. Jag hälsade såklart på alla, och innan jag skulle gå fick jag höra att "jag var Martins storasyster" Say whaaat? Jo, Eva förklarade.

"Oh gosh, i thought you were like 18, 20 years old. You know, i thought you were Martins bigsister, not the younger one. Well perhaps not 20, but 18. Yeah... 18"

Näänää, tänk vad fel det var. Martin såg ut som om någon hade slagit honom mitt på käften och jag berättade att det inte riktigt såg ut så. Jag nämnde att jag praktiskt taget var en liten skitunge och var rädd att bli uppäten av alla 2-meters långa människor.

Hon gick ut i vardagsrummet och började snacka på slovenska. Det var ungefär här jag insåg jag var samtalsämnet utanför köket. Hon kom tillbaka och bara skrattade. "I told them that you were uncomfortable around them, and they were like "why?" So, i told them how old you were and.. They thought you were about 18 too..."

HÅHÅ! Jag har tagit mig hem och lyckats med att undvika att bli uppäten på vägen, och har också några komplimanger i bakfickan. Vilken dag. Vilka människor. Shit asså, det kunde inte suttit bättre. Tack Martin, lillebror, hoppas det känns bra... Jag? 18? Är man go eller?

Karl Fazer Choklad

Mamma hittar en halväten chokladkaka i soffan...

Mamma: Men Linnea! Har du köpt den där Karl-Oskar eller Karl-Alfred chokladen eller vad det heter!?
Lelle: Ja det var... men vah?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Mamma: Karl-Frans eller vadå?

Jag har officiellt dött av garv och överlevt ändå.

Tzatziki-killen

Men vaaah?! Tzatziki-killen är 18 barre?! Nänä, det här stämmer inte... Han är typ... sju.



Och ja "Samuel", du kommer föralltid ha identiteten som Tzatziki-killen. Sånt är livet.
 
Jag vet dock inte vad jag föredrar. Tzatziki, 7. Eller, Tzatziki... 18...! HÅHÅ!

Jag är ledsen att jag tog i så hårt. Det var inte meningen.

Ahopp. Så var favoritpennan sönder också. Vad finns det nu kvar att leva för?

Min facebook-status för tillfället

Min kärlek till dig är som diarré... Jag kan inte stoppa det

La la land

Piggelin så fin...

Farlig tjej

Jag ritade en dödskalle på min hand, och nu känner jag mig riktigt dangerous...

Piggelinchock

DM gick inte så jättebra, 30 hundradelar över pers. Men skitsamma, jag vet att jag kan prestera och jag kommer göra det. Nu får jag satsa på träningarna och kanske först och främst på att bli frisk. Och vad som är grymt när man har ont i halsen och huvudet, PIGGELIN! Laddar som fan med silverte, (honungsvatten) varm soppa och vampire diaries.

Mår mycket bra

Pigg o glad kexchoklad. OR NOT!

Klockan är sju och nu tänker jag sova.

Jag mår galet illa och tror tyvärr att jag har feber.

Var förlagschef idag, och allt man ville var att banka huvudet i väggen.

Sen blev man hemskickad från träningen också.

"Du är sjuk" Ah, no kidding?

Tagga på DM imorgon också.

En 20a på att jag kommer spy.

Godnatt.

"Problem med djupseendet"

När jag går ut från tunnelbanan blir jag bara så himla lycklig. Det snöar ute! YES! Gud vad jag älskar snö!

Allt försvinner dock ganska fort när jag inser att snön som landade på mig faktiskt bara var löv som blåste i vinden.

Väntar på tunnelbanan

Fyyfaan... Tror du inte att det BARA är min linje som är försenad? Och tror du inte att jag är dum nog att byta vid gamla stan, UTOMHUS? Smart Linnea smart... Satan vad jag fryser

15 November, YES IT IS

Jag har blåsor över händerna, är trött, luktar klor och känner mig sådär allmänt pigg. NEJ LINNEA LINDBERG, detta beror inte på "för tunga vikter i gymmet", sluta mesa dig! Du ska över 50 kilo nästa gång, inte diskutabelt. Imorgon blir det dock en paus från vardagen då det inte blir någon träning, utan bara "Vincente". (idrottspsykologi) Innan Vincente-mötet klockan 17.30 ska jag möta upp några av mina favorittjejer och chilla medan små pojkar och flickor tränar. Eller blir tränade, det beror på hur man ser det hela... 

Visdomsord

Anna Mathssons och Linnea Gustafssons chatt 15 November 2010

Det är skönt att gå på toa
Men mycket roligare att äta

Leva i nuet

Eftersom jag lever i nuet tänkte jag inte gå igenom mina förjävliga lopp

Nice to meet you. Now, get the hell out of my face



Tur som satan att min kamera ändå är sjukt dålig...

Moonshine



Om man letar som en galning efter en låt och inte hittar den så kan det bero på att den inte har kommit ut än. Bara en tanke. Detta kan förklara en hel del eftersom skivan med denna låt släpps den 26 Nov. Dock så var det ett tag sedan jag kom på detta och faktiskt hitta det här klippet. Men eftersom jag aldrig publicerade något så kände jag att det var dags. Det känns bra...

Jay Jay Jay Jay

Jay Smith på TV.
Killen är ju för bra.

Leva i nuet

Eftersom jag lever i nuet så tänker jag inte börja prata om Sum-Sim förän det väl är igång.
Nu ska det satan simmas.

Tidig Friday

Häärlig fredag, slutar snart. Egentligen jobbar jag till 15.00, men nu får jag gå en och en halv timme tidigare. I like it.

Den här veckan har gått grymt fort. Jag gillar det här på Simförbundet. Nu blir det att åka till träning, kanske gymma lite och ladda inför helgen. Det är Sum-sim Region, (svenska ungdoms-mästerskapen) och det är bara att hoppas HOPPAS på att det går bra.

Vad jag kommer sakna



Det absolut enda som jag aldrig växt ifrån på min fina skola. BOCKEN, aka Fredrik Kruse. Eller Keso, eftersom han ungefär såg ut som keso när han var dum nog att raka av sig skägget. Bockskägget är dock borta numera, MYCKET SYND. Tack sveriges bästa "lärare" (han är egentligen inte värd att få skiten som "lärare" över sig, eftersom han är en i klassen och inget annat. Snarare en vuxen elev. Dock har han inget jobb som direktlärare men är anställd på skolan för andra uppgifter, teknik, vikarie och dylikt. Därför är han alltid i området på skoltid) för att göra skolan lite mer värd att vistas i. Satan vad jag kommer sakna dig.

Vem fan vill vara mogen när man kan vara det motsatta?



 

 Jag åstakommer fina arbeten på tekniken.

Det är inget fel att vara omogen

Lelle: Jag är såå omogen
Anna: Det var ingen nyhet
Lelle: Hehehehe, men skitkul ju

Min fransman till stalker

Så jag går nerför rampen och är på väg till träningen. Det går en man 20 meter framför mig. Plötsligt så börjar han vrida och vända på sig, och när han ser mig så börjar han praktiskt taget att gå baklänges. Guud så jobbigt, tänker jag. Jag verkligen hatar människor som stirrar på mig utan någon som helst anledning. Vad är problemet? Har jag något i ansiktet? Sitter min tröja fel?

Han kommer fram till ingången, öppnar dörren och... Vad gör människan? Åh, nej... han håller upp porten. Och nu väntar han på att jag ska komma ikapp. Vad var det med honom? Detta börjar bli obehagligt.

När jag kommer fram mumlar jag ett svagt tack, och han ger mig ett stoort leende. "Ladies always comes first!" Ojoj, den här killen var alltså inte svensk. Han håller ögonkontakten och det tar ett tag innan jag förstår att han vill att jag ska svara. Det blir ett enkelt "Oh, i didn't know you spoke english. Thanks."

Hur som helst, påvägen ner för trapporna och genom korridoren så börjar vi prata. Det visar sig att snubben är i 25-års åldern, kommer från Frankrike och precis har flyttat till Sverige. Nu är han i simhallen för att gymma. När vi nästan är framme så säger han; "Are you a swimmer? I mean, are you here to swim?" Jag svarar att det stämde ganska bra. Och det är nu det blir riktigt läskigt. "Yeah. I have seen you swim. You're really good."

WAAH! Jag vet precis hur det står till med den här killen. Han är sinnessjuk. Han är min stalker. Han kommer döda mig. Gå snabbare Linnea, gå snabbare. När han fastnar i en grind ser jag min chans, jag ser till att skynda mig därifrån. Medan jag väl gör det börjar jag tänka... Var, när och hur exakt har han sett mig? Och hur satan kan han känna igen mig?

Nu när jag tänker på det var jag ju bra dum som inte bara ställde de frågorna till honom. Idiöt! Det är inte varje dag man får chansen att prata med en skapligt snygg fransman...

Hur efterbliven på en skala...

Ibland undrar man om min hjärna sköter sitt egna liv. Jag skulle svara på en fråga jag just fick...

"Älska eller bli kliad på ryggen?" MEN VAH? Jag är tvungen att läsa igen.
"Älska eller klia ryggen?" Vänta... är det jag som ska klia någon på ryggen?
"Älska eller bli älskad?" Är jag hög på något sätt? HUR I HELVETE får jag älska till rygg?!

Detta är inget starkt ögonblick för mig måste jag säga... Men låt oss bara skylla på att jag är trött efter mitt första pluggpass på 2 veckor. Jag har inte riktigt kommit i form efter slappandet. Lov och allting. Det kan inte vara bra för min stackars hjärna...

Can only make me stronger

Jag har rivsår på halva armarna efter catfighten jag och niko hade med hjälp av 3 whiteboardpennor. Han hade 2, jag hade 1. Shit asså, visst att killen är biff, men ska det vara så svårt att ha en riktig bitchfight utan att någon går därifrån med ett dussin skrapsår? Nää, här ska det rivas som en annan kärringfajt. Och om vi nu bara tar det exempel att niko är 40cm längre än jag så kan ni ju ge er fan på att det är jag som får ta stryk. Niko, hoppas du njuter av din vinst. Känns det bra att vinna över någon som är hälften så gammal när du har handikapp och hjälp av en EXTRA PENNA?

Underbara natthumor

Why are you still living here?!



Hahahaha, så himla bra! Hysterianfall, hahahaha!

Geniklubben

Camilla: Vad menar nån när dem säger att man inte ska äta gul snö?
Lelle: Eh, att man ska inte äta snö som är nerpissad...?

Städat, check!

Mamma: "Städar du nu i helgen när jag jobbar?"

Allt på mitt golv är numera flyttat till samlade högar. Utspridda över hela rummet...

Pompe, say pompe

Jag vet inte hur jag kan ha missat det, men Escape The Fates nya platta ÄR. OFFICIELLT. UTE!

Uppdatering!
Jag tror att skivan släpptes den andra (detta innebär att det var 3 dagar sedan)

Nanana [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]



My Chemical Romance nya singel, från skivan som släpps 22 November... Beroendeframkallande.

Bara för att klargöra...

Bara för att förtydliga, det här är två helt åtskillda händelser som inte hör ihop med varandra. INGA missförstånd här tack.

Luciakillen

Jag har blivit kär i en snubbe i min mattebok. Obesvarad kärlek suger. Det är lite sorgligt...

Im alive!!

Jag var jättemodig. Stoneface.

HAHAHA! Nä, jag satt och krampade och kved halva filmen. Och jag hade kramp i hela armarna efter att ha kramat mina händer i 2 timmar. Trodde hela tiden att det skulle vara hända något vidrigt, och därför såg jag till att snegla åt sidan då och då för att vara säker på att min 2-meters biff satt kvar. Men om jag ska vara helt ärlig så är jag lite besviken. Dåliga effekter och en otroligt seg skräckfilm. Dock var hela grejen skitmys. Förutom resan hem till Anna sedan kanske... Men jag blev varken misshandlad eller kidnappad, så en helt okej dag ändå!

Camilla somnade i soffan runt halv ett, men när vi fick liv i henne igen så blev den 2 timmar uppe till. Gosh, jag älskar mina brudar...

Jajemänsan

Nu såhär strax innan frukost passar jag på att kasta in mitt 800ade inlägg. Tänk vad fort tiden går när man har roligt...

Höhö

Gud jag har varit trött de senaste 3 timmarna. Varför har jag inte gått och lagt mig? Jo, FÖR ATT DET ÄR LOV! Detta är höjden av frihet! Vara uppe tills man spyr utan att plågas av tvångstankar som "gå och lägg dig Linnea, så att du inte somnar på tyskan" Un.De.R.Bar.T!

Osäkerhet

Jag tror såhär, alla är vi osäkra. Skillnaden mellan oss är dock hur vi får utlopp för detta. Vissa pratar med kompisar, vissa går i terapi och vissa kanske håller det inom sig. Vissa försöker vinna över osäkerheten. Sen finns det en del som faktiskt låter det gå ut över andra. Vissa kanske söker stöd hos likgiltiga, osäkra människor och försöker sedan tillsammans att finna osäkerhet hos någon annan. Vissa försöker må bättre genom att få andra att må sämre. Vissa döljer sin osäkerhet genom att blotta någon annans. Denna någon som faktiskt ofta är stark. Om inte helt igenom, så i varje fall på ytan.

Seriöst, bråka med mina kompisar och du bråkar med mig. Och jag lovar, det är RUSKIGT att ha en 1.60 vit brud efter sig.

Nämen se på det du

Min syster, MIN STORASYSTER, ber mig om råd om kläder...? Jag är djupt hedrad..

Bummer...

Jag missade mitt tåg med 3 minuter. Svar ja, det är tåget som går en gång i halvtimmen. Men vadå, jag har ju ändå inget bättre för mig klockan åtta på en tisdagskväll än att sitta på en perrong och frysa arslet av mig...

Slash

Eftersom min kropp ungefär är lika pigg som en död råtta så lade jag mig för att sova mellan passen. Jag ställde larmet och gick och lade mig. Powernapps är ju alltid de bästa, det säger jag då. Jag drömde att jag uppträdde med låten Gotten live, vilket är ett bevis på den saken, ursprungligen med Slash och Adam Levine (från Maroon 5). Detta tog jag som en uppenbarelse, helt klart. Det första jag egentligen gjorde när jag vaknade var att sätta mig framför datorn och börja söka på slash i alla former. Slash hos Ellens, Slash live, Slash med Guns N Roses.... BAAM så var klockan alldeles för mycket, och jag blev tvungen att lubba till tåget (som dessutom bara går en gång i halvtimmen) Jag hann precis.

Nu sitter jag på tåget och undrar varför jag inte tog med mig några lurar så jag kunde ha fortsatt på slashsökandet. Gud den killen är något extra. Påstå inte att Slash är något annat än en gitarrgud, för då kan du lika gärna passa på att slå mig en pling medan jag sitter här och är rastlös på väg hem så ska vi nog göra upp om det.

Sjuka valpar

Somna till Sick Puppies. Det är bra gött.

Jag lökar sönder

Jag har så otroligt ont i kroppen. Nu på morgonen var det bara fys och gym i hela 2 timmar, och jag tror seriöst att all vätska jag har (hade) i kroppen är UTSVETTAT. Frääsching!

V, inte J

Mamma: Köper du något att äta där borta då?
Lelle: Va?
Mamma: Lovar du?
Lelle: Men va?
Mamma: Okej, bra!

Det är då inte lätt att vara gammal

Kötta, käka, vila, käka, kötta, käka, vila

Nu har jag kommit hem från morgonträningen, är helt slut och har precis insett att jag inte alls är frisk. Men, heligheten bakom att bli av med skiten... IGNORERA DET OCH PUMPA SÖNDER! Så nu ska jag käka, sova en snutt och sen åka in och gymma klockan fyra och hoppa i vattnet klockan fem. Träningen slutar sju och sen ska jag bara åka hem och sova.

Just nu håller jag också på att planera ett ev. biobesök på söder någon gång i veckan. Antagligen blir det Saw, och antagligen kommer jag skita ner mig. Om ni ville veta liksom...
RSS 2.0