Hej sötnöt!
Tittar du ofta in här eller?

Jag är en vanlig Stockholms-tjej i mina bästa år som är jävligt rapp i munnen och har otroligt torr humor. Ja, och så är jag ett stort träningsfreak och är allmänt sockerberoende.

Vad skrivs det om här då? Ja, det är en bedömningsfråga. Kort och gott, letar ni efter en fisförnäm blogg så har ni helt klart knappat in fel address i sökmotorn. För här skrivs det inte för att tillfredställa andra. Nej, i den här bloggen kan du läsa om allt som försiggår i folks huvuden, men som uppenbarligen är alldeles för ofina för att människor faktiskt ska samla till sig en skopa med mod och faktiskt säga det högt.

Ska man sätta en etikett på det hela kan vi kalla den här bloggkarusellen för Det Osagda. Men oroa eder icke. Ingen fara, ingen fara. Jag är ju här för att göra det åt er hur som helst, charmknutte som jag är. Tycker jag det är smart? Mycket tveksamt. Tycker jag att någon behöver ta till sig jobbet och få ut tankarna ur folks huvuden och lägga korten på bordet? Det kan ni hoppa upp och klappa er på. Ni kan ju alltid ge det hela en chans och se om det här är något att ha. Annars är du varmt välkommen att gå in på facebook eller vad ni galna tonåringar gör nu för tiden.

Ni kan höra av er till mig genom min mail

[email protected].



*Alla filer från denna sida är personliga och kan polisanmälas vid kopiering*



"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." //Nalle Puh



"Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel." //Samuel Goldwyn



"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." //Mark Twain



"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." //Ingemar Johansson



"De flesta lögner om blondiner är falska"



"Var sjutton ligger det där Australien egentligen?" //Britney Spears



"Mina föräldrar har alltid varit där för mig. Enda sedan jag var ungefär sju." //David Beckham



"Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant." //Göran Persson



"Vi ska inte gnälla över de höga skatterna, utan glädjas åt att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli." //Erik Lundberg



"Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet." //Viveca Lindfors



"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." //Goethe



Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva." //William Shakespeare



Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast: Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?



"Kärleken och sorgen är tvillingsystrar." //Blacklock



"En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten." //Ludwig Erhard



"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt." //Anatole France



"En riktig vän är en som träder in när övriga världen träder ut." //Walter Winchell



"Rökare är också människor, fast inte så länge." //Gertrud Wallin



"Jag har sex lås på min dörr, alla på en rad. När jag går ut låser jag vartannat lås, för när tjuven står där och dyrkar alla mina lås så kan jag vara säker på att han alltid låser tre utav dem." //Elayne Boosler



"Vi lever i en värld där saft innehåller konstgjorda smakämnen och möbelpolish innehåller riktig citron." //Okänd



"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre." //Woody Allen



"Jag ska ta mig levande ut härifrån om jag så dör på kuppen." //Homer Simpson



"Om du någonsin ser mig bli misshandlad av polisen, var snäll och lägg ner videokameran och kom och hjälp mig i stället." //Bobcat Goldthwait



"Varför kan inte bara araberna och judarna sätta sig ner och lösa det här som goda kristna?" //Arthur Balfour



"Avunden är den skugga som framgången kastar." //Robert Lembke



"Svaret på allt är kineserna." //Samhällskunskaps- lärare



"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan röra sig fortare än 15 km/h" //Thomas Treshold



"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger." //Oscar Wilde



"Bry dig inte om vad kritikerna säger. Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker." //Jean Sibelius



"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet!" //Kinesiskt ordspråk



"Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ert fall är jag villig att göra ett undantag." //Groucho Marx



"There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, & who always will. So don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future."



"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." //Bob Marley



"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life." //John Lennon



I wish I had a mango tree

Snygginglistan

Tänk vad mycket snygga personer det finns här i världen...

"Colin James Farrell, född 31 maj 1976 i Castleknock, Dublin, Irland, är en irländsk skådespelare. Han är son till den irländska fotbollsspelaren Eamon Farrell. Han har en son, James, tillsammans med modellen Kim Bordenave. Farrell föddes i Castleknock, Dublin. Han är son till hemmafrun Rita och fotbollsspelaren Eamon, han spelade för Shamrock Rovers FC. Colins farbror, Tommy Farrell spelade också för Rovers. Farrell har tre syskon, Claudine (som är hans assistent), Catherine och Eamon."

 

Charmigare irländare får man leta efter. Gorgeous.

Hamnar du i helvetet, skicka ett vykort

Hälsa till satan, vi hörs!

Älskar dig mest i hela världen

My precious

 

Nycklarna är mina. Nu ska jag invadera solna!

Divan


Det bläv upp tidigt imorse för att åka med Safir till veterinären. Stackars krake var helt vettskrämd, transportburen är inte det bästa hon vet. Men vi tänkte att eftersom vi ändå skulle flytta henne idag så kunde vi lika gärna ta allt läskigt på en gång och bokade en vaccinationstid. Antagligen måste vi komma tillbaka på lite röntgen och allmänna undersökningar, men det tar vi när hon har accepterat det faktum att hon har flyttat.

Duktig = Jag

Efter många lektioner och många tårar så har jag nu lärt mig att knäcka fingrarna. Eller... Jag kan inte göra det själv, men med elins hjälp, lite tårar och djupt pepptalk så funkar det. Jag är så galet stolt över mig själv så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dock har jag inte riktigt kommit fram till om det här hela "knäcka fingrarna grejen" är värt det än, för det gör så förbannat ont och är så läskigt så jag bara ryser av att tänka på det.

Dags

Det är nog dags för mig att sova lite. Klockan är nästan 2 och det är upp relativt tidigt och börja med flytten. Åååh gud, det här känns galet konstigt. Men det blir bra. Det behövs. Ja, det kommer bli riktigt riktigt bra.



 

 

Jag tror jag bestämmer själv, tack



 For your information så äter jag skinka den dag det passar, thank you very much. Varför? För att jag kan. Så farlig är jag.  

Lovilovilovi you

Fläng hit och dit, hit och dit. Ambjörn, Niki, Anna, Linnea, Elin, Rasmus, pizza, centrum, raptävling, badning, övernattning, träning, solning, subway, godis, bio, packning.

Det har hänt mycket, och om jag ska vara ärlig så tror jag att vi drar gränsen där och försöker låta bli att få allt att bli som en stor sagobok. Jag är på tok för lat för att gå in på något i närmare detalj, och jag har inte speciellt mycket tid nu heller med allt som händer. Ska se till att jag packar ihop alla mina grejer, för imorgon börjar den officiella flyttningen. Det berättar jag dock mer om när allt väl är igång. Nu först ska jag åka och träffa Elin, mitt lilla honeybee. Så dagens planer ser ut som så att det blir badning, lite mer packning och så bio ikväll. Håhåhå, spännande!

Nu kör vi

NU; ut med Elin i berga och KÖÖÖÖTTAAAAH! Livet är bra gott. Nu kör vi.

Inte för att vara en sån

Inte för att vara en sån eller något, terrordådet i Norge ÄR stort. Men creds till de här killarna ändå, för hur mycket kan man späda ut en historia egentligen? Någon slags gräns finns det kanske. Men hey, all publicitet är bra publicitet. Snacka om att slå igenom med stor debut!

Neptun fjärde bästa klubb

JAG ÄR SÅ GRYMT STOLT ÖVER ALLA DUKTIGA SIMMARE! Neptun, shit vad tunga vi är. Verkligen sjukt duktiga detta året, ett sååå bra sum-sim så det är inte klokt! Och ändå med bara 10 ynka simmare. Självklart hade min prestation som soffvärmare med pom-pomsen i högsta hugg en stor betydelse av de blossande resultaten att göra, men jag vill ju inte ta åt mig för mycket utav äran. Ni är verkligen grymma, riktigt roligt med så mycket bra simning!

Tehehehe, no you stop it!

Åååhååå! Jag har just upptäckt att skärmen på min lilla Packard Bell inte är så liten. Nämen tjinarääh, nu pratar vi! Kanske att det här kommer funka ändå....

Gabbe, lilla smickrare dära



 Tycker om mina vänner...

Vill bara påpeka. Jag? Duktig.

Se så duktig jag är som uppdaterat snygginglistan! Åååh nu kommer Anna bli så glad!

Snygginglistan

Tänk vad mycket snygga personer det finns här i världen...

"Ola Nils Håkan Svensson, född 23 februari 1986, är en svensk artist och låtskrivare. Ola Svensson deltog i Idol 2005, där han slutade på en åttondeplats. I januari 2009 vann Ola Svensson en Rockbjörn för "Feelgood" i kategorin "Årets låt 2008". Han har sammanlagt haft 13 Rockbjörns- och Grammisnomineringar. Ola har ställt upp i svenska melodifestivalen 2 gånger."



Ingen nyhet att killen är en av skånes stoltheter. Nomnom

Människa, se himlen nu

Inget som kan få mig på bättre humör...

Buy it, use it, break it, fix it

SERIÖST, VAD ÄR GREJEN MED HÖGTALEN PÅ DEN SAKEN? Teknologiskt my ass, inte ett dugg. Lugn nu.



Nu kör vi min GOSVERIGE lista. Det går bra nu. Eh... Om man bortser från datorn.

Seriöst, kan jag bara få tillbaka min skrothög?

Okej, nu har jag spenderat senaste timmen med att försöka förstå mig på den här grejen och laddat ner diverse grejer som man bara inte kan klara sig utan. Antivirusprogram, Spotify, Skype, Firefox, VLC media player - you name it! Jag bara säger en sak, den här grejen smutsar ner allt en Mullemeck står för. Helt klart. Den för skam över namnet. Ska jag vara riktgt ärlig så vet jag inte vad jag kommer ta mig till här näst. Det här är helt hopplöst.

Jag saknar min skrothög.

Welcome home, son

Nu börjar the new adventure featuring MIN NYA DATOR. Eller nya och nya. Den har legat i rummet ett tag. Mamma kom hem med den när Mullemeck (JA, jag har döpt min dator) började krångla riktigt ordentligen och blev mer eller mindre svår att få något gjort på, men jag vägrade ge upp den.

När jag insåg att hela systemet mer eller mindre var sönder så tog jag kraft till mig och överförde all data på min externa. Det var rätt bra gjort måste jag erkänna, precid i grevens tid. Sekunden efter att jag var färdig kraschade hela skiten, slocknade och lät som en brandvarnare ungefär. Nu får MullemeckII, aka Mullemeck den andra, helt enkelt duga i fortsättningen.

R.I.P. Mullemeck. Alltid i mitt hjärta.







Jamen vadå? Jag har ju ändå inget bättre för mig en kväll som denna. Nolifer.

Åh vad skönt när mitt stockholm är grönt

Det är ett sånt underbart väder! Jag och mamma har åkt på ärenden runt i halva norrort idag. När vi kom hem på eftermiddagen tog vi en promenad och gick ner till vattnet, där vi fastnade ett bra tag och bara tog det lugnt. Det är något speciellt med vatten ändå...

Dags att styra upp skiten och göra smartare val

Tog en riktig långpromenad på flera timmar hemma hos mormor och morfar, ett bra sätt för att man ska hinna hitta sig själv och göra en ordentlig funderare. Anna ringde så jag pratade med henne ett tag på vägen också. Riktigt mysigt var det i det fina vädret, lite som att vara ute på landet faktiskt. Jag är en liten bonne längst inne, det måste jag säga. Värsta lantisen. Lilla fina saknade österskär.




 

 

 

 

They call me wonderboy

Mamma ringde just, hon är påväg hem med 2 pizzor så nu ska jag se till att göra i ordning vardagsrummet för lite pizza-n-movie mys. Det är nästan oförskämt så lat jag är. Men gode GUD vad många bra idéer jag får. Nu när det är så dåligt väder också så finns det inte något bättre.



 Men vadå lat?

"Jag ville inte förstöra din sommar..."

Martin: Hur känns det att du ska flytta nu då?
Lelle: Jaa, det känns väl... Vänta va? Hur vet du om att jag ska flytta?
Martin: Jag har vetat i flera veckor, kom igen.
Lelle: Ursäkta mig, va?
Martin: Jaa, alla vet. Det finns inte en enda i familjen som INTE vet.
Lelle: Alla vet? Alla?
Mamma: Neejdå, inte alla. Alla vet inte Martin.
Martin: Nähä, vem vet inte?
Mamma: Eeh... Jo men.... Linnea...?

World, hold on

Jag vet att plus minus 15 neppanmänniskor just nu sitter i två minibussar och är påväg mot falun och sum-sim 2011. Jag vet hur galet kul de har, men helt ärligt så tror jag att valet att skippa sum-sim faktiskt är det bästa jag gjort på länge. Dock måste jag säga att det känns lite konstigt och duktigt oavancerat. För att känna mig lite proffsigare har jag satt på mig min Stockholm Simförbundet - Team Stockholm tröja som jag fick på något riksläger om jag inte minns fel. Nu är jag redo att storma världen.

A new generation

Okej. Över till mormor och morfar i berga och fundera över flytten. Tydligen får vi flytta in om en vecka. Detta var SÅ inte vad jag hade planerat.

Forget about it

I worry, I wonder all the time
Why worry, it's killing me
FORGET ABOUT IT

The way it was, the way it is

Lelle: Jaha morsan, vad gör vi idag då?
Mamma: Jag vet inte riktigt...
Lelle: Är mormor och morfar hemma?
Mamma: Ja det tror jag. Jag kan ju ringa och kolla?
Lelle: Ja. Vad ska vi annars göra liksom? Vi vet ju båda två att vi bara kommer sitta här inne och häcka. Då kan vi ju lika gärna åka till dem och.... häcka tillsammans.
Mamma: Jaa... Det är jobbigt att vara här, eller hur?
Lelle: Jag blir seriöst galen. Typ aggresiv. Skitjobbigt.
Mamma: Jaa... Vilken tur att vi inte kommer bo här speciellt länge då...
Lelle: VA?!

Real smooth way att säga att vi flyttar morsan

Alltid. Alltid alltid alltid.

Anna, jag är så stolt över dig, jag tycker så mycket om dig, jag kommer alltid vara här för dig. Du är så himla duktig, fantastisk och absolut helt helt underbar. Du är bara bäst. Älskar dig kompis.

ÖverlevareN

Imorgon drar gänget på sum-sim, skjut falun som rövar bort mina människor som borde vara kvar här i stockholm. Nu ska jag sitta dessa 4 dagar hemma med livetiming och hålla största kollen, lovar. Tror inte att jag åker upp ändå, det blir problematiskt med transporten och så vidare. Får överleva helt enkelt. Den enda vettiga. Det är nu jag lever livet.

Trött, mätt, nöjd

Jag är trött
Jag är mätt
Jag är nöjd


Jag är redo att sova

ERA PAJASAR!

Tokbesviken. Producenterna måste ju bara ha gett upp nu. Ville knyta ihop säcken med en sista film bara för att få det gjort och kasta det över axeln. Ingen ansträning alls, de har sett till så att Harry Potter har blivit... en komedi. Och så får det bara inte vara...



 Jag är rädd...

Rigoletto med Potter

Har precis kommit hem efter att ha dumpat Ambjörn på båten, ska se till att äta lite svenssons husmanskost (hosthostköttbullar) och sen blir det tillbaka in till stan - bio Rigoletto - med kära syster. Harry potter, nu taggar vi!

Kom dock på för en liten stund sedan att jag, som personligen älskar böckerna och verkligen avskyr filmerna, inte riktigt har hängt med i den hela filmatiseringen. Slutade kolla på HP-filmerna efter att den fjärde kom ut, eftersom jag bara efter varje film fick större och större lust att skada mig själv och allt i min omgivning. Så vi får se exakt hur mycket jag kommer förstå i det hela. Men man kan kanske inte förvänta sig för mycket av mig, men när kan man det egentligen? Jag är ju som sagt... En björn med mycket liten hjärna.




Nej shit vänta... Det är ju Nalle Puh...

Systeryster

Jag kom just på att Linda inte fått något ordentligt födelsedagsgrattis här på bloggen, och så kan vi ju inte ha det. Nej, det går bara inte. GrattisgrattiGRATTIS finafina syster! Och även om du är gammal och bitter så tycker jag om dig oerhört mycket ändå.

Tungt

Upp klockan 6 för morgonträning, bara riktigt tunga människor klarar av det. Sen blev det subway med en drös människor - chicken teriyaki såklart! Sedan gick gänget till plaze, och jag, Linnea, Ambi och Anna gameade tillsammas. "Left 4 Dead 2", vi slaktade zombies SÅ DET BARA INTE VAR KLOKT! Så bra är vi.

Tå-buddies

Linnea har antagligen brutut tån. Med min stukning och hennes brutning så är vi numera tåbuddies. Jag känner verkligen sympatismärta för dig kompis ♥

Det är okej att vara lat på sommarlovet

Nu när jag fått tillbaka min mobil ifrån reparationen känner jag mig så snusigt lat. Ligger i sängen just nu och har det alldeles för bra för att ens fundera på att gå upp och göra en ansträngning att skriva ett ordentligt inlägg. Love it! Men kanske att man ska gå upp och ta sig lite frukost i alla fall...

Skittå

Alltså seriöst, jag tror aldrig jag har sett en mer svullen tå i hela mitt liv. Stukad tå, that's something huh? Smärtan. Är. Obeskrivlig. Det är ju bara så galet synd om mig så det finns inte.



 Amen to that brother... Amen to that...

Boy this beat is C.R.A.Z.Y!



Min bebis är tillbaka från inlämningen, ÅÅÅH LILLSÖTPLUTTBEBISMOBIL! Köpte skärmskydd och tidningar på vägen hem ifrån Danderyd med frugan idag, så jäkla rätt. Nu blir det kaozläsning hemma i soffan, finns inget bättre.

I'm syrap you can be my waffle



 Fikadags! - med Emelie, Matteus och Gustav på Mälarpaviljongen. MYS SOM BARA DEN.

Bloglovin



Nu är det såhär att jag inte är den tekniskaste nissen i världen om man säger så, och jag måste säga att jag själv faktiskt inte har så stor koll. Jag satt och testade en massa olika saker på bloglovin ett ganska bra tag, men helt ärligt så tror jag inte att jag har gjort så många framsteg. Om jag inte är helt tappad bakom en vagn så ska nog detta kunna funka i varje fall, jag håller tummarna! Följ min blogg med Bloglovin

I'm thinking I think it too

Efter de osaligt många timmars sömn gick jag upp tidigt tidigt, åt frukost, uppdaterade bloggen såklart och åkte sen till Täby Centrum med Elin. Vi tog Bergatåget därifrån som gick lite innan klockan 18.00, åkte förbi berga till Österskär, åkte tillbaka, tog en sväng runt i området och sen åkte jag och hämtade Martin på jobbet medan Elin åkte hem. Vi fortsatte in till mormor och morfar för att fira systers födelsedag, som i och för sig inte fyller år förän den 13:e, men eftersom det var en dag alla kunde passade det ganska bra.

Idag blir det in till stan och ta en fika med Gurrycurry och Emelie. Tumme upp på den! Var, när och hur återstår att se.



Jag har en sån jäddrans snygg syster, berätta något jag inte vet

Det kliar

Jag har seriöst hundra myggbett. Minst.

Sova, så härligt

Jag tror att det tog lite mer än en timme innan jag däckade totalt efter att jag kommit hem. Klockan var väl lite efter 2 när jag kom till Täby, och jag hann ta en dusch, packa upp, laga mat och skulle precis diska när jag såg hur otroligt inbjudande soffan var. Bestämde mig för att sätta på en film medan jag smälte maten, men där tog det slut totalt. Vaknade 19.00 samma kväll och förflyttade mig då till sängen för att fortsätta några timmar till. Det var en god natts sömn kan jag ju bara säga.

Nattdopp och grillning vid 2 är aldrig fel



Det blev ett ganska våldsamt nattbad från ungefär 12, vilket höll på i plus, minus en timme. Vi bytte om, gick hem, spelade kort, pratade, tände en eld, grillade och bara chillade galet ända tills klockan drog sig mot 4-5. Sen blev det sovdags. Upp igen runt 7 för att städa och äta frukost, powernap klockan 11, och en båttur hem. Mycket gjort på så kort tid.

Middagen är serverad



 Småtöntarna som leker med småkryp



Vidar och Joen tog DJ-jobbet



Love leker sockersöt, 5 toasters av 5 helt klart, om inte mer



Och Odhin kom och satte sig bredvid mig, vilken tur jag hade!



Men sen kom ju tyvärr den äldre generationen också. Nej seriöst Adrian, söt du är



Fast Anton slår ju alla med råge

Odhin, vi kan rymma tillsammans



Seriöst, dör för den här snubben. Så söt så jag vet inte vad jag ska göra utav mig själv.

Större spännis får man leta efter



 Here I am
The american dream
I do not thing I'm to extreme
And I'm a handsome son of a bitch...

Insjön

Självklart blev det lite mat på det, många brutalt vackra tal till herr och fru Brynnel, och så lite mer bad. Vem kan klandra oss? Denna gången blev det dock i insjön, där det är lite varmare än precis vid tomtmarken. MYS HELLO!



Nu kör vi!

 

Hahaha Anton, bästa



Odhin liten och söt

Brutal amerikans fotboll och klädsim

När vi kom fram gjorde vi oss först hemmastadda och hälsade på de femtiotal människor som var där, sedan så blev det amerikans fotboll med pöjkarna. Hah, tjejtorsk säger jag bara. Jag har dock fortfarande blåmärken på halva benen från tacklingarna, så brutala FÖRLORARE.

Lökade sönder gjorde vi också, så pang i vattnet blev det. Tyvärr var varken jag, Ida eller Linnea så smarta att vi hade med oss badkläder, så vi lånade ett par stora tröjor från Ambjörn. Men det funkade ju det med.




Adrian = taggad

 

 Linnea = taggad



Kom igen. Hur taggad kan man vara när man är blöt?



Adrian din lilla frestare där



Det vet du



Linnea, nöjd att äntligen vara framme? Svar ja.



Amanda och Anton kom när vi precis hade badat klart, trevliga prickar



Anton och Ambjörn, storfunderare



Odhin upptäckte Linneas skor och funderar numera på att bli transvestit, bra yrkesval!

Rode.... Boat... trip...

Båtturen tog lite mer än en timme, och båten var verkligen fullproppad med människor och absolut smockfull. Det var helt galet, som att hela stockholm plötsligt fått för sig att åka just precis den 9 juli klockan 13.00. Hur som helst letade vi upp tre platser bredvid en äldre man, stackars karl. Jag ber innerligt om ursäkt, helt ärligt talat så förstår jag inte hur du orkade med. 



Finns inte snyggare, Lindberg galet söt










Tagga båten, järnspikar!

Hem ganska sent, upp alldeles för tidigt och så började packningen. Klockan sju skulle jag upp och äta frulle, jajamensan, innan jag skulle ta vaxholmsfärjan ändå bort till Höganäs för att gå på Brynnels föräldrars 50-års fest. Så skulle man komma fram till vad man skulle få med sig och hur man skulle få med sig det. KAOS!

Åkte hemifrån runt 9 med mål mot Ida och Linnea i Hagsätra. Kom fram runt halv 11 och åkte sedan därifrån in mot stan lite efter hel. Det blev ganska hektiskt på slutet, in till centralen för att köpa choklad och sedan skulle vi hitta till båten - vilket inte var det lättaste. Linnea klagade som bara den och tyckte livet var jättejobbigt, men efter två glassar och lite air condition så fick vi henne att hålla käften och resan kunde stillsamt fortsätta.



 

Mycket bra med tanto, mycket bra

En riktigt lyckad kväll blev det. Brända korvar kanske, och såklart en snubbe som flyttade närmare oss var och varannan sekund vi var där. Men vad tusan, kunde ju varit värre. När man har så mycket trevligt folk runt sig så spelar det inte så stor roll om korven smakar aska och peddot några meter bort flinar lite sliskigt. Faktum är att man knappt lägger märke till det.



 

 

Men chips



Anna Anka och gänget

 

Det här är 100% naturliga läppar

 

Visst Filip?

Johnny, le gente esta muy loca



 Hahaha, så galet underbart



Carro världens sötaste



Verkligen, världens sötaste



Världens sötaste med väldigt stora fötter



G.o.t.t.



Vad gör man i en allmän park utan musik liksom?



Jag tycker om dig Becci



Och massage blev det också



Le gente esta muy loca



Loca people

Grillning, tantoparken 18.00-21.30



 Filip är taggad på grillning



Linnea och Carro är taggad på grillning



Problemet var då bara det att vi inte fick på grillarna



Men det behövs inte, så länge man har godis



Sötis Linnea!



Ungefär så kände Filip



Och typ så?



Ida känner också så. Typ.



Ja, ungefär så.

TAGGA, NU KÖR VI!

Jora, visst kom de fram



Jopp, psykopater liksom. Hänger efter en vart man än går, inte en lugn sekund i solen.

"Och jag insåg just att jag ringer från frankrike och att det här kommer bli svindyrt för mig, pusspuss"

Rasmus ringde mig. Han undrade hur jag hade det, berättade om hur bra han har det i Frankrike och skvallrade till och med lite innan han insåg att han ringde från Frankrike och att det skulle bli brutalt dyrt för honom, varpå han lade på i mitt öra.

Tack för att du ringde i alla fall. Och ärligt. Jalla hem nu snälla söta.


Känner mig lite hedrad som får vara med med håret på en sån här cool bild. Duff rasmusboi.

Back on the dancefloor

Idag blir det in till stan för att sola lite med Carro, sedan ska vi möta simbrudarna och så blir det grillning på kvällen. Ganska bra dag blir det med andra ord, skitbra! Nu ska jag bara se till att klä på mig lite, packa en väska och sen blir det UT PÅ NYA ÄVENTYR!

 

Förra gången jag och Carro var ute kom 2 mongon fram. Hoppas vi inte stöter på dem igen.

Snygging där

Jag har tänkt på en sak. Varför smittar gäspningar egentligen? Det måste ju vara något slags flock-betéende, något som signalerar om fara. Syrebrist kanske? Eller så kanske man bara riktigt ska känna hur trött man är så att hela samhället går och lägger sig samtidigt. Vad vet jag.

I'm scared of everything

Me? I'm scared of everything. I'm scared of what I saw, I'm scared of what I did, of who I am, and most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you

Lev grönare

Jo, jag förstår precis vad du menar

Linnea: Ååååh ni är så söta!
Lelle: Japp, vi är söta.
Linnea: Ni är som apor! Ååååh!
Lelle: Ehm... Som.. Apor?
Linnea: Ja. För att apor... typ... är väldigt vänliga och snälla mot varandra. Duvet? Skyddar varandra.
Lelle: Ja. Och typ luktar på varandras rumpor?

På sommar'n är livet som bäst

Anna blev GAL1 glad, vi blev GAL1 glada. Tyvärr gick ingen bio någon passande tid, så det blev hemmakväll med Notting Hill istället. Tumme upp på den, filmen är ju bara bäst! Godis, filmkväll, matlagning och snicksnack. Alldeles perfekt. Nu blir säkert Annipanni frisk jättefort.


Idag ska jag åka in till Medis och gå med Lindberg till sjukgymnasten. Sen får vi se vart vinden drar mig. Eller blåser mig kanske man säger. Förhoppningsvis mot träningen, men man vet ju aldrig. Jag är övertygad om att det kommer bli något mycket bra.

Vi är underbara vänner

Jag ringde till Anna när jag och Ambi satt vid medis. Stackars tjej har ju halsfluss, så då passade jag på att undra om hon ville att vi skulle komma över med lite nudelsoppa och lysa upp hennes dag. Grejen var ju den att hon tyckte att det inte alls var nödvändigt att vi kom och spederade våran tid på en sjukling, så därför gjorde vi det så enkelt att vi köpte lite godis och Trocadero och åkte sedan över för att överraska Anna. Nej okej, vi övertalade henne först, det gjorde vi faktiskt. Är vi världens bästa eller vad? Nu har vi gjort hennes liv bra mycket bättre och funderar precis på att gå på någon bio. Whoop whoop!

En gång är ingen gång, två är lika med noll

MANGE KOM IGEN NUUUUEH!!!

 

DET ÄR FEEEEEST NUUUUEH, HOS MANGE MANGE MANGEEEE!!! HAHAHAHAHA! Kan bara inte sluta älska den hur mycket jag än försöker. Så underbar bara, bäst.

Friendship

With friendship it doesn't matter how long you've known each other
Or how many fights you've had
What matters is who said "I'll be there for you"
Who always was, and still is

Fett cool Anna

Anna: Jag är fett cool
Lelle: Lite cool kanske
Anna: Jävligt cool
Lelle: Menar du c00l?
Anna: C00L
Lelle: Aha... det är coolt. Hej förresten.
Anna: Hej hej

Kan stolt meddela att jag faktiskt är FULLBOKAD

Nu har jag varit hela dagen i stan med Linnea (nej inte jag, återigen - INTE SÅN GROV SCHIZOFRENI RIKTIGT ÄN) då vi både har handlat, gått på bio och tagit en fikalunch på Waynes där vi träffade hårdarbetande Camilla. Riktigt riktigt najs har det varit, nya converse, toast och Bad Teacher. En klar tiopoängare.

 

Bad Teacher, med min älskling Justin Timberlake. Kärlek till killen.



Imorgon ska jag först morgonträna en, två, tre timmar - sedan ska jag hem till lilla stora täby för att vara med Nikipiki. Vad vi gör får bero lite på vädret, vi har bestämt att vi låter fantasin flöda tills dess. Och i övermorgon ska jag ta en fika med frugis, vi får väl se vad vi hittar på mera sedan efter det, men mer eller mindre en lång dag med frugis är vad jag hade i tankarna.

 

Oldies baby. Nej men du frugis, övermorgon.



Sen måste jag prata med gruppansvarige Jenny om betalningensrapporten som måste lämnas in till Kristian Svensk så fort som möjligt angående mitt jobb som ordinarie tränare förra terminen, jag måste lägga upp en träningssession med Lee och jag måste städa lägenheten lite. Kanske ska hjälpa till Martin med sin inflyttning, och så måste jag  få tag på Rasmus. JAG ÄR POPULÄR, JAG ÄR OMTYCKT, JAG ÄR FULLBOKAD. Hur ofta kan jag säga det liksom?

Söta böna

Her lipstick on, here i come da-da-dum

Rasmus ditt pucko

Rasmus ringde mig för ett tag sedan. Nu sitter han på 28-timmars bussen ner till Frankrike och ska vara borta i lite mer än EN HEL VECKA. Hoppas att du får det skitdåligt. Hoppas det blir galet tråkigt. Hoppas att vädret är kasst. Hoppas fransoserna tycker du är för ovårdad och läxar upp dig. Nä men visst, lämna mig här då, gör det, det går så bra så. Ha ett så bra. Utan mig. Hur nu det ska gå.

 

Jag är ju för cool för dig ändå.

I'm a beast I'm an animal

 

Nu gick det lite för fort

RSS 2.0